Kızlar, Eşimin whatsapp'da kadınlar ile konuşmalarını buldum, ne yapacağım?

Eşimle çok uzun yıllardır sevgiliydik, ve dört yıldır da evliyiz. Şimdi ilk çocuğunuzu bekliyoruz, doğum için bir aydan az zamanım kaldı. Asla birbirimizin telefonunu karıştırmak gibi bir alışkanlığımız yoktur ve şifre vs çok da takmayız. Benim harcamalarım ile bir soğukluk olmuştu (borç yaptım ve ona söylemedim vs.) ama sonra aramız düzelmeye başlamıştı. Her zaman ilgili anlayışlı ve iyi bir kocadır. Hediyesi, kutlaması, zaman geçirmemiz ile hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bir kaç gün önce ben uyuyordum telefonu önünde açık kalmış ve uyumuş. Youtube da dönüp duran video sesine uyandım. Ve telefonu kapatmak için elime aldım sonra bir whatsupp'a bakmak istedim hiç uyum değildir aslında. Sonra o gece bir kızla konuşmalarını gördüm. Kızı tanımasamda memlektten olduğunu anladım. Kıza (ileri bir tarihte memlekette olacağını) onun orada oldup olmadığını soruyor, takılırız diyor ama kız başka yere atandığını, orada olmayacağını söylüyor ve aslında kibar bir yolla red ediyor. Bunu görünce arşivlenmiş mesajlara bakmaya karar verdim. Araba sigortası yaptırdığı kadına boşandığını söyleyip flörtöz konuşmalar yapıyor. Kadın, anladığım kadarıyla güvenmediği ve sigorta kağıtlarında evli yazdığını fark ettiği için bunu kibarca red eddiyor ve ofiste kahve içebileceklerini vs söylüyor. Konu kapanıyor. Biraz daha baktığımda yakın tarihli başka bir kadın ile olan konuşması dikkatimi çekti. Kadını iş yerinden gibi kaydetmiş ama konuşma gidaşıtından aslında önce yüzyüze tanıştıkları ve whatsapp üzerinden birbirlerini tanımaya çalıştıkları anlaşılıyor. Kızın ailesi ile kaldığını anladığı an muhabet kopuyor. Kocamı tanıdığım kadarı ile bunlar ile bir gönül ilişkisi derdi yok daha çok yatıp kalkıp yoluna devam etmek istiyor. Kızlar is genelde evli olup olmadığını anlamaya çalışıyor, büyük ihtimal ilişki yaşabilirler mi diye anlamaya çalışıyorlar. Ertesi gün kendisi ile yüzleştim. Ama beni sevdiğini öylesine konuşmalar olduğunu vs. işte yakalanan her erkeğin söyleyeceği şeyler söyledi. Armızdaki soğukluğu bahane etti ama ilk konuşmalar o soğukluktan çok daha öncesi. Aslında istediği karşılığı bulsa büyük ihtimalle aldatacakmış anladığım kadarıyla. Böyle bir zamanda boşanmak, bu kadar emek ve sevgi varken çok zor geliyor, afetmiş gibi görünsem de bir türlü affedemiyorum da. Çevremden kimse ile konuşamıyorum, anlatırsam ve affetmeye karar verirsem böyle bir şeyin duyulmasını da istemiyorum. Ama hem hamilelik hem de içimdeki bu dert ile çok zor günler geçiriyorum. Ben haftanın 3 günü işe gidiyorum, o ise tamamen evden çalışıyor. Yakında izne çıkacağım ve sürekli aynı evde olma düşüncesi canımı yakıyor. Geceleri uyuyamıyorum, bir daha konuşmak her konuşmayı kendi çıkarımlarım ile detaylı konuşmak istiyorum. Yapmalı mıyım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Kızlar, Eşimin whatsapp'da kadınlar ile konuşmalarını buldum, ne yapacağım?