Bu tespitim doğru mu?

Kızlar 29 yaş ve üstü bir erkeği bedensel fiziksel olarak asla çekici bulmuyor yakışıklı bulmuyor ancak kendileri 25-26 yaş ve üstü ise zaten toplumsal gerçekler sebebiyle genç bir erkekle birlikte olması hem Kafa yapısı, hem toplumsal olarak kadının kendinden küçük bir erkekle birlikte olması hoş görülmediği için 29 yaşındaki erkeği yakışıklı bulmaya kendini zorluyor. Ancak 18 yaşındaki bir kız 25-26 yaşındaki bir erkeği yakışıklı bulduğu için beğeniyor. 22 yaşında bir kız 29 yaşındaki bir erkeği yaş fark olduğu için değil yaşlı ve genç bir erkek kadar yakışıklı olmadığı için için tercih etmiyor Çünkü daha genç daha gencini bulma alternatifi , şansı var. Bakın 18 25 arasında da 7 yaş var 22 29 arasında da 7 yaş var.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar neye karşı çıkıyorsunuz 29 yaşındaki erkek kişiliği karaktere ve olgunluğa ulaşabiliyorsunuz ama 25 yaşındaki erkek kadar ona fiziksel bir arzu duymuyorsunuz bunu söylüyorum. Evet yakışıklı belki reddedebilirsiniz ama bunu fiziksel olarak vermeniz anlamına gelmez toplumsal normlara uyumadığı için seçmiyorsunuz.
Bu tespitim doğru mu?