Biriyle sanaldan tanıştık 5 ay önce. Ara sıra yazışıyorduk aynı şehirdeyiz diye görüşmek istedi. Ama bakıyordum sürekli farklı kızları ekliyor sohbet ediyor. Ve benle konuşurken de sürekli eeeee eeee anlat diye topu bana atıyordu. Sesli sohbette bile tutuktu. Yani o konuştuklarıyla sohbete doyuyordu belli ki. Bana gelince de konuşacak konu bulamıyordu. Gerçekten canı istediğinde ağzı laf yapan biri.
Daha 2 gün önce tek sen varsın minvalinde konuşan çocuk Şimdi bana 5 ay oldu hala görüşmüyorsun Allaha emanet ol diyerek iletişimi bitirdi. Ve biliyorum ki o sohbet ettiği kızlardan ötürü yani madem onlarla samimi oldu beni niye ikna etmeye çalıştı. Ve onlarla da aynı şehirde değil buluşacak değil ama onlarla sohbete devam etmeyi biliyor. Beynim tatmin olmuyor ya sebep buluşmamam olamaz. Sizce niye böyle davrandı?
Bu arada 5 ay kesintisiz konuşmadık kaç kere küs barış araya başkaları girdi. Tam ve eksiksiz benimle ilgilenmedi. Hem ilgisiz davrandı hem de buluşmadım diye tavır yaptı. Diğerleri de buluşmuyor ama onlarla sohbete devam ediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer