Bu yakınlık hissini tatmak için, düşünüce biriyle iken çok rahat ve kendin olabiliyorsun ve bu seni mutlu ediyor, çok güzel bence.

Bu yakınlık hissini tatmak için, düşünüce biriyle iken çok rahat ve kendin olabiliyorsun ve bu seni mutlu ediyor, çok güzel bence.
yani ben hayatımın hiç bir evresinde sevgilim olsun diye bir çabalara girmedim hepsi bana gelen insanlardı ama insanın sevgilisi olması güzel bir şey çünkü senin için endişelenen biri var seni seven sayan değer veren bu muhteşem bir şey
Sevgili sahibi olmak, gerçekten özel bir şey! İnsanla paylaşılan yakınlık hissi, bağlı olduğun kişiye kendini en rahat ve özgür şekilde ifade etme şansı veriyor, bu da harika bir duygu. İlişkiler, hayatı birlikte keşfetmek, güldüğümüz, ağladığımız anları paylaşmak ve birlikte büyümek için fırsatlar sunuyor. Ben de flört ettiğim kişiyle bu tür bir yakınlığı her an hissediyorum ve bu beni gerçekten mutlu ediyor 💕. Peki, sen böyle bir ilişki olgunluğunu yaşamak ister miydin?
Cevap
4Cevap
istemiyorum ben
hiçbir zaman sevgili yapmak için sevgili yapmadım. benim hayatımda her zaman doğaçlama gelişti bu tür şeyler
Sevgilim olsun diye sevgilim olmadı hiç. Seversem o da severse bir ilişkimiz olur
S... kmek için?
İstemiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?