AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Kaç yaşında adam ne oyunu ya
10 yaşından beri böyleymiş bağımlı yani ve ne yaparsak yapalım yine başa dönüyoruz
İyi işte çocuk yap 2 çocuk annesi olursun. Ne diyim ki don tutmaz o artık
Sende onun yaptini yap
Oyun dedigin kumar siteleri mi acaba?
Çocuk falan yapma bu adamdan
Evi kim geçindiriyor. Sen çalışıyor musun
İkimizde çalışıyoruz ben evden ama onun maaşı benim üç katı kadar
Adama güveniyorsan çocuğunu yap işi bırak iş başa düşünce mecbur adam olur. Ondaki rahatlık senden kaynaklanıyor.
Belki de öyledir ama çocuk çok risk yine de
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Etrafa bakıyorum son zamanlardaki evlilik şikayetlerine. Kadınlar erkeklerin sorumsuzluğundan kendisine vakit ayırmamasından şikayetçi. Erkeklerde kadınların ona erkek gibi davranmamamadından sürekli eleştirilmekten aile reisi olarak görülmemekten şikayetçi.
Çocuk vs işlere girişmek istemiyorsan tavsiyem , cinsel hayatınıza biraz daha önem vermeniz kadın olarak senin onu etkileyici hareketlerde bulunman ikincisi beraber dışarda vakit geçirmeniz. Bu aralar mümkün olduğunca misafirliğe gitmeyin de gelmeyinde. Sen kadınsın adama oyundan daha cazip gelecek şeyler planlayabilirsin. Sen haklısın adama bakıyorsun kafa uçmuş. Ama sen bişeyler yap ki evliliğiniz mahvolmasın. Boşanmak kolay nasılsa
Öncelikle bir yol çizmelisiniz
Evet
Bu çok uzun bir süreç kolay değil bunu bana. yazabilirsin
Siz çocuk yapmayın. O adam değişmez
evliliğin için iyi bir boşanma avukatı öneririm
Biri benden mi bahsetti 🙈
He yaa
bence ondan boşanmalısın hem de çok acil
Vay canım ki ne vah?
Bence çift terapistine gidin.
çocuk düşündüğüne göre ileride iki çocuğun olucak?
Evliliğin nasıl gidiyor
Bu adama çocuk yaparsan pişman olursun
Bence. kardesim sen boşan en iyisi bebek konusu rafta nedir ya huylu huyundan vazgecmez
Umarım düzelir
sana gurban olsun
haşbukı karısıyla oyunlar oynasa
muhtemelen ayrılman gerekicek.
Bir şey önermem eşin herif
Allah yardımcın olsun ne diyelim, işin çok zor.
Giyin kuşan aklını al
Bir uzmandan randevu alıp git derim
Sürekli neden ayrılmıyorsun ki böyle hasta ruhlu bir adamla bir hayat geçer mi
Fazla sürmez sizin evlilik
bence cocuk isini askiya alin bi sure.
Kumar filan da var mi sanki isin icinde.
Yok kumar oynadığını görmedim hiç. Kripto para işlerine girmişti ama yapamadı onu birkaç ay sonra bıraktı
Arkadadlsi filan mi yok bunun. Yalnizliktan giriyor olmasin
Var ama onlar mesela görüşelim diye arıyor bir şey banane edip gitmiyor
Kiz bulmus olmasin oyunda
Bence ayrıl çocuk yapma
konuskan mısın sen?
Ilgisini de mi cekemiyorsun
Oyunlarının içine siç🤣
Uzman yardımı almalısınız ikiniz birlikte
Boşan
Rahatsızlıgi ne?
Doktora göre anksiyete ve post travmatik stres bozukluğu yani geçmişte yaşadığı travmatik şeylerin gün yüzüne çıkması ağlama titreme krizleri vs geçiriyor azaldı baya ama nadiren de olsa oluyor
Yavrum sorması abesttir bu adam 3ncu dünya savaşına mi katıldı , küçükken topu inşaata mi kaçtı , sünnet olurken fazla mı aldılar , nedir bu eski travma o kadar elden ayaktan kesiyor adamı 🤦 en kısa zamanda boşan karşındaki beş yaşında bir çocuk değil , şu yasa gelip de kendi hayatının sorumluluğunu üzerine almıyorsa ilerde nasıl olur sen düşün, sen onun annesi değilsin bakıcısı falan hiç değilsin 🤦 o yüzden çocuk falan yokken yol yakinken boşa gitsin
yurt dışı görevindeydi ve en yakın arkadaşının parçalanmış vücudunu toplamak zorunda kalmış mesela böyle şeyler. Rüyalarında da hep beni ya da ailesinden birini parçalanarak ölmüş şekilde görüyor ağlayarak uyanıyor yani bu pek elinde olan bir şey değil. Bunu arkasına sığınıyor sorumluluk almamak için o ayrı ama kolay bir şey değil bu sıkıntı da.
Benim kardeşim jandarma komandoydu kaç kere catirmaya girdi Allah biliyor , askerden sonra onda da aynı şeyler oldu titreme krizleri kabuslar falan ama pes etmedi gitti tedavi oldu bir yıl falan sürdü ve hiçbir sorunu kalmadı , bende sana hayatımin sadece ufak bir kısmını anlatsam oturur ağlarsın yaşadığın için şükür namazı kılarsin , söylediklerini inan çok iyi anlıyorum ama bu sorumsuzca hareket etmek için bir neden bir sebep değil söyle ona aklını başına toplasın hayat bir şekilde devam ediyor onunla ya da onsuz o kadar 😤 anlarsa ne mutlu sana anlamaz sa da yolver gitsin 🤦 Allah yardımcın olsun
Orası ayrı bir boyut kendim diyorum zaten iyileşmek istemiyor arkasına sığınıyor diye çünkü kimse bir şey demiyor bu şekilde keyfi yerinde. Birkaç ay önce kendisine de söyledim sen iyileşmek için çaba harcamıyorsun çünkü işine geliyor diye ben ciddi konuşunca korktu biraz toparladı sonra yine kriz geçirdi bunalıyorum üzerime çok geliyorsunuz dedi tekrar eskisi gibi oldu. Bu kez çok daha ciddi bir konuşma yaşanacak gibi. Teşekkürler
Kesin pubg
Yok değil hikayeli oyunlar
3.000 tl ise az rahat bırak adamı
Sürekli bu civarda para harcadını söylüyor defalarca kere aynı parayı yatırmış bi araya getirince yüksek bir mebla çıkıyordur
Hala şansın var.. Ayrılmak için.
Çoook kötü
Bittir
Yani
Yani derken
Doğru diyorsun yani
Tamam ben anlmadın sanddım da
çocuk yapmamanı
Kendini mutlu et sende
Boşanma görünüyor ilerde. Evlilik düzeni bu değil
umarım bı hata yapıp çocuk yapmazsin
boşa gitsin
Çalışmıyorsa parayı nerden buluyor
Takip
Aldat
Allah yardımcınız olsun
Ne işle uğraşıyor yaşlar kaç
Hadi bakalım inşallah düzelir de sanmıyorum siz böyle gidersiniz. Evli adamın PC de oyunla ne işi var çocuk mu bu
Çok kötü durum. Geçmiş olsun.
Boşan
Bebek yapma bundan
Sen de oyuna başla ve oyun bağımlısı ol
Peki daha öncesindeki davranışı nasildi
Esi degilde annesi konumundasin degilmi.
Boşanmanı öneririm.
İşin zor verme ona tatlı şeftalini
Üzücü 😓
Zor işler
boşanmanı abla
Saçmalama hemen olur mu öyle
Ayrılın
Ayrılmalısın