3 aydır konuştuğum erkek var aramızda özel sohbetler oluyor , buluştuğumuz da da sariliyoruz öpüşüyoruz fakat sevgilim bile olmayan bir erkeğe bu kadar yakın olmak tuhafıma gidiyor?
Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
3 aydır konuştuğum erkek var aramızda özel sohbetler oluyor , buluştuğumuz da da sariliyoruz öpüşüyoruz fakat sevgilim bile olmayan bir erkeğe bu kadar yakın olmak tuhafıma gidiyor?
Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben de artık şunu anlamıyorum bu ergenler flörtten sevgiliye geçiş aşamanız size göre nedir Bir türlü Biz bunu anlamadık bir erkekle görüşüyorsunuz bir erkekle buluşuyorsunuz el ele dolaşıyorsunuz sinemaya gidiyorsunuz öpüşüyorsunuz orada burada sarılıyorsunuz ondan sonra sürekli birbirinize hitap şekilleriniz aşk ve sevgi dolu E ama lafa gelince biz flört ediyoruz sevgili değiliz size göre sevgili olmak doğrudan cinsel ilişki yaşamak mı oluyor yani Ben sizi anlamıyorum sizin şu anki bu yaptığınız ne flört mü oluyor Eğer size göre flört sevgili olmak değilse flört sevgililiğin önceki evresi ise ve iki insanın birbiri tanıma dönemi ise ergenlere göre flört etmek O zaman şöyle olmalı bu flört öpüşmeyeceksin sarılmayacaksın yakın olmayacaksın birbirinize aşkım bir tanem hayatım diye hitap etmeyeceksin sadece birbirinizi tanımaya yönelik sohbetler edeceksiniz cinsel içerikli şeyler konuşmayacaksınız cinselliğe dair hiçbir şey yapmayacaksınız O zaman bu flört olur kusura bakmayın siz dibine kadar sevgili gibi davranıp ondan sonra ya sevgili değiliz flörtüz biz deyip iki tane Özgür birey olarak takılmaya çalışan akıldan yoksun kişilersiniz
Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim, yazdığınız yazıyı doğru çünkü haklısınız?
Ben o kişiyle tanışmadan önce yoğun stres döneminden geçiyordum ve yalnızlık duygularım vardı sonra bu kişiyle tanışmis bulundum ve her buluşmada daha yakın hissettik falan.
Ben onu ne olarak göreceğimi şaşırdım çünkü karşı taraf nasıl gördüğünü bilmedigim için, bu ara da ilk defa böyle bir durum karşısında kaldım.
Dediğin gibi flörtlük olamaz bu ilişki benim görüşume de göre, bir sekilde sonlandırmam gerek.
Zaten genelde kadınlar Şu dönemde çok büyük hata yapar depresyon anında Hayatında birisini kaybettiğinde çok sevdiği bir insan hayatından çıktığında terk edildiğinde a da farklı psikolojik etkenlerin sonucunda Müthiş derecede bir psikolojik yoğunluk ve aynı zamanda mutsuzluk dönemini içine girerler İşte bu dönemde kendilerine yakın davranan ve o kişinin hoşuna gidecek tavırları sergileyen birisi hayatlarına girdiği zaman o ilişkiyi çok sorgulamazlar ilişki nereye gidiyor Çok fazla irdelemezler Sen de bunu yapmışsın sen de çok fazla bu ilişkiyi irdelememişsin adam da senin şu anki durumunu kullanarak şu anki mevcut olduğun zafiyetini kullanarak sevgili gibi yaklaşıp bir sevgili gibi seninle ilişki Grup bir sevgili gibi çok yakın samimi muhabbetlere girip ama devamında ise bir arkadaş gibi davranıp Seninle olan ilişkisine sorumluluk almaktan kaçıyor yani olay şu erkeklerin çoğunluğu bir kadınla bir şeyler yaşamak ister ve o kadına karşı bir şey hissetsin ya da hissetmesin o kadının sorumluluğunu veya ona bağlı kalmayı tercih etmezler yani belli bir yaşa gelir artık evlenmeye karar vermiştir o zaman olaylar daha farklı gelişebilir ama yaşları genç olan yakın planda evlenme planı yapmayan erkekler ise genelde sevgili gibi davranıp arkadaş modunda devam eder yani sevgili gibi yakınlaşıp normalde arkadaş gibi görünürler senin bocalama sebebin bu açık konuşmak gerekirse adam sevgili ayağına Seni kullanıyor
İlk zamnlar ilgisi çok fazla saydı beni kendine yakinlastirdiktan sonra aramaları kesmeye başladı , mesaj çok nadir atıyor.
Tamamen konuşmayı da bitirmedik.
Tamamen taktik bu senin yoğun duygusal döneminde sana yakınlaştı ve senin o zafiyetini kullandı sen ona ilgi duymaya başladın yakınlık göstermeye başladın sen bu yakınlığını da Seninle cinsel sohbetler ederek seni okşayarak Sana temas ederek bu yakınlığını kullandı ve devamında da belki seni yatağa atamayacağını tam anlamıyla bir cinsel birliktelik yaşayamayacağını anladı uzaklaşmaya başladı olay bundan ibaret
Cevap
12Cevap
adı konmamış ilişki yaşamak istiyor sanki
sorumluluktan kaçmak için
İnan kisilere göre değişir bazıları direk cinselliğe bile geçer bazıları ise ağırdan alıyor
Ben onun hayatında neyim bilmiyorum
Şimdilik sadece böyle devam eder ama fazlası olursa tam birleşme yani o zaman gündelik ihtiyaç gidermek için olur
Sevgili olmak istemiyordur belki?
Takilmalik olmuşsunuz takılın iste
Öyle mi diyorsun?
Yani öyle gözüküyor
isim koymaya gerek var mı zaten sevgşlisiniz
fazla yürümez o iş
Öpüşme işi iyide erken değilmi
Bir an bilmiyorum duygusal olarak boşluğuma geldi bu kadar yakınlık
Sorun yok tabiki ama kontrollü olmalı
Zaten sevgili olmuşsunuz opusuyyorsunuz
ne flörtü kocan olmuş kocan
sen nasıl hitap ediyorsun pekii ona