Sizce çekingen erkek var mı?

üniversiteye yeni başladım ilk zamanlar yaşadığım şehirden sevgilim vardı ama olmasına rağmen hareketleriyle ve bana olan ilgisiyle aklımda olan bir sınıf arkadaşım vardı sonra çocuktan ayrıldım falan ama bu üniversiteden tanıştığım çocuk sessiz sakin bi şey çok konuşma fırsatımız olmadı sadece okeye gidiyoruz arada falan her neyse geçen hafta içmeye gittik 7 kişi falanız ben kör kütük sarhoş oldum bana hep bu çocuk sahip çıktı bana cipsimi yedirdi dizine yatırdı falan ve o gün aramızdaki hoşlanma durumunu konuştuk bana gayet olumlu cevap verdi o gece olanları hatırlamıyormuş gibi yapıyorum çocuk arada bi o geceye gönderme falan yapıyor ama çok utanıyorum nedense çocukla arada yazışıyoruz ama ne bileyim çekinen erkek olmazmış gibi geliyor sizce hatırlamadığımı düşündüğü için adım atmaya çekiniyor mu yoksa ben hatırladığımı belli mi etmeliyim yardım edin birinden hiç hoşlanamam normalde uzun zaman sonra ilk kez birinden hoşlanıyorum
Güncellemeler
1 yıl
peki çocuk o gece hatırlamayacağımı düşündüğü için rahatça mı adım attı sizce çünkü bana ne kadar güzel olduğumu falan anlatmıştı beni tuvalete bile o götürdü orada bi sürü insandık yapmak zorunda değildi küpem bile onda kalmiş ertesi gün getirdi falan
Sizce çekingen erkek var mı?