Eski sevgilim bana çok kötü davranıyor?

Merhaba sizlerin yardımına ihtiyacım var. ilişkim yeni bitti 1.5 yıl sürdü ilişkimiz bana sözler vermişti seni asla bırakmayacağım evleneceğiz vs. Aynı iş yerinde çalışıyoruz üstelik. Yaklaşık 3 ay önce ayrıldık o ayrılmak istedi sorunlarım var ailemle ilgili sana ilgi veremiyorum kimseyi istemiyorum hayatımda gibi cümleler kurdu aydıktan 2 hafta sonra beni aradı beni neden hiç aramıyorsun dedi bende aramam gerektiren bir durum mu var ayrılmayı sen istedin dedim hayır beni her zaman arayabilirsin dedi. Sonrasında iş yerinde bana beni özledin mi diye sordu sadece yüzüne baktım cevap vermedim ben çok özledim dedi. Bir kaç hafta sonra ben aradım onu bu sefer niye arıyorsun beni diye kızmaya başladı bende sen beni özlediğini söylemiştin neden bana Ümit veriyorsun dediğimde ben başka bir anlamda özlemiştim seni o an dedi… sonrasında büyük kavgalar bana ettiği hakaretler filan. İş yerinde bana gerçekten çok kötü davranıyor. Ve geçenlerde yine karşıma geçip bunu senden beklemezdim dedi neyi beklemezdin diye sorduğumda başka bir iş arkadaşımın (erkek) bana sürekli baktığını görmüş o senden hoşlanıyor sana nasıl baktığını gördüm dedi bende kendisin de bana baktığını düşündüm yani izlediğini o gün akşam beni arayıp sana baktığımı filan düşünme oğlanın sana bakıp bakmadığına bakıyorum ben dedi senin ne yaptığın umrunda değil zaten senin beni sevdiğini biliyorum dedi ve o günden sonra bir daha konuşmadık engelledim iş yerinde de başka bir şubeye gitti ama yinede de geliyor 2 haftaya filan. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Hala seviyor mu yoksa dalga mı geçiyor anlayamıyorum yardım ediiiin
Eski sevgilim bana çok kötü davranıyor?