Ay bu olay epey güldürdün beni o yüzden goygoyunu yapmadan edemeyeceğim😂 Şimdi düşünün ki; Eski sevgilinizle halen ortak bir uygulama kullanıyorsunuz yeni sevgilinizi de o uygulamaya dahil eder misiniz?
Önce eski sevgiliyi çıkartırım
Yeni sevgilimi utanmadan dahil ederim
Ya ne olacak üçümüz gurup şeklinde takılırız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilinizle halen ortak kullandığınız bir uygulamaya yeni sevgilinizi dahil eder misiniz?
İyi de bunda incitme durumu yok. Yani çekip alıp, ters etki yaratmak doğru değil. Sonuçta karşı tarafın belki de hayattaki en önemli heveslerinden birisi olabilir. Kursağında bırakmak doğru değil
Kaldı ki tam olarak vermek istediğin mesajın altında ne var bilmiyorum ama ulaşmayı düşünebilirsin. O kadar uzak değilim malum. Ki sana yakışan da budur eminim 👍
Sana neden mesaj vermek isteyeyim ya 😀 Ben böyle bir olay gördüm soru sordum bu kadar. Sen eski olana gariban demişsin bende eski olanı savundum Erkeğin hem eskiye hem de yeniye saygısı yok bunu anlatmak istedim bu kadar
Ayrıca Kimseye ulaşmak istemiyorum böyle kafam rahat sende anlayış gösterirsen sevinirim
Aman tamam bende cidden bir laf sokuldu hissine kapılınca bir an ne oluyoruz dedim kendi kendime:) Çünkü böyle bir ezberin olunca cidden nasibini almak üzerdi beni. Ben suçsuz bir şahsiyet olarak 😃
Şimdi uygulama diyorsun, uygulamada o kadar çok kişi var ki ben nasıl atayım ki uygulamadan eskiyi, ben diyelim hesabımdan sildim o yine uygulamada devam eder, he whatsapp gibi bir uygulama olsa tabi ki çıkarır görmek istemem