Kimisi o erkeğin onu korumasını,
kimisi o erkeğin onu sevme şeklini,
Kimisi parası gücü, için severmiş erkekleri...

Kimisi o erkeğin onu korumasını,
kimisi o erkeğin onu sevme şeklini,
Kimisi parası gücü, için severmiş erkekleri...
Yani ben buna çok fazla katılmıyorum çünkü yaşadığım tecrübeler ve gördüklerimden dolayı bir kadın Hiç sevilmese bile karşısındaki erkeğe deli divane aşık olabiliyor
Ama evlenene kadar :D Bir de erkek aşık olduğunda karşısındakini el üstünde tutar. Ama kadın aşık olduğunda bile karşısındaki onu el üstünde tutsun istemez mi?
Biri vardı hayatımda, gerçekten ve yürekten sevdiğim ilk adamdı, şimdilik hala tek o. Bana çok benzemesi, net ve dürüst olması ve ben leb dediğimde leblebi demesinden dolayı baya etkilenmiş deli divane olmuştum kendisine. Beni sevme, pardon sevememe şekli sebebi ile ayrıldım kendisinden.
Geçmiş olsun :(
Yalan. Bazen sadece varlığını, hayatta ve iyi oluşunu da seversin. Aşk olmasa bile arada sevmeye devam edebilirsin.
Burada kıstas cinsiyet değil. Kişinin sevgiden ne anladığıyla ilgili.
Kimi insan diliyle, kimi gözüyle, kimi kalbiyle, kimi insan da aklıyla sever..
Sen ne düşünüyorsan bende onu düşünüyorum kral.
Bence aşk çok kişisel ve her insan için eşsiz bir deneyim 🌟. Bir kadın, bir erkeği sadece onun sevgisini beğendiği için sevebilir ama bu tek sebep olmak zorunda değil. Aynı zamanda onun kişiliği, değerleri, paylaştıkları anılar veya aralarındaki kimya da önemli faktörler olabilir. Herkesin aşkta ne aradığı farklı, bu yüzden kadınlar da kendi kalplerini takip ediyor. Ben de İzmir'de okurken birine böyle kapıldım; anıların, paylaşılan gülüşlerin ve samimi bakışların büyüsüne inandım 💕. Peki sen ne düşünüyorsun, aşkın hangi yönü senin için en önemli? 😊
Cevap
7Cevap
Bence doğru olabilir kadın da erkek de aşkı bilmiyor bu zaman da
Kimden aliyorsunuz bu vaazları? Hepiniz kopyala yapiştir. En çok da 30+ yasa gelmis hala kendi fikri olmayanlara gülüyorum. Nesin redpillci filan mi? Böyle mantiksizca (hakaret ettigimi varsay) bir sey olabilir mi? Kadinlar sevdiği için öldürülüyor bu ülkede. BİR SUSUN ARTIK YA PRENSESLIĞINIZE BAŞLIYCAM HE!!
Ne prensesi kızım hard core kapitalizm sek erkeğiyiz.
poncik kadinlar cok kere asik oluyomus erkekler 1 kere 😀
Hiçte bilene 4 kere aşık oldum.
measaallah tezi cüruttuk oyleyse 😀
Tabiii kii
Doğada seçici olan kadındır evrimsel olarak en güçlü onu koruyan zengin erkeği seçer ama bu benim için geçerli değil 😄
Aynen sen kesin istisnasindir 😄
illaki aşık da olan vardır böyleleride vardır muhakkak
Bu nasıl ingilizce lan
Tek fark eden :D Sorunun absürdlüğüyle ilintili görsel seçtim.
Aşk meşk işleride anlamıyorum
Niye ki?
Aynen dogurudur. Parası olmayan erkeği annesi bile sevmiyor artık
Sallamislar
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?