Evet Antalya'da 2011 yılı Ağustos ayında, Blue Himmel Hotel 1 hafta çok güzeldi açık büfe, sabah kavaltısı, özle yemeği ve Akşam yemeği son günden otelden ayrılmadan 1 gün önce bilardo salonunda FB-GS maçını izlemiştik babamla (Beşiktaş taraftarıyım 🦅)
Evet 2013 yılında alanya'dan yazlık aldık yazdık almadan önce genelde otele tatile giderdik tabii o dönemler bayağı oteller uygundu hatta orta gelirli memur kesimi insan bile tatile gidebiliyordu ancak şimdi zengin bir insan bile tatile gitmek için otele dünyanın parasını vermek zorunda kalıyor, 2013 yılında alanya'dan yazlık aldık şu anda yazlığa geliyoruz İyi ki de zamanında annen baban buraya aldı diye düşünüyorum, bizim yazlık komşumuz var evini tadilat yaptırıyordu Bir hafta falan bir hafta iki hafta otelde kaldı Adam 20 bin lira para verdi Bir de Almanya'dan geliyor O adam bile bayağı içine oturmuştu ki artık öyle normal bir çalışan ya da memur kesiminin otele gidip tatil yapması imkansız, öğle tatile gidebilir O da şahsen ben yakınımın evine gidip de rahat bir şekilde kalamam duş alamam rahat hareket edemem yani yapan vardır ama ben şahsen yapamazdım gerçekten ülkenin ekonomik olarak geldiği durumu göz önüne aldığımız zaman günden güne daha kötüye gittiğimizi görüyoruz
E tabii. Arkadaşlar arasında kendimize verdiğimiz bir söz vardır her yıl ne olursa olsun o tatile gidilecek diye. Her yıl en az 2 kere Antalya veya Bodruma gidiyoruz.
Hayır daha çok misafirhaneler ve öğrenci evi Oteller bana saçma geliyor Ufak temiz bir pansiyon bana yeter Boşa masraf araban varsa istediğin gibi gidersin her yere zaten Hayalim karavan almak
Evet, tek başıma olsun arkadaşlarımla olsun ailemle olsun birçok defa gittim ama artık fiyatları tatil şehirlerinde genellikle yabancılara göre ayarladıkları için gereksiz fazla bir para istiyorlar.