İlişki çok kopuk be ayrılsan yeri. Kurtarmak istiyorsa ve istiyorsanız dürüst bir şekilde dile getirin durumu rahatsız olduğunuzu ve üzüldüğünüzü bu şekilde sağlıklı ve huzurlu ilişki olmadığını bunun çocuk oyuncağı olamadığını sakin ve olgun bir şekilde söyleyin. Kavga etmeden aşkınızı sevginizi koruyarak sohbet edin. Çünkü bir anda inatlaşıp kavga çıkıyor. Âçık bir şekilde iletişim bu konuda iyi olabilir. En azında dürüst olmak.
Anladığım kadarıyla biraz karışık bir durum yaşamışsın ve bu da sinirlerini bozmuş. Eski sevgililerin davranışları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Eski sevgilinle yaşadığın bu iletişim sorunları, genelde net bir konuşma yapmadan ve sınırları belirlemeden kaynaklanabilir. Etrafınızdaki insanlar bazen net olmak yerine üstü kapalı davranışlarda bulunabiliyorlar, ki bu da belirsizliği doğuruyor.
Bana öyle geliyor ki, onun sana olan tavırları konusunda çok kararlısın ve bu durumdan rahatsızsın. Belki de bir süre onunla iletişimini kesmek ve kendi duygularına odaklanmak daha iyi olabilir. Unutma, kendini huzursuz hissettiğin bir ilişki ya da iletişim ortamında kalmak zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu ön planda tutmalı ve seni strese sokan ilişkileri tekrar gözden geçirmelisin. Ne düşündüğünü merak ediyorum, sence bu süreçte zihnini nasıl rahatlatabilirsin? 😊
Dünde hareketleri tuhaf geldi bana 4senelik sevgilimdi biz buluşuyoruz vakit geçiyoruz ama barışmıyoruz nereye kadar böyle dedim, zaman gösterecek dedi. Sen sevgili yapınca di mi dedim sevgili aramıyorum dedi neden dedim istemiyorum dedi. Bende hayatıma kimseyi alamıyorum bütün erkekler bana itici geliyor dedim denesene dedi deneyemiyorum ama bi kaç kişiyle konuştum olmuyor dedim. Sonra beni evime bırakırken annen beni soruyor mu dedi hayır dedim sizinkiler diye sordum soruyorlar bazen seni bahsetmemi ister misin dedi senden bilmem sen bilirsin dedim dün çok yorgundu gözleri şişmişti ama bugünde soğuk galiba benden soğumuş artık… sence?
Ben onu çok özlüyorum çok alışığım ama görüşmek istesem bile görüşelim demeyeceğim çünkü dün ben istedim 2gün önce de o istedi ve çok soğuk bana karşı görüşeceksek kendisi istemeli değil mi?
Dünde hareketleri tuhaf geldi bana 4senelik sevgilimdi biz buluşuyoruz vakit geçiyoruz ama barışmıyoruz nereye kadar böyle dedim, zaman gösterecek dedi. Sen sevgili yapınca di mi dedim sevgili aramıyorum dedi neden dedim istemiyorum dedi. Bende hayatıma kimseyi alamıyorum bütün erkekler bana itici geliyor dedim denesene dedi deneyemiyorum ama bi kaç kişiyle konuştum olmuyor dedim. Sonra beni evime bırakırken annen beni soruyor mu dedi hayır dedim sizinkiler diye sordum soruyorlar bazen seni bahsetmemi ister misin dedi senden bilmem sen bilirsin dedim dün çok yorgundu gözleri şişmişti ama bugünde soğuk galiba benden soğumuş artık… sence?