Misal eski sevgilinizin adı Müzeyyen yeni sevgilinizin adı da Müzeyyen gibi.

Misal eski sevgilinizin adı Müzeyyen yeni sevgilinizin adı da Müzeyyen gibi.
Hayır ben sorun etmezdim hiç bir şekilde. yani ben sevgilimi sevdiysem zaten her şekilde severdim. eski sevgilim ile yeni sevgilimin ismi aynı olabilir bu benim için sorun olmaz çünkü benim zaten eski sevgilime karşı hiç bir duygum kalmamış demektir bu yüzden de sevgilime seslenirken zaten eski sevgilim aklıma gelmez hiç bir şekilde ben sadece kendime bakıyorum bu konuda yani eski sevgilimi unuttum mu? onu artık düşünmüyorum mu? bunları cevapladıktan sonra zaten yeni sevgilim olurdu sadece ve yeni sevgilime sadece aşık olacağım için de adaş olabilirler bunda bir sorun yok hatta şöyle ki bu durum işime bile gelir :D çünkü mesela rüyada eski sevgilimin adını olur da söylersem yanlışlıkla sevgilim de beni suçlayamaz yok aşkım ben seni söyledim derdim... tabi ki bu işin şakası yani ben hiç bir şekilde bunu sorun etmezdim demek istiyorum
Bu olayı yakın arkadaşım yaşamıştı. Eski nişanlısı ile ayrıldılar ve haliyle arkadasim sosyal medyadan engellemiş. Çocuk da arkadaşımın hesabini ararken aynı isim ve soyisim de bir kızı buluyor ve takiplesiyorlar 😂 bir şeyler oluyor ve çocuk arkadaşıma yazıyor, yeni sevgilisinden falan bahsediyor 😂 Allah'ım hadi ismi aynı da soyadı da aynı olmasın bir zahmet 😂
Bence çok büyük bir sorun başka isim mi kalmadı 😂😂😂
Şaka gibi bir durum olurdu bu durum
Yeni sevgiliye ismiyle hitap ederken sürekli olarak eski sevgilinin ben burdayım kendimi asla sana unutturmayacağım ve hep aranızda olacağım demesi gibi..
Ya eski sevgilinin ahını mı aldık ne yaptık diye kendi kendime bir düşünce içine girerdim 😃
Hayır etmem. Ama yine de bir süre bana onu hatırlatır durur diye düşünüyorum. Özellikle yeni olduğumuz sıralarda. Adaş olmalarına hiç rastlamadım bence olmasın da öyle bir şey. Aşk güçlendiği zaman eski sevgilimin adını bile unutturur insana aşk diye düşünüyorum
Cevap
11Cevap
zaten afas olan biriyle olmam bana onu hatırlatır vs ona ihanet bana eziyet olur resmen
Eskim yok onun icin sıkıntı yok
Sevgili olana kadar etmediysem sonra da etmem
Hayır neden ediyim insanların isimlerine de karışamam herhalde 😄
Sorun etmezdim ama bu durum biraz değişik hissettirirdi ya
Ona her seslenişimde eskisini hatırlardım değişik olurdu yani 😅
İki ex sevgililerimin baş harfleri aynıydı. Artık bu harf benim kaderim olduğunu inanmaya başlamıştım. Aynı harfe tekrardan rast gelmek istemiyorum. 😬🙄
Aksine işime gelir, iliski süreleri uzun olunca bi ağız alışkanlığı oluyor en azından "aman pot kırar mıyım" derdi olmaz miss..
Yani ona soylemezdim asla karsimdidaki kisiyi cok etkiler cunku ama seslenirken aklima ilk zamanlar eski sevgilim gelirdi yani Biraz kotu bi tesadüf
Bi kendi kendime nerden buldum bunu şimdi diye kızarım ama yapacak bir şey yok. İsim değiştirecek değil ya
Eski sevgilimle aynı isimde olan bir kız, senin sevgilinin adını taşıyormuşum sence hangimiz güzeliz demişti. Objektif olarak sen daha güzelsin demiştim. Bu konuşmadan 1 ay sonra beni yatağa attı
Dünyada başka isim mi kalmamış derler bu duruma. Fazla düşük ihtimal. Sorun edip etmemekten ziyade düşünmüyorum bile böyle bir ihtimali.
Olabilir aynı memleketten olmasın yeter çünkü kan çekiyor 😂
Aklıma 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' filmi geldi
Beni rahatsız ederdi. Hele o kişiyle kötü bittiyse dahada rahatsız eder
İyi işte. Uyku sersemi yanlış kelime cikmamis olur ağzından 😂
Hiçbir şey hissetmezdim. Çünkü herkes kendi içinde ayrı bir birey. 😌
Eski sevgilisiyle adaş olmak istemem , bu gerçekten kötü olurdu
ahaha aslında daha bile iyi olabilir. dilim falan sürçerse sıkıntı olmaz en azından: ))
Sorun etmekle kalmam kafamdan türlü senaryolar geçer.
Herkesin isimleri hemen hemen benzer ama şansa denk düşerse de kısmet heralde 🤷♀️
İstet istemez sürekli bir kıyaslama olur öğrendiğim an uzaklaşırdım.
Etmem sonuçta sadece bi isim. Bu onun da onda olan karakteri taşıyacağı anlamına gelmez
Manyak daha ne istiyon ömrün boyu dilin sürçmeyecek
Ucundan döndüm. Pek bir şey olmuyor, farklı iki insan sonuçta…
Bir insanın ruhu diğerinden o kadar farklıdır ki.. parmak izlerimiz gibi.. ismi aynı olsa ne yazar..
Hayatta takılacağım en ufak sorunlardan biri olabilir.
Hayır sorun olmazdı. Karakterleri benzemesi yeter ki. Ama illaki anımsatırdı.
Abi garip olurdu herhalde ama seks esnasında mesela sorun teşkil etmezdi nihaha
Her aynı ismi taşıyan insan aynı olmadığından dolayı takılmam 😂
Önemli olan yenisinin bunu sorun edip etmediği bence 😂
Müzeyyen kezban , ... nur , bunlarla asla çıkmazdım erkek olsam
Hayır, etmem neden edeyim ki?
Hiç sorun etmem
Daha iyi, karıştırırsam sorun olmaz
Ederim tabii ki. O isimli insanların takip isteklerini bile kabul etmiyorken yeni sevgilimin o isimli olması her seferinde bana onu hatırlatır.
İsim önemlidir benim için karakteri de yansıtır. Elbette ederim
Çok sorun ederim ama gerçekten seversem ona mutlaka lakap takarım daha mutlu olursun
zaten adı eski sevgilimle aynı olursa kendisi yeni sevgilim olmaz cfvgbhnjkmlö
Aksine iyi bişey bence. İsim karıştıran biri olarak işime gelir.
Sorun edilecek bir şey göremiyorum.
Sorun etmem, adını değiştiremem sonuçta
Aynı isim olmasını istemem
Olmasın. Sevgilim olmasın mümkünse.
Pek istemem açıkçası
Ben degil o eder sanırım
Anımsatır illaki 🤔
Oldu ve etmedım bı sorun olarak gormedım
Etmezdim giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Hayır bence önemi yok
Hayır takılmam. Yeterki huyları benzemesin 😄
Etmem isim sonuçta
Yani öyle sürekli bir şeyler oldumu
Kocamla sevgilim adaş problem etmiyorum.
Hayır, sorun edilecek bir şey değil.
Ederim sanırım anısı kötü 😂
Hayir etmem
Ne alaka
Hayır etmem
Hayır
Ederim
Komik bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?