İlk buluşmadan sonra kim yazmalı?

Beğendiğim bi çocuk vardı takip ettim geri döndü sonra birbirimizin hikayelerini beğenmeye başladık ve en sonunda mesaj attı konuşmaya başladık, konuştukça daha çok hoşuma gitmeye başlamıştı ama bi yakın bi uzak oluyordu ama söyleyince dikkat etmeye başlamıştı iyiydi yani sohbetimiz bir hafta olmuştu ben görüşmek istedim, görüştük bakın her şey okey ama sohbetimiz çok garip bi hal aldı ona bana ilgin var mı diyorum ilgi zamanla oluşur diyor tanımaya çalışıyoruz işte diyor bende ama ilgin yoksa istersen bir yıl konuş olmaz yine dedim öyle çocuk ilişkisi istemiyorum ama ben falan dedi bi türlü net bi cevap duyamadım bide bana böyle söyledi sen hemen netlik istiyorsun ama daha birbirimizi tanımıyoruz falan dedi hadi hak veriyim bi şekilde buna ama bence insan zaten ilgi duyduğu birini tanımak ister neyse sohbet bi türlü ilerlemedi aramızda kendisini ön plana çıkarmak istiyor gibiydi sürekli farklılıklarımızdan bahsedip durdu hayata çok farklı bakıyormuşuz yani ben onun karşısında çok bilgisiz kültürsüz biri konumuna düştüm ama normalde öyle birisi değilim yani yüksek lisans yapmış kendini geliştirmeye çalışan bi insanım, mesela şöyle bi diyalog geçti aramızda hobilerin neler dedi böyle pat diye sorunca cevap verilmez ya aklıma bir şey gelmedi kitap okumayı çok seviyorum dedim o bi hobi değil ki dedi bana o öyle söyleyince bende şey düşüncesi oluştu şimdi ne desem beğenmeyecek yeterli gelmeyecek, yani kötü hissettim anlayacağız neyse yine de konuşmayı ilerletmek istiyordum açıkçası zamanla sohbette yerine oturur diye, bana karşı çok belirsiz olduğu için ben kalkmadan sordum şimdi dedim burdan kalktığımız da nasıl devam edeceğiz nasıl davranmam gerekiyor dedim normal konuştuğumuz gibi konuşacağız dedi ki biz flört gibiydik işte tamam dedik kalktık yürüdük vedalaştık yanından ayrıldım ve hiç yazmadı, ben bi story atmıştım (her şeyi olabilecek en yoğun şekliyle hissederim sonra da hiçbir şey hissetmem) yazan bi fotoğraf paylaştım onu beğendi ama yazmadı bana fjdjd bende ona yazmadım 2. Gündü bugün hala yazmadı ben konuşmak istiyorum ama adım atmalı mıyım bilmiyorum atmamam daha doğru gibi sanki zaten isteseydi yazardı ama belki benim göremediğim bi noktayı siz görürsünüz diye sormak istedim yazmalı mıyım yoksa tamamen unutmaya mı çalışayım

İlk buluşmadan sonra kim yazmalı?