Sevilmeyi/sevmeyi herkes istiyor da severken de sevilmiyorken de niyetin hep güzel mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevilmeyi/sevmeyi herkes istiyor da severken de sevilmiyorken de niyetin hep güzel mi?

Niyet önemli, bakış açısı neye niyete göre seviyorsun veya seviliyorsun o önemlidir. Kendini değer verirsen başkalarında sana değer verir kendini seversen başkalarında seni sever etrafından sevilirsin.. Evren güzellikler getirir. Kendini neyi layık görüyorsa o'sundur.🌸💫
Kesinlikle öyle ✨️
İlişkilerde iyi ya da kötü niyet olmaz aslında istekler ve bu isteklere verilen cevaplar belirler iyiyi kötüyü...
Yani şöyle düşünelim, herkes ne istediği biliyor ve o doğrultuda hareket ediyorsa yani karşılıklı alınan zevklerden dolayı niyet sorgulanır mı?
Diğer açıdan değerlendirirsek sevdiğim dediğim kadına yönelik kötü niyet besleyen o beynin sağ sol loplarına çomak sokarım 😄
Özü sözü bir insanım niyetimde kalbimde güzel vefalı biriyim çünkü.. ancak bunu kimse bilmiyor kendimden başka inşallah birgün vefalı bir kadın çıkarda
Çok şükür niyetimin kötülüğü sadece bana karşı olur başkasına karşı istesemde vicdanım o kötü niyeti öldürür... o yüzden mahşer günü isterse yarın olsun içim rahat hesap veremeyeceğim tek bir şey yok, isteyerek ve bilerek kimseye kotulugum dokunmadı ama istemeyerek bilmeyerek yaptıysam öğrendikten sonra kendimi affettirmek için elimden geleni yaparım
Cevap
9Cevap
Her zaman niyetim iyi, güzel, hoş.
niyetim iyi, herkes hakkettigi mutluluğu dogru kisiyle yasar umarım.
Güzel seviyorsam ki öyle severim güzeldir yani.
Niyetim güzel de insanı yoldan çıkarıyorlar ona ayar oluyorum.
Benim niyetim kendime ve hayata karşı güzel her zaman 😃👍
İyi niyetli olmaya çalışıyorum her şeye rağmen..
Benim niyetim bana göre o kadar güzel o kadar şeffaf ve narin ki her zaman hak ettiğini alamıyor
terapistinizle aranız nasıl?
Hayat niyete göre bence iyiyse iyidir
Güzel
evet
Güzel gibi
Kötü niyetli değilim
He herzaman
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?