Herkes -sitenin neredeyse tamamı- bir sevgili istiyor. Ama neden? Sebebiniz ne?

Sevmek için demeyin, bir kediyi de köpeği de sevebilirsiniz. Alakasız, sahte sapan cevapları silerim..
#sevda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes -sitenin neredeyse tamamı- bir sevgili istiyor. Ama neden? Sebebiniz ne?

Sevmek için demeyin, bir kediyi de köpeği de sevebilirsiniz. Alakasız, sahte sapan cevapları silerim..
#sevda
Ben istemiyorum uzun bir süre sonra da istemem öncesinde de istememiştim zaten ama birileri gelip ayıyı kış uykusundan uyandırdı. Hiç bir suçum yok iken ceza çeken yine ben yine ben...
Ben ne Allah dan ne de Evrenden ne de dünyadan hele ki insanlardan hiç bir şey istemiyorum.
Zaten beni isteyende yok boş bir cevap oldu kusura bakmayın...
Sevgili kavramını hakikaten çok mantıksız buluyorum. Tabiki dogamizda sevmek sevilmek istegi var. Lakin bunu edebiyle adabiyla usulü ile olması şartıyla hayatına anlam katması için kendisiyle hayat kurabilmek için eş gözüyle bakıp ona göre bir süreçten geçerek yuva kurma mantığı çok daha uygundur.
Saçma span şekilde su zamanki sözde sevgili adı altında yaşanılan ilişkilerin insana ve insanlığa zarardan başka hiç bir kârı maalesef yoktur.
İstediği kadar biz iyiyiz mutluyuz desinler. Zamanında yapılanlar ilerisini zaten param parça ediyor genel olarak.
O yüzden istemiyorum. Bana hayat arkadaşı lazım eylence kafası değil.
Eywallah ( eig )
EyvAllah bizden
Sevgili demek nefes demektir, oksijen demektir, renkleri daha canlı görmek demektir, moral demektir, yaşama sevinci demektir. demektir de demektir. Ekmek gibi su gibi ihtiyaçtır.
Romantik ilişkilere neredeyse hepimizin ihtiyacı var. Erkek kadına, kadın da erkeğe ihtiyaç duyar, her ikisi de birbirinin varlığına ihtiyaç duyar. Yalnızlık Allah'a has, kul yalnız yapamaz, kulun dış uyarılara, temasa, paylaşıma, yakınlığa, diyaloğa ihti
yacı var. İnsanın kök ailesinin , dostlarının yeri ayrıdır, sevgilinin yeri de apayrı. Belki kişi en çok kök ailesini sever lakin yine de sevgiliye ihtiyaç duyar, sevgili en özelidir insanın, en özelini paylaştığı. Dokunulmaya, dişiliğini, erkekliğini hissetmeye ihtiyaç duyuyor insan, sevilmek istiyor, şehvet ve şefkat duygusunu aynı oranda hissetmek istiyor, bunun için sevgilinin varlığına ihtiyaç duyuyor bence, sadece bunun için de değil, aynı dili konuşabileceği, kimyasının uyuştuğu , aynı duyguları yakaladığı, şeffaf olabildiği, birlikte saçmalayabildiği bir insan olsun istiyor hayatında, yalnızlık çok zor , duygularını paylaşabileceği, hüznüne ve mutluluğuna ortak bir sevgiliye ihtiyaç duyuyor.
Ah içimden geldi şu şarkıyı da paylaşayım.
https://youtu.be/PHCy4vpYgFY
Deli gibi sevecek, ömür boyu sürecek, gözlerimde tütecek bir sevgi istiyorum. Halimden anlayacak, dertlere katlanacak, benimle ağlayacak sevgili istiyorum.
Ah, şu ambiyansı yaşamak için istenmez mi sevgili?
https://www.hizliresim.com/orvmi51
İnsan imreniyor
Cevap
15Cevap
Şahsen böyle bir isteğim ya da beklentim yok.. Aksine yalnızlığıma sıkı sıkı sarılıp, mutlu bir yaşam sürüyorum..
Çünkü gerçekten sevilmek istiyorum her insan gibi yani mutlu olmak istiyorum kendimi sevdim şimdiye kadar beni mutlu etmedi. çünkü insanlar bence hayatları boyunca diğer eksik yanlarını bulmak için uğraşırlar ve çaba harcarlar.
İnsan gerçekten sevildiği zaman mutlu oluyor beni de çok seven bir sevgilim olsa kendimi kesinlikle çok mutlu hissederdim hediyeler aldığım sürekli onu düşündüğüm sevdiğim aşık olduğum değer verdiğim birisi olsun istiyorum ben her zaman için. bu yüzden de yalnız kalmak istemiyorum
Sevmek ve sevilmek öylesine güzel duygular ki... Sevgili kavramını sadece bir ilişki durumu olarak düşünmemek gerekiyor. Kelimenin kendisi bile insanın içini kıpır kıpır eden bir şey çünkü.
"Sevgi-li": Sevgiyle dolu olan. Benim sevgimle dolmuş, sevgim onu doldurmuş ki "sevgi-li" olmuş. Aynı zamanda onun da sevgisi beni doldurmuş ki ben de "sevgi-li" olmuşum. Birbirimizin ise "sevgilisi" olmuşuz... 🌸
Vay bee böyle ilişki nasip etsin Allah
Daha daha güzelini nasip etsin 💖
Gerçek anlamda sana yarenlik etmedikten sonra hayatında bir sevgilin olmasın zaten hiçbir anlamı yok ki. Bir kedi ya da bir köpek de pek tabii insanı fazlasıyla sevebilir.
Aslında hem olsun istiyorum hem de olmasın. Bazen diyorum bana da yüzümde tebessüm oluşturan bir günaydın mesajı gelsin ya da bir şarkı dinlerken ansızın aklıma düşsün...
Sonra diyorum haram bir şeyden mi mutluluk bekliyorsun. Sence sana gerçekten mutluluk vericek olsa haram kılınır mıydı?
Bilmiyorum iki arada bir derede dolaşıyorum öyle ama dönüp baktığımda sanırım sevgilim olmadan ben daha güzelim 🌈
Kesinlikle haramda huzur ararsan huzur sana haram olur. Hem ilerde eşinden de alabilirsin günaydın mesajı ya da şarkı anımsamasını
Aynen öyleee
Sevgili istemiyorum ama kuranda geçen
zevc/ezvâc” evlilik bağı olan her karı ve koca için kullanmaktadır. Âdem'in yaratıldığı özden eşi Havva'nın da yaratıldığının vurgulandığı en-Nisâ 4/1. âyetinde Hz. Havva'yı ifade etmek için zevc kavramı
Burayı sevgili yapma sitesi filan mı sandılar bende anlamadım 😀
Çünkü biri beni anlasın istedim bu hayatta tüm sacmaliklarima rağmen biri sevsin ve "Sen sevilmeye layık değilsin " cümlesini hafızamdan silsin diye birini istedim hep hayatta.
Sana bunu diyen her kimse kendine baksın moralini bozmasın böyle insansılar
Meli çok oncedendi ama geçmedi bu cümlenin izi be...
Şeytan diyor git ümüğünü sık bunu diyenin de neyse uymayalım şimdik
Neredeyse'nin dışında kaldığım için çok mutluyum.
Sevgili aramıyorum ki. Eneee e ben gerçek hayatta da sevgili aramıyorum.😯
Benim karşı cinse güvenim bitti. İstemiyorum birinden hoşlansam hemen kafada bitirip uzaklaşıyorum. İyileşiyorum.
hiç istemedim ihtiyaç da duymuyorum ailemi seviyorum onun yerine
Genel konuşmamak lazım bence
Bana sorarsan ben istemiyorum ve kafaya da takmıyorum nasip bu tip işler zaten
Bu yüzden herkes demedim, neredeyse yazdım
Görmedim çok pardon oruç kafa yapmıştı herhalde khjk 😅
kusuruma bakma
Önemli değil olur arada xbjdnxnx
Sevmek sevilmek güzel duyguları en uç noktalarda yaşamak için kalbimde kelebekler ucusmasi heyecan için aslında
Sevgili istemiyorum. Zamanı geldiğinde ömürlük bir yoldaş istiyorum. O zamana kadar ideallerime devam 😊
Hayatıma bir yol arkadaşi olsun diye. Ama bunu düşünen ve bu özellikte biriyle karşılaşma olasılığım çok düşük bunu da biliyorum.
Sevmek sevilmek insanın yaşayabileceği en güzel duygulardan 🙂
Şu emojiyi koymasanız?
Rahatsız oluyorsan kaldırabilirsiniz. Bende böyle yazmayı seviyorum kimsenin söylemesiyle de değiştirmem
Bir bütün olduğunu hissetmek güzel, ayrıca ruha iyi geliyor.
Sevgiliyle filan uğraşamam.. Ben direkt hatun arıyorum 😄
Bilmiyorum ki sebepsizce çok mutlu oluyorum sevildiğimi düşündüğüm an
Ben istemiyorum
Kafa dağıtmak için
Neredeyse tamamına ben girmiyorum ,
Bir sevgili istediğimi kim söyledi 😳
İstemiyorum ben çekemem afra tafra
Ben sevgili değil gerçek bir sevgi istiyorum
Öyle bir isteğim yok.
Ben sevgili istemiyorum.
Neden istemeyeyim ya da neden 2 sevgili isteyeyim
Ben istemiyorum sadece görüş okumaya geldim.
yalnızlıktan diyelim
Bir sevgili istemiyorum on sevgili istiyorum
Hiç istemiyorum iyi ki de yok
Ben istemiyorum.
Hayırlısı neyse o olsun, illa olsun demiyorum.
Sevgili değil eş.
Aile olmak için.
Kim diyor
Aile kurmak icin
Duygusal boşluk ve değer görmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?