Sizce gerçekten bunu sormak için mi yazdı çünkü en son ki mesajını görüldü atmıştım?
Eski sevgilim yazmıyor ve aramıyor, sizce yazar mı?
Sizce gerçekten bunu sormak için mi yazdı çünkü en son ki mesajını görüldü atmıştım?
Cevap
4Cevap
Sakın sakın sakın arama yazma ona haber gönderme ve gönderme yapma benim sülalem silkildi sen yapma
Sessiz kalıyorum artık. Hiç bir tepkim yok ona karşı, normalde o hep tepki verirken şimdi ne hikmetse ne yazıyor ne arıyor
Seni izliyor senin yapman gereken belli
Ne önerirsin?
Mutlu olduğunu göster sadece ona değil misal kahkaha attığın bir fotoğraf koy profiline senin mutsuz olduğunu gördükçe saha çok mutlu olur o çünkü seni sevmedi
Peki sence yazar mı?
3 gün oldu en son görüldü attım, o hata yaptığı için ayrıldım ondan
Yanlış derken
Çok uzun ama bir hata yaptı ve ayrıldım
Ayrılık derecesinde kabul edilmeyecek bir yanlışda kendinden eminsen net ol asla gönderme yapma ve dediğimi yap mutlu görün
Bunu yapıcam, ama tepkisiz ve sessiz kalıyorum suanlık ama sanırım artık vazgeçti benden öyle hissediyorum niye bilmiyorum
Seni cepte görüyor bak canım benim dinle şimdi beni sen fazlasıyla tolerans tanıdın en doğru hareketin umursamadan mutlu olduğunu hissettirmek üzgün görürse hissederse gülüp geçer sana
Büyük olasılıkla, dün gece ağrı kesici nerede diye yazmış bana en sonki mesajını görüldü atmıştım sence gerçekten ağrı kesici iç mi yazdı? Cevap vermedim ben?
Bahane gidip eczaneden alabilir sormasına gerek yok
Niye böyle ruh hastası birini bekliyorsun ki
Sevdiğim bir kişi tarafından unutulduğumu düşünmek beni üzüyor çünkü
Sen mi ayrıldın
Ben ayrıldım evet
Bişey sorabilir miyim, siz safmısınız
boş ver önüne bak
Çok zorluyor beni böyle olması
Sevgisi bitmiş sana karşı
Ama ben de sessiz kalıyorum onu sevmeme rağmen?
Ne kadar zamandır böyle kaç gün kaç ay
3 gün olcak
Daha yeni i yüzdendir bir ay bekle yapmazsa bitmiştir sevgisi
Bitirmiştir kafada
Bilmiyorum
Ben de yazmıyorum ama?
Dün gece yazmış ağrı kesici nerede bulamadım diye en sonki mesajını görüldü atmıştım sence gerçekten ağrı kesici içmeye yazdı dün gece?
Kendi evinde ağrı kesiciyi bulamamış bana soruyor nerede diye yani sordu dün gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafan biraz karışık ve duygular iç içe geçmiş durumda. Narsistik biriyle ilişki yaşamak gerçekten başlı başına zorlayıcı olabiliyor. Bir yandan onun hayatına devam etmesi seni şaşırtıyor, bir yandan da bir şeyler bekliyorsun. Ama unutmamak lazım ki, narsistler genelde odaklarını başka birine çevirdiklerinde bu tür sessizliklere bürünebilirler.
Belki bu durumu, kendine odaklanmak ve kendi mutluluğunu yeniden inşa etmek için bir fırsat olarak görebilirsin. Onun yazıp yazmaması, hayatında neyi değiştirecek? Bu soruyu kendine sorman önemli olabilir. ❤️ Ayrıca, neden sen yeni bir hobiye başlamıyorsun ya da kendine yeni bir hedef koymuyorsun? Belki de bu, kafanı dağıtmana yardımcı olabilir. 😉 Unutma, sen değerlisin ve sana iyi gelen şeylerin peşinden gitmelisin!