Merhaba arkadaşlar,22 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf fizyoterapi öğrencisiyim. Önümüzdeki Şubat 22 yaşıma gireceğim ve bugüne kadar hiç kızarkadaşım olmadı. Hep birilerinden hoşlandım açıldım ama karşılık alamadım ya da açılmaya karar verdiğim kızların sevgilisi olduğunu öğrendim hep. Herkes sahiplenildide bir ben mi kaldım? Özgüvenim yüksektir, pekçok konu hakkında bilgi sahibiyim hatta merak ettiğim her konu hakkında araştırma yapmak benim için büyük zevktir, kızlarla hiçbir sorunum olmadan konuşabiliyorum diksiyonumun iyi olduğunu her zaman söylemişlerdir ayrıca hem kadınlar hemde yaşıtlarım yakışıklı olduğumu söylerler. İçki, kumar vb kötü alışkanlıklarım yok sadece sigara içiyorum oda çok değil. Giyimime de iyi dikkat ederim ve bakımına dikkat eden birisiyim öyleyse neden bu kadar nasipsizim? Yalnızlıktan çok sıkıldım, artık birine aşık olayım ilk kız arkadaşım olduğu gibi ileridede o kızla hayatımı birleştireyim istiyorum ama geç kaldım diye korkuyorum artık ne yapmalıyım. Lisede bu işlere hiç merak salmadım sadece eğitimime odaklandım ama artık cidden bu durum moralimi altüst ediyor, bende artık birilerini sevmek, çiçek almak birine sevgi sözcükleri söyleyip mutlu etmek o kıza sevgilim diyebilmek istiyorum. Sizce geçmi kaldım? Lütfen görüşlerinizle bana yardımcı olun.
Geç kalmışsın
Henüz hiçbir şey bitmiş değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat