Selam
iki hafta önce tatilde bir Rus’la tanıştım, çok güzel vakit geçirdik beraber eğlendik sohbet ettik falan bi şekilde geçti. Ama aramızda 4 yaş var yani benden 4 yaş küçük. Belli olmuyor ama yaş farkı. Neyse tatil bitiminde ben onunla vedalaştım, bir daha görüşmeyeceğimizi söyledim ama o benim ısrarla sosyal medya hesaplarımı aldı ve numarasını verdi. Biz görüşmeye devam ediyoruz, sorun şu ki ortak bi dilde buluşamıyoruz. Ben Almanca Türkçe, o Rusça ingilizce konuşuyor. 😂
Dört dilde iletişim kurmamızla ilgili alay ediyoruz. Diğer taraftan ben boşandım 2 çocuğum var o hiç evlenmemiş.
şartlarımız eşit değil diyorum, o eşit olduğumuzu iddia ediyor. Bana ve çocuklarıma bakabileceğini söylüyor (maddi durumum iyi aylık 100 bin gelirim var), daha fazla tanışmamız gerekiyor bu şansı bize tanımalısın diyor.
Ama ben 2 çocuklu bir kadınım, müslümanım, aramızda yaş farkı var, ortak bir dilde bile buluşamıyoruz, farklı ülkelerde yaşıyoruz diyerek kabul etmiyorum.
Son kararımı vermeden biraz düşünmemi istedi.
kafam çok karışık, sizce tanışmaya değer mi? Tüm bunlara rağmen bi imkan bi orta yol bulunabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer