Bi erkek çok samimi konuştuktan sonra lafı arkadaşım kelimesine nasıl bağlar?

Kendi fizik tedavi doktorumdu işte aşırı samimi davranıyordu instada ekledim fotolarımı beğeniyordu evlendirelim seni falan şakasını yapıyordu işte belimde tikim var uğraşırdı vb daha birçok şey sonra kardeşide aynı yerde çalışıyor ona karşı çok soğuktum soğukluğu bırakayım insatada istek attım bir baktım gününde benim doktor beğenileri çekti nedenini sordum demedi sonraki gün çok aşırı soğuktu giderken nedenini analdın mı dedi neyse tam anlamadım aradı seni çıkartacam dedi instadan numaranı da silecem baktım takip ediyorum onu fakat benim takibimi çekmiş numaramı da silmedi neyse bundan da birkaç ay geçti kardeşi ayrıldı sonra samimiyete geri döndü hatta kendisinin de oradan ayrılma ihtimali varmış ilk sana söylüyorum daha buradakiler bilmiyor vb anlattı önceden de hasta doktor ilişkisini aşmayalım demişti ve birkaç hafta sonra geçen gün gece bir baktım ondan istek var instada çok şaşırdım hemde çok sonra ekledim bi süre hikayelerimi beğendi 1 hafta önce ilk defa hikayeme manzara resmine koydu dünde yazayım bakayım soğuk mu olacak dedim işte arkadaşlarımla dertleşiyorum vb dedim artık bana da yazabilirsin kurumdan kimse sormayacak konuşuyormuyuz diye işte böyle emojiler koydu 1 sn lik kendi fotosunu attı dışardaydım dedim kimle nerdesin yine sordu işte daha önceden hasta doktor ilişkisi içinde konuşamıyorduk artık öyle değil dedi resmi konuşmamı istemiyor resmiyeti bırakmaya çalışıyorum dün bi kelimenin arasına arkadaşım dedi bende dedimki eyvallah hocam arkadaşım sonra bazı soruları üstelerim tatmin olmam dedim dediki birlikte batarız en dibe birlikte çıkarız sonra üste daha sonra dedimki sevgili kelimesini lisede öğrendim dedi aramızda kalsın sevgilim hiç olmadı senin aksine dedim ki kelime olarak sevgili yoksa sevgili yapmadım vb daha birçok şey amacı nedir sizce veya düşüncesi çok mantıksız değil mi

Bi erkek çok samimi konuştuktan sonra lafı arkadaşım kelimesine nasıl bağlar?