İlişkide güzellik önemli mi güzel kızlar neden kullanılıyorda kendinden tip olarak altta olan kızlarla evleniyorlar çabalıyorlar?

arkadaslar benim cevremden de gördüğüm şekilde yakısıklı erkeklerin yanında sürekli tip olarak kendinin altında olan kızlarla evleniyorlar onlar için çabalıyorlar ama güzel kızlarında bir türlü ilişkisi olmuyor bir iki tane yakın kız arkadasım var ikisi de gercekten cok güzel ama onlarında bir türlü ilişkisi olmuyor tip olarak ta o kadar yakısıklı erkeklere de bakmıyorlar hatta tipsizler acıkcası ama o erkekler onlarla olmuyor istemiyor kızlarda bu sefer takıyor hani neden istemedi diye. Aynı şekil bu bende de olan birsey cevrem olsun gittiğim bi yerde hemen insanlar cok guzel ve cekici olduğumu söylerler dikkat cektiğimi falan bunu bende biliyorum ama öyle erkekler cıkıyorki ya güvenmiyorlar bunu belirtiyorlar hicbirseyi görmediklerine ragmen cok flortozsundur diyorlar ama aslında öyle değilim benimle birseyler yasayıp ertesi gün yok olanlarda var. hani neydi eksik nerde yanlıs yapıyoruz ben anlamadım sizce?

İlişkide güzellik önemli mi güzel kızlar neden kullanılıyorda kendinden tip olarak altta olan kızlarla evleniyorlar çabalıyorlar?