Aşk İlişkileri Flörtüm ilk buluşmaya annesinide getirdi gerdeğede getirecek diye korkuyorum, sizce getirir mi?🤔🤔? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Laaaan soru kategorisini kim değişti, ben kişilik karakter yapmıştım 🤔🤔🤔🤔 Güncellemeler1 yıl @KızlarSoruyor kişilik karakter yapın şu soruyu cinsellik ne alaka aq Flörtüm ilk buluşmaya annesinide getirdi gerdeğede getirecek diye korkuyorum, sizce getirir mi?🤔🤔? Cevapla Flört Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Adam daha ne yapsın gadası 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. her anne çocuğunun mutlu olduğunu görmek ister 🥺 3 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Odaya girmez de.. bu tipte biri kapı deliğinden izlemezse ne olayım 😅 2 1 Yorumla Serhatsrk01 1 yıl At yarışçı dayılar gibi kapıda heyecanlanır Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Günü güzel bir trolle kapatıyorum, emeğine sağlık. Gerdeğe anasını getirirse neyse de babası ile gelirse sıkıntı 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl rozitam bunu benden duymani istemezdim ama sanirim o annesi degil 😀 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Geleceğim tabi ki, prensimin şaha kalkış anını kaçıramam 🤣🤣 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Şimdi hangi kategoride cevap vereceğimi şaşırdım. Grup yaparsanız üçünüz birbirinize değer 😀 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Annesini gerdeğe sokmaya kalkarsa durum kel. Sen dört nala kaç o çapsız enişte adayından 🤣 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Belli olmaz getirir mi getirir 😂😂 hem gerdek yaz hem de kişilik sorusu olsun 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% 1 yıl bundan sonrakine de getirirse büyük ihtimalle olabilir. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. bir şey dicem olmayacak 😅Gerdeğe de gelmesin😀 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anne bak iyi seviyor mu jajagsjahgsBir erkeğin evlenebilmesi için önce annesini bosamasi gerekir 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Bence o kadar da değil ya.. Oraya yalnız girilir, annesini yollar sadece.. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Getirebilir.. 😂😂 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl gerdeği annesinin evinde yapmazsan iyi 😅 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hazır ordayken sorsaydın Rozecim 🤭🤭 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. getirmez zhdhd 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne yapmış ne yapmış 1 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Getirir :D 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yapar beklenir. 0 1 Yorumla by_kultur2 1 yıl Sonra sen de kalkıp annesini bafilersin. Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Onu da getirir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Adam daha ne yapsın gadası
her anne çocuğunun mutlu olduğunu görmek ister 🥺
Odaya girmez de.. bu tipte biri kapı deliğinden izlemezse ne olayım 😅
At yarışçı dayılar gibi kapıda heyecanlanır
Günü güzel bir trolle kapatıyorum, emeğine sağlık. Gerdeğe anasını getirirse neyse de babası ile gelirse sıkıntı
rozitam bunu benden duymani istemezdim ama sanirim o annesi degil 😀
Geleceğim tabi ki, prensimin şaha kalkış anını kaçıramam 🤣🤣
Şimdi hangi kategoride cevap vereceğimi şaşırdım. Grup yaparsanız üçünüz birbirinize değer 😀
Annesini gerdeğe sokmaya kalkarsa durum kel. Sen dört nala kaç o çapsız enişte adayından 🤣
Belli olmaz getirir mi getirir 😂😂 hem gerdek yaz hem de kişilik sorusu olsun 😂😂😂😂
bundan sonrakine de getirirse büyük ihtimalle olabilir.
bir şey dicem olmayacak 😅
Gerdeğe de gelmesin😀
Anne bak iyi seviyor mu jajagsjahgs
Bir erkeğin evlenebilmesi için önce annesini bosamasi gerekir
Bence o kadar da değil ya.. Oraya yalnız girilir, annesini yollar sadece..
Getirebilir.. 😂😂
Getirir annesine izlettirir o model
gerdeği annesinin evinde yapmazsan iyi 😅
Hazır ordayken sorsaydın Rozecim 🤭🤭
getirmez zhdhd
O işin gerdeği olmaz meraklanma.
Aranıza alın ninni söyleyin uyusun
Ne yapmış ne yapmış
Getirirse şaşırma
Getirir kdjdkdks
Getirir :D
Onada getirir
Yapar beklenir.
Sonra sen de kalkıp annesini bafilersin.
çok komik
Onu da getirir.