Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması. ( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
1.65 lavaş, trip mayonez olmasın, sadakat sosu bol olsun, ex patates istemiyorum, kaşarsız, içinde kıvırcık değil düz marul olsun, yanında hamarat turşu ve karakterli ayran olsun. Tuza gerek yok tuzu biberi ben olurum. Ödemeyi aşkla yapacağım 😊
Sipariş mipariş istemem 😂. Gerçekten seven değer veren biri olsun gönüller bir olsun. Çocuklaşabildiğin slaklaşabildiğin birisi olsun. Sana destek veren anlayış gösteren ve tek taraflı çabalar olmayan bir ilişki
benim sevgilim ne maça gider ne arkadaslarıyla baska bir yere ayda yılda bir uğrar yanlarına muhabbeti tamamen kesmemek için ve brn hiçbir sey demeden yapar bunları kız arkadaşlarıyla sohbeti bile ben onları bilmeden kesti özel günlerde çiçekler hediyeler (regl günleride dahil) ben daha bisi istemiyim sanırım
Yani böyle bir sipariş vermek mumkun olsaydı sanirim şöyle isterdim 😄
Dürüst, sadakatli, ağır başlı, ne dediğini bilen, cıvık olmayan, sevgisini ifade edip gösterebilen ilgili, finansal özgürlüğe kavuşmuş boy 180 üstü, kilo olarak da çok zayıf ve çok kilolu olmayan ırk olarakta Türk ve Müslüman olması derdim. 😊🙄
Evet farkındayım ama sadakat olmadan ne olur ki sevgi saygı herşeyin başı sadakat değil mi aslında zor değilde insanlar değişik hallere büründü sadakatsizlik bir yarışma güzel bişey gibi sıradanlaştı
Dış görünüş olarak bakımlı olmasını isterim (kendine saygısı olan insanın çevresindekilere de saygı vardır aynı zamanda) karakter olarak diyorsan beni ben olduğum için sevse yeter