Günaydın,
Kadınların tavlama konusunda bizden daha iyi olduklarını düşünüyorum. Hem kurdukları cümleler, hem de özgüvenleri sayesinde çok daha başarılılar.

Günaydın,
Kadınların tavlama konusunda bizden daha iyi olduklarını düşünüyorum. Hem kurdukları cümleler, hem de özgüvenleri sayesinde çok daha başarılılar.

Bir kadın tavlanmak istemezse tavlayamazsınız ben hayatımda bunu gördüm yani bir kadın sizinle ilişki yaşamak isterse o sizi tavlar üstelik kadınların bir erkeği elde etmesi kolaydır çünkü biz erkek varlık olarak kadınları o kadar düşkünüz ki yani davranışlarımız hareketlerimiz duruşumuz kadınları affedersin o kadar çok tapıyoruz ki kadınlarla bunu bildiği için çok rahat bir şekilde bunu kullanabiliyor
Kadınların bu konuda ihtiyaç duydukları tek şey erkekleri de göz önüne alarak sadece kadın olmaları buna istinaden kadınlar isterlerse bu konuda daha başarılı olabilirler ama her erkeğe yemez 😃
Kadınlar genelde istediği birçok kişiyi alıyor
Kadınların eline su dökemezler
Ancak o zaman😂
İnanırım😂
Krizi fırsata çevirmek bu olsa gerek😂
🙏🏻😌
Cevap
11Cevap
kadınlar daha başarılıdır.
Kadınların daha özgün olduğunu düşünüyorum bu konuda
Çevremde genelde çok da şerefli olmayan erkekler tavlama konusunda iyi, sürekli arkadaşlarıma moral vermek zorunda kalıyorum onlar yüzünden ama karakterli çoğu erkeğin tavlama konusunda iyi değil kadınların da sevdikleri kişi hariç herkesi tavlamada iyi olduğunu düşünüyorum
Her iki cinste ama kadın diye biliyorum 🤣🤣 bir adama kafayı takar ise onu alana kadar durmaz miş öyle dediler
Tartışmasız kadınlar isteseler tesbihe dizerler manitalarını:)) ama kadınlar tavlayan tarafta olmak istemiyorlar..
Hiçbir zaman erkek tavlamaz. Kadın isterse diye bir tabir vardır. Kadın istemezse erkek o kadına selam bile veremez.
Gerekli sinyali ve adımı aldıktan sonra kadınlar her şekilde tavlar.
Kıyas yapmak için abes her ustanın bir ustası mutlaka çıkar zarlar 6 köşelidir
Kadınların başarılı olmasının nedeni, ülkedeki cinsel açlıktır. Yani erkekler bile istiye tav oluyorlar.
Kadınlar başarılı
Erkekler çok yaratıcı kadınlarsa odun
İşini bilen kadın öndedir
Kadınlar daha etkili bu konuda
Kadinlar daha başarılı yeter ki istesin
Kadınlardan bu konuda daha iyi
Erkekler
Erkekler başarılı
Erkek
Bence kadınlar
Kadınlar
Kadinlar, zorlanmiyiruz bile
O ayran budalası olanlar için geçerli
Herkes zaten kendini akıllı sanıyor başta 😄
Bugune kadar deneyim başarılı olanı gormedim saygılarımla
Uğraşmaya değer gormemislerdr belk
Oyle mi diyorsunuz? Bakin buradan ikimizde atip tutariz ama sonuc elde edemeyiz o yuzden he siz haklısınız diyerek konuyu kapatıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?