İkinci buluşmadan sonra kim yazmalı?

Onunla iş seyahatinde tanıştım. Daha sonra bana teams üzerinden yazmış, aynı şirkette çalışıyoruz. Konuştuk ve numaralamızı aldık. Yaklaşık 1,5 hafta boyunca seviyeli bi şekilde her gün çok keyifli konuştuk. Daha sonra o ankaradan İstanbul'a geldi farklı şehirlede yaşıyoruz o Ankara 'da çalışıyor ama ailesi İstanbul'da. Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Kahve içmeyi zaten gelirken teklif etmişti, teklifi kabul ettim. Beni evimden aldı her şey çok güzel geçti ilk buluşmada beni evime bıraktığı için ben yazdım ilk buluşmadan sonra teşekkür ederim diye. Birbirmizi spotifydan bile ekledik. Daha sonra gitmeden yemek yiyelim mi dedi, kabul ettim. Yemek ortalama bi şekilde geçti ilk buluşmamız kadar etkileyici değildi ama güzeldi. En sonda hesap geldi ve ortak ödeyelim dedi. İlk buluşmada kahveleri o ödemişti. Baya varlıklı bi ailede doğmuş ve büyümüş arabası falan baya lüks. Bunun showunu yapınca da daha ikinci buluşmadan hesabı bölmeyi teklif edince ben bi şok oldum. Benim için ben ödemişim o ödemiş sorun değil ama başlarda böyle şeyler önemli geliyor bana hem davet eden hem mekanı seçen oydu çünkü. Daha sonra sadece yemek yedik o gün 2 saat falan sürdü o kadar buluşmuşuz insan biraz daha vakit geçirmek istiyor.. desem kabul ederdi belki daha çok vakit geçirmeyi ama o öyle bi teklifte bulunmayınca istemedi diye düşündüm. Kahveleri başka yerde içeriz dedim sen nasıl istersen ama buranın kahvesi çok güzel diyince tamam dedim. Daha sonra beni eve bıraktı tam ayrılırken ilk defa beni yanağımdan öptü gülerek ama ben o ana kadar o çok panik ve stresli hissettim, ilk buluşmada böyle değildi. Daha sonra eve çıktım bir şey yazmadım ama o da yazmadı. Sizce yazmalı mıyım benim mi soğuk yaptığımı mı düşündü ya da o mu istemiyor yazmak?

Güncellemeler
1 yıl
Tam arabadan inerken bi daha gelince görüşürüz Ankara'ya gidiyorum ya artık dedi.
İkinci buluşmadan sonra kim yazmalı?