Gittiğiniz tatilde otelde rahatsız eden kişiler oldu mu?

Merhaba.29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Ben 9 günlüğüne ailemle termal tatile gittim. Tatilin son 3 günü farklı olaylar oldu. Bir gün Annemle otel odasındayız. Kapı çaldı. Ben açtım.30 lu yaşlarda bir erkek beni sorguya çekiyor. İşte Anne kız mısınız? Babayı görmedik. Ne zaman gideceksiniz? Bende 2 gün sonra diyince oh 2 gün var daha dedi. Nerdeyse kapıdan içeri girecek. Sonra gitti. Annem şüphelendi. Bu bişey araştırmaya gelmiş gözlerinden anladım dedi. Sonraki gün oldu. Ben hazırlanıp dışarı çıktım. Bu kişi yine bizim kaldığımız otelin kapısına gitmiş. Annem vardı içerde. Annem kapıyı uzun süre açmadım diyor. Sürekli tıkladı en sonunda açtım dedi. Annemle tartışmışlar. Anneme kocanla gelin çayımızı kahvemizi için demiş. Sonra dışarda biri arkamdan seslendi. Efendim dedim. Anneniz çok hart biri dedi. İçeriye beni kahvaltıya çağırmadı dedi. Siz öyle değilsiniz dedi.%50 babanıza çekmişsinizdir dedi. İsmimi sordu bans söyledim. Çay kahve içelim dedi. Hayır dedim. Bende ona ismini sordum söyledi. Bana babasının annesini kaçırdığı anlatıyor.9 kardeşmiş. Keşke daha önce tanışsaydık dedi bana. Yarın gideceğine üzüldüm dedi. Biz yan yana yürürken yanındaki arkadaşı bu kişiye el uzatıp gel beraber yürüyelim yavrum dedi. Biz el sıkışıp ayrıldıktan sonra arkadaşları grup olmuşlar bu kişiye nasılsın oğlum iyi misin diye bağırıyorlar. Böyle bir durumla karşılaştım arkadaşlar. Bana abin var mı diye sordu. Takipçin vardır ama sen tınlamıyorsundur dedi.

Gittiğiniz tatilde otelde rahatsız eden kişiler oldu mu?