Terkeden bir kadın neden whatsapptan durumlarıma bakar?

arkadaşlar kısaca anlatıyım ben uzun ilişki isteyen biriyim ve hayatıma giren insanlarda onu söyleyerek ilişkime başlarım. bayan arkadaşımızla iş yerinden arkadaşız ve kendisiyle iki aydır arkadaş olarak sonrasında bir ay ilişki hazırlık ve bir gün çıkmayla beraber olduk. Kendisi 26 ben 30 yaşındayım. kendisi tek gecelik ilişki istermiş ve benimle konuşurken 5 arkadaşla konuştuğunu söylemesine rağmen benimle çıkmıştır. Sonra aynı gün beni whatsapptan engelleyip terkedip hiç birşey demeden gitmiştir. Beni müdürü aramıştır. O kızın çıktığı varmış ve ben niye o kıza yazıyormuşum. Gerçek şu ablamız 5 kişiyle yazışırkwn aorun yok ama ben o otelde işe başlamadan önce başka kıza teklif edip reddeeildim diye benden ayrılmıştır. O işe girmeden önce knuştuğum insanla o işe girdiğinden beri hiç konuşmadım yani ben son kızla sevgili olmadan arada 4 ay geçmiş arkadaşlar. İlke olaraka kalbimde biri varsa kimseyi hayatıma sokmam. Neyse beni insagramdan takip ediyordu bende sildim ve dedimki sen benim sevgilim olmayacaksan işim yok seninle dedim.3 ay sonra whatsapp engelini kaldırdı. Gönderilerime bakmaya başladı. Ben tek resim paylaştıkça ofarklı bir erkekle sevgili gibi benim durumumdan sonra paylaştı. Bu arada ben onun durumlarına hiç bakmadım.
Şimdi ben tek normal resimler paylaşsam hepsine bakıyor ve hiç durum paylaşmıyor. Amacı ne bu kızın
Güncellemeler
+1 yıl
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kafama takılan bir soru daha var sizden yardımlarınızı rica edeceğim. Yaşadığım durumda başkalarına güvenip beni bırakan bayan arkadaş hala durumlarıma bakıyor ve bu durum 1 ayı geçti. Bu arada hanımefendi hiçbirşey paylaşmıyor sadece benim durumuma bakıyor. Bir ara beni üzmek için sanırım engelli kaldırdığı zaman bir erkek arkadaşıyla resim paylaştı sevgili gibi 2 gün sonra başka bir arkadaşıyla paylaşmış. Hanımefendi anlamadım gitmişt
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun şurda bunu 4 gün arayla 2 farklı erkele yapmıştı. Ben niye kendi üstüme alındım çünkü ben paylaşım yaptıkça yapıyordu. Fakat unuttuğu şey o paylaşıp yanyana kalpli resim koyduğu 2 erkeğin farklı olması :) Madem beni kıskandıracan git aynı erkekle resim koy :) Sanki ben terkettimde :) Baktı bu etkilenmiyorum bunlardan şimdi hiç paylaşım yapmıyor sadece benim paylaşımlarıma bakıyor :) sorun şu madem gittin dönme aklıma girme bana inanmadın. Hayır diyorimki yedek olarak beni düşünmesi içinde
Terkeden bir kadın neden whatsapptan durumlarıma bakar?