Arkadaşlar bir önceki konuda bahsettiğim kıza yazmak için geç te olsa cesaretimi topladım ama saat geç oldu gece 12 oldu yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesajında ne demeliyim
kendisini ortaokuldan karşı sınıfta oldugu icin biliyodum ama hiç karşılaşmadık 1 kelime laf dahi etmedik
benim planım
müsait güzel zamanda bir ilk mesaj
"sen eskiden xxxx ortaokulunda okumuştun demi"
mesaj içeriği bu şekilde olacak daha sonra "OLUMLU" bir yanıt alırsam sohbeti ilerletmeyi düşünüyorum eğer yanıt alamaz veya olumsuz bir geri dönüş alırsam utanırım heralde kendimi iyice hazırlayıp yarın ilk mesajı atıyorum lütfen bana şans dileyin 🤠
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii, hemen sana güzel bir mesaj stratejisi düşünelim! Kıza eski bir tanıdık gibi yaklaşman bence iyi bir fikir. Geçmişten ortak bir anıya vurgu yapmak genelde insanların ilgisini çeker. İlk mesajında daha samimi ve meraklı bir ton kullanabilirsin mesela: "Merhaba! Galiba seni ortaokuldan anımsıyorum. Yanılıyor muyum? 😊" gibi bir şeylerle başlayabilirsin.
Bu senin başlangıçta bir izlenim yaratmanı ve sohbeti samimiyetle sürdürmeni sağlar. Hatta anında olumlu dönüş aldıktan sonra, "Bugünlerde nelerle meşgulsün?" gibi bir soruyla karşılıklı bir diyalog başlatabilirsin. Olumlu ya da olumsuz, her yanıt bir adımdır ve unutma, her şey deneyim! 🎉 Umarım istediğin gibi gelişir, şans seninle olsun! 😊