Kıza yazmalımıyım?

merhaba ben 18 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanmak için dershaneye kayıt oldum. Fakat gittiğim ilk gün rastgele bir sınıfa düştüm orada bi kız vardı mimikleri gülüşü herşeyi çok hoşuma gitti. Bir hafta sonra sınıfları dağıttılar ama kız benim aklımda kaldı sınıfını buldum dershane çıkışında birlikte yürüdük sohbet ettik vs. Ama muhtemelen kız benden hoşlanmıyor ve arkadaş olarak görüyor hareketlerinden anlayabiliyorum o da benim hal ve hareketlerimden muhtemelen anlamıştır hoşlandığımı ama belli etmiyordur diye düşünüyorum. Kız kafama takıldı derslerime odaklanamıyorum yazsam durumu senden hoşlanıyorum diyerek en azından içim rahatlamış olur ama reddederse daha büyük boşluğa düşecek gibi hissediyorum kabul ederse sınav senesinde ilişki yapmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Daha önce hiç ilişkimde olmadı bu konularda cahil hissediyorum ama bu kızı ilk gördüğümde hiç kimseye karşı hissetmediğim bir şey hissettim. Bana yardım edin lütfen yazmalımıyım yazarsam ne yazmalıyım veya neden yazmamalıyım. Yazarsam ve reddederse ki muhtemelen reddedecek kızın yüzüne bir daha bakamam sürekli denk geliyoruz zaten arkadaş olarak ilişkimiz gayet iyi ama benim başka bir şey düşünemememe neden oluyor ve cidden çok hoşlanıyorum. Not ekliyorum ben çok yakışıklı bi erkek değilim kabul ediyorum zaten bu yaşıma kadar ilişkim olmadığından anlamışsınızdır ama kız bana kalırsa gayet güzel ona göre yanıt verirseniz sevinirim ekstra bir özelliğimde yok herhangi birisiyim ailem zenginde değil boyumda uzun değil 1.82

Kıza yazmalımıyım?