Bi çocuk vardı instada takiplestigim storylerimizw falan bakıyorduk hatta 1 kez yazmıştı konuşmuştuk beni yakın arkadaşlara falanda eklemişti bugün takipten çıkmış ve benide takipçilerinden çıkartmış ortada bi sebep yok neden acaba hesabını arıyorum cikmiyorda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılO kadar çok sebep var ki ; Belki arkasından olumsuz bir şeyler konuşmanı kaldıramamış olabilir. Kız arkadaşı seni istemememiş olabilir çok şey var.
022 Yorumla
Soran1 yılArkasından ne konuşabilirim çocuk sevgilim değil eski sevgilim değil öyle instadan takiplesiyorduk çok uzun zamandır isteği o atmıştı zaten bi kere mesaj attı ondada konuştuk biraz mesajımı begendi bende ne yazicagimi bilemedim bişey yazmadım oda yazmadı öyle gitti yakın arkadaşlara eklemiş sonra story atıyordu yeşil çemberde birden ne olmuş olabilirki subaylık eğitimi alıyor ama bununla ilgisi olabilirmi kız arkadaşı olduğunu sanmıyorum bide
- 1 yıl
Belki de istediği adımı atmadın ona, soğuk davrandın oda bıkmış uzaklaşmak istemiştir senden.
Soran1 yılMantıklı acaba yakın arkadaşlara ekleyip story atarak yazmamımı bekledi
Soran1 yılBi erkek neden yapar peki bunu bi çocuk daha var onunla hiç konuşmadık ama bayadir takillesiyoruz onunlada oda yakın arkadaşlara eklemiş story atıyor
- 1 yıl
İlgilenmeni beklemiş olabilir. Tabi oda senin tercihin. Beğendiysen ilgilenirsin. Bırak çıkarsın niye takıldın ki bu kadar?
Soran1 yılÇocuk hoşuma gitmişti ya nebiliyim öyle karı kızlada işi yok gibiydi fittnes eğitim arası takiliyordu
- 1 yıl
Demek ki o öyle algılamamış. Hoşlandığını ilgin ile göstersen oda sana adım atacaktı.
Soran1 yılÇok takipçim var erkek bundan olabilirmi çoğunlukla erkek zaten takipçilerim bi kaç tane kız var ama bunu en başından biliyordu zaten hatta öyle olsa mesajda atmazdi heralde
- 1 yıl
Alakası yok ya.. Senin yerinde olsam açık açık sorardım. Bir hatan olmuş olabilir belkide.
Soran1 yılHiçbir hatam olmadi ya sadece yazmadım oda yazmadı ama attığı storylerede ara ara baktım yeşil çembere almış diye bilmiyorum
- 1 yıl
Sor o zaman ya o kadar da soğuk değilmişsin demek.
Soran1 yılİlk konuştuğumuzda şöyle bi muhabbet olmuştu o alkol kullanıyomusun diye sormuştu bende hayır dedim oda en iyisi ya falan demişti bende şey demiştim hiç sanmıyorum siz alkol alan ortamcı kızların peşinde kul köle olduğunuz için dedim oda dediki sen neden böyle bi tepki verdin ben kimseye köle olmamda neden böyle çıkıştin anlamadım dedi bende o an pardon ya benim kafa eskilere gitti demiştim oda sorun yok yazıp gülücük atmışti
Soran1 yılSonrada bi süre daha normal konuştuk oda benim mesajıma kalp atmış bende ne yazicagimi bilemedim ve bişey yazmadım sohbet bitti bidahada ne o yazdı ne ben öyle kaldı
- 1 yıl
Tamam ilgin olmadığını anlamış, uzaklaşmış işte.
Soran1 yılEngelledimi acaba
- 1 yıl
Yaz bakalım.
Soran1 yılHesabı çıkmıyor nasıl yazıyım 😃😃
Soran1 yılYa çıldırcam ben ne anlatiyomm
- 1 yıl
Numarası falan yok mu, bir şekilde ulaş ya da arkadaşı vasıtası ile ulaş.
Soran1 yılYookkk sadece Instagram üzerinden takiplestigim biri
Soran1 yılAman neyse çok kafa yordum eğer dondurduysa açar heralde yok acmazsa engellemiş demektir
- 1 yıl
Aynen bırak kendine değer ver.
En İyi Cevaplar
Hayatta her zaman en basit olan cevabı kabul ederiz. Birşeyleri fazla deşmeye gerek yok. Zaten biri birinine merakı varsa silmek bir yana it gibi stalklar...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Böyle durumlar kafa karıştırıcı olabilir, biliyorum. Birkaç ihtimal olabilir; belki hesabını kapatmış ya da dondurmuştur. Bu yüzden de görünmüyor olabilir. Başka bir seçenek de, bazı kişisel nedenlerden dolayı sosyal medya hesaplarını sınırlamak istemesidir. Böyle anlarda fazla endişelenme; herkesin hayatında farklı süreçler olabiliyor. Eğer gerçekten önemli biri olduğunu düşünüyorsan ve hoşlandığın biri değilse, başka bir platformda ulaşmaya çalışıp durumu öğrenebilirsin. Bazen sadece bir mola vermek iyi gelebiliyor, belki de o da bunu yapıyordur. Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumda sen ne yapardın? 🤔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 1 yılonu istemediği içindir.
10 Yorumla Başka kişiyle kontrol ettirsene şaşkın. Çevrende sadece sen mi instagram kullanıyorsun? 1 kişiye de baksın hemencecik anlarsın meseleyi... Konuştuğun insanın 1 anda hayatından çıkıp gitmesi sende kopukluk yaptığı için şu an bu kadar panik yapmış haldesin önce sakinleş. Hayatının sonu değil. Onu tekrar kazanman mümkün. Tabi amacın daha da samimileşmekse...
113 Yorumla
Soran1 yılKontrol ettiricek kimse yokki
Soran1 yılLan 1 kere konuştuk ama şimdi nolduda ortadan kayboldu onu merak ediyorum
Soran1 yılPeki özelden ismini atsam bakar mısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl2 ihtimal var
Birincisi sevgili yapmıştır, ikincisi de senle konuşup bi şey olmayacağını anlamıştır
Sende bire düşüyor bu ihtimal çünkü öyle muhabbetiniz yokmuş belli ki
O yüzden sevgili yapmıştır die yorumladım hatta kiz çıkarmıştır seni de engellemistir..
Ya da başka birinin istagramindan arat bakalım çıkacak mı profili eğer çıkmazsa hesabını dondurmus
16 Yorumla
Soran1 yılYa sevgilisi olsada beni cikartana kadar daha güzel kızlar var onu çıkartirdi bence sevgilisi olduğunu sanmıyorum yani çocuk subaylık eğitimi alıyor fittnes eğitim arası takılıyor öyle kendi halinde gibi
Soran1 yılÇok takipçim var erkek bundan olabilirmi çoğunlukla erkek zaten takipçilerim bi kaç tane kız var ama bunu en başından biliyordu zaten hatta öyle olsa mesaj atmazdi bayadir takiplesiyorduk
- 1 yıl
Seni engellemiş se hakkında kötü düşünmüştür yani peynir sanmistir seni
Bu kiz bana gelmez temiz kız bakayım demiştir 😃engellemiş mi baktın mi
Soran1 yılEngel gözükmüyor ya hiç öyle biri değilimki açık saçık fotomda yoktur ayda 1 story atarım post bile paylasmam 226 takipçim falan var
Soran1 yılYani hesabı yazınca çıkmıyor ama engellediğini düşünmüyorum
- 1 yıl
Başkasının hesabından bak arat çıkarsa seni engellemiştir.
Sende insanlar o kadar yorum yapmış hala bildiğin şeyleri savunuyorsun. o zaman neden soru açtın ki bacım
Neyse erkekler safa yatan kızları anlıyorlar.. Sen bi konuştuk bi konuşmadık diyorsun
Neden seni silmiş bize mi soruyorsun kendin biliyorsundur ya da tahmin ederdin az çok
Ayrıca hesabı doldurmuş olma ihtimali de yüksek o yüzden sana soruyorum başkasından bak die
1 yılSevgilisi var demekki erkekler iki ihtimalle birini çıkarıyorlar birinci hayatına biri girdiğinde ikincisi mesajlarına cevap alamadığında
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizle zaman kaybetmek istememiş olabilir, bir diğeri de sevgili yaptı ve potansiyel rakipleri kaldırdı
03 Yorumla
Soran1 yılNedense dondurdu gibi geliyor hesap dondurunca adı çıkarmi
Soran1 yılO zaman dondurmus olabilir biraz bekliyim
1 yılDuygularını ilan ettikten sonra reddedilince kaçar
25 Yorumla
Soran1 yılYok duygu ilanı falan yokki ortada sadece instadan takiplesiyorduk uzun zamandır yazdı bi kere konuştuk mesajıma kalp atmıştı sonra ben yazmadım oda yazmadı ondan sonra baktım yakın arkadaşlara eklemişti storyler atıyor yeşil çemberde yani bir kere konuştuk sadece anlamadım
- 1 yıl
Sessiz mesaj atmayan biriysen gider
Soran1 yılEvet o kalp atmıştı mesajıma bende ne yazicagimi bilemedim bişey yazmadım sonra oda yazmadi öyle işte bitti muhabbet acaba engelledimi
Soran1 yılHesabını arıyorum cikmiyor çünkü
- 1 yıl
O zaman kırıldı ve gitmeyi seçti
Cevap basit takipleşmek istemiyordur. Her şeyin sebebi olmak zorunda değil. Yolunuza bakın.
01 Yorumla
Soran1 yılAylardır takiplesiyoduk simdimi istememiş dcxcdf ben hesabı dondurdu diye düşünüyorum çıkmıyor hesabi her neyse kendisi bilir tabiki kimse kimseyle takiplesmek zorunda değil
1 yılkendisine mi sorsaydın? sevgili edinmiştir tüm kadınları elemiştir. bu kadar basit
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl soruyim hesabı çıkmıyor? Aptal değilim bende buraya sorayim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canı istemiştir. Kız arkadaşı vardır seni gözü tutmamıştır.
09 Yorumla
Soran1 yılBeni niye tutmasınki gözü hiç sevgilisi yok gibiydi olsa beni yakın arkadaşlara falan eklemezdi
Soran1 yılHesabı aradığımda çıkmıyor nasıl sorayım 😃
Soran1 yılYa ne telefonu çocuk hiçbişeyim değilki telide yok. d
Soran1 yılHayır balığım cocukla bayadir takiplesiyorduk begeniyodumda e yakın arkadaşlara eklemiş bide storylerde ondan sordum noldu şimdi birden acaba diye merak ettim
Soran1 yılHayır eminim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeni sevgili yapmış ve daha önce seninle konuştuğu için sorun çıkmasın diye engellemiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgili edindi tanıdık olmayanları çıkardi sanırım 🤔
02 Yorumla
Soran1 yılDaha çok dondurdu gibi geliyor dondurunca hesap çıkarmı adını yazınca cikmyor
Cevap sahibi1 yılO zaman dondurmuştur. Başka hesaptan bak bekli engellemiştir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBeklediğini bulamamıştır sende istediği ışığı görememistir ama bu senin için iyi bir haber
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilisi olmuş ve sevgilisi bu kizları çikar demiş
00 Yorumla
1 yılSevgili yapmistir
01 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi yokki olsada sevgilisi bi tek neden bana kızsın takipçisi çok güzel kızlar var çocuğun
Belki sevgilisi kızmıştır
03 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi yokki
Soran1 yılYani eminim olsada beni cikartana kadar daha güzel kızlar var takipçisi onları cikartirdi
o an sarhoştur büyük ihtimalle
04 Yorumla
Soran1 yılHahshs ne alaka. d
Soran1 yılSubaylık eğitimi alıyor ondan olabilirmi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHesabını dondurmuştur yüksek ihtimal
05 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir çünkü durduk yere engellicek vs hiçbişey yok ortada hadi sevgilisi var o yaptırdı diyelim bu kız bı tek benimi çıkartıcak başka kızlarda var bu çocuğun takipçisi zaten çocuk subaylık eğitimi alıyor yani
- 1 yıl
Kullanıcı adını biliyorsan az çok anlarsın dondurup dondurmadığını aslında
Instagram. com/kullaniciadi
Bu şekilde chrome dan aratarak bakabilirsin
Soran1 yılEvet bakıyorum çıkmıyor
- 1 yıl
Hesabını silmiş veya dondurmuş o zaman senlik bir durum değil yani
Soran1 yılAynen bende öyle düşünüyorum
Hesabını kapatmış olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılSubaylık eğitimi falan alıyor bide bu banada mantıklı geliyor
Soran1 yılBilmiyorum bakalım acicakmi bi süre kontrol edicem
Soran1 yılEğer kapattiysa açar illaki ya da dondurduysa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYenisine sağlık
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kız arkadaşı yapmıştır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bulmuş olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGörüşmek istemiyordur artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgilisi vardır ya da eşi
00 Yorumla Engel yedin 😑😞
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılVermediğin için
00 Yorumla
1 yılmanita yapmıştır
00 Yorumla
1 yılKız arkadaşı çıkardı büyük bir ihtimalle
00 Yorumla
1 yılSevgilisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHesabını dondurmuştur.
03 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir hesap dondurunca adı çıkarmı arattığında
Cevap sahibi1 yılÇıkmaz
Soran1 yılDondurmus diye düşünüyorum bende bakalım acicakmi bekliyim biraz
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatına biri girmiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgili yapmış olabilir
00 Yorumla
1 yılYeni manita
010 Yorumla
Soran1 yılO zaman engellerdi ama
- 1 yıl
Ozaman malmis
Soran1 yılBenim takipçilerim çoğunlukla erkek ama story falan atarım oda ayda 1 bunu en başında istek attığında falanda biliyodu ama bu yüzden desem mantıksız geliyor
- 1 yıl
Bilemicem daha bugün denk geldim engelledi adam eski maniti yeniyle takiliyodu eski sevgili aşiri çildirdi
Soran1 yılSevgilim değil bu çocuk benim
Soran1 yılSubaylık eğitimi alıyor bide bu
- 1 yıl
Ha değilse normal kız beni nıe oyaliyon hadi iyi geceler yat asa
- 1 yıl
İyi alsın eğitim
Soran1 yılBununla ilgisi olabilirmo
- 1 yıl
Olabilir
1 yılsevgili yapmıştır :D
00 YorumlaDaha güzelini bulduğu için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılBilemezsin
00 Yorumla
1 yılSoğumuştur
01 Yorumla
Soran1 yılNeyden Soğucak Allah aşkına
Sevgili yapmıştır
04 Yorumla
Soran1 yılOlabilirde O zaman engellerdi bence
Soran1 yılEngellicegi bi sebep yokki ortada tek benimi engellemis bu daha takip ettiği takipçisi başka kızlarda var sevgiliside yok gibiydi daha bj kaç gün önce yakın arkadaşlara ekliydim story atmıştı
Soran1 yılSubaylık eğitimi alıyor bu arada bu çocuk
1 yılNeden
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek durduk yere bir kız hem takipten hem de takipçilerinden neden çıkarır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım