üni de bugün yemekhanede bir kızla biraz bakıştım ve sonra o gitti ben de arkasından gidip instagramını istedim direkt verdi ve ismimi sordu. Bugün yazayım mı sizce napıyosun falan diye yoksa yarın yazıp buluşalım istersen bir şeyler yaparız demek daha mı iyi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu akşam yazıp yarın için fikrini öğrensen daha iyi
3 saat olmuştu ama alalı akşam yemeğinde aldım yine de yazayım mı
Instagram hemen verdiğine göre demek ki yazmanı bekliyor
Yazdım saniyesinde cevap verdi
Ee iyi işte en azından bekletmiyor
biraz knuştuktan sonra yarın buluşmaya çağırayım mı nasıl davranayım
Biraz sohbet et tabi önce sonra baktın iyi yarın için plan yapın
Şimdi yaz tabiki o kız sinir bile olmuştur niye yazmadı diye 😂
3 saat olmuştu ama alalı akşam yemeğinde aldım yine de yazayım mı
Hemen yaz bence
Yazdım saniyesinde cevap verdi biraz knuştuktan sonra yarın buluşmaya çağırayım mı nasıl davranayım
Bak ben sana dedim çok beklemiştir diye😂😂😂😂😂
Aynen öyle yap
Nasıl gidiyor dedim sadece iyi dedi insan sen der Ya. Hangi bölümsün dedim 10 dk oldu cevap vermiyor. Bölümü söylesin hemen yarın buluşalım mı istersen diyeceğim
Duruma göre davran soğuk yaparsa buluşalım mı deme hemen.
Şimdi bölümünü söylerse bana sen diye sormazsa ne yapayım? Yazmayı bırakayım mı
O zaman yazma o sana dönene kadar. Biraz Cool bir imaj çiz.
Tamamdır bir gelişme olursa sana buradan yazabilir miyim
Tabiki yaz yardımcı olurum
20 dk oldu cevap vermedi hâlâ ya. Neden selam yazdığımda hemen selam verdi de şimdk böyle yapıyor. Sence ağırdan mı alıyor arkadaşları falan vardı yanına instagramını almaya gittiğimde. Onlar mı diyor acaba beklet diye anlamadım ki
Aynen öyle kesin öyle diyorlardır bu bir taktik😂
Daha fazla da bekletebilir haberin olsun
Ya sokacagım neden bu kadar işe yarıyor ki akajsj hemen selam dediğinde rahattım oh dedim ama şimdi strese girdim sürekli düşünüyorum. Eğer böyleyse tamam eyv ama sadece kendi bölümünü söyleyip sen demezse o zaman yazmam kusura bakmasın.
Evet bak işte taktiğin amacı bu sana onu düşündürmek. 😂
Aynen eğer sen demezse üstüne düşme
Vay awk çok iyi ya. Demek ki o da beni beklemiş o yüzden selam dediğimde hemen yazdı. Ben de onu bekleteceğim o zaman. Yarım saat oldu şu an.
Evet bekledi tabiki😂
Kız 10 dakika önce yazdı ama sadece kendi bölümünü söyledi. 1 saat sonra falan görüldü atıp bırakmayı düşünüyorum. Yarın da öglen 2-3 gibi selam diyip sonra cevap verirse dışardayım istersen buluşalım diyeceğim direkt. Kız yabancı ama Türkçe biliyor. O yüzden mi sen falan demiyor bilmiyorum ama bu şekilde muhabbet edemeyiz ki.
Sen ne diyorsun dediğim gibi yapayım mı
Yabancı olduğu için mi öyle acaba ya ☹️
Aynen dediğin gibi yappp
Sen bu işi biliyorsun bakk
Sonuçları bana da haber et olur mu çok merak ettim ne olacak
Tamamdır aksjs kıza kız bölümünü söyledikten 35 dk sonra görüldü attım bıraktım. Bir şey yazmadı. Yarın 2 gibi falan dışardayım istersen buluşalım diyeceğim. Gelirse gelir gelmezse demek ki hoşlanmadı.
Aynen süper yapmışsın
Uyanık mısın 6.30 da uyandım uyuyamıyorum ya kızı düşünmekten sksjsn buluşacak mı buluşmayacak mı diye. Şimdi kıza yazayım mı sence bugün buluşalım mı bir şeyler yapaeız diye yoksa 10 dan sonra mı yazayım
Yaz da rahatla bari shsbsjsn
Az önce 6 saat aradan sonra olur nerde dedi :) tam az önce ilk sana haber veriyorum :)
Yaaaaa o kadar sevindim ki anlatamam😅🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Sağ ol :) Desteğin için de teşekkür ederim bu arada :)
Ne demek 🤗🤗Bir şey yapmadım ki🤗🤗
İyi eğlenceler inş güzel geçer
Ya var ya sinirleniyorum aga. Mesajı geri alıp bugün iş bulmaya gideceğim sanırım yazmış. Awk kim kafasını karıştırıyor bunun. Anladım yarın buluşabiliriz istersen dedim o da tamam dedi
Bu kız kesinlikle taktik uyguluyor bak. 😂 Hep önerilen taktik budur; asla ilk teklifi hemen kabul etmeyin erteleyin diye😂
Aga of ya içimde kaldı :( ama nasıl bu kadar işe yarayabilir ki lan sksjhs hevesim bir anda boğazımda kaldı duş falan almaya hazırlanıyordum :) abi keşke hemen yazsaydım ben bilerek görüldü atmamıştım sksjs olur nerde dediğinde hemen saniyesinde yazsaydım ne yapacaktı acaba skdjs bu sefer de işim çıktı derdi sanırım :)
Kesinlikle avucunun içine Alır seni bunlarla 😂😂
Bu arada bir de tamam diye kısaltma yapması yok mu sksjsj lan TC kızından daha TC kızı değil mi ya kajs bir de yabancı olacak aga ne yapacağım ben taktiklerine düşüyorum sağlam kalmam lazım aksjs ama taktik uygulaması iyi değil mi benden hoşlandığını gösterir galiba skdkd bir kız vardı her buluşmaya çağırdığımda gelirdi hiç kasmazdı 1 ay sonra arkadaş kalalım dedi çekti gitti bir anda ve hiçbir zaman hoşlandığını söylememişti.
Kesinlikle bak çözmüşsün bu durumu da 😂
Hangi ırktan bu kız
Kız kazak rusu mu yoksa kazak mı demek doğru bilmiyorum ama ana dili gibi rusça biliyor
Rus güzelinj hiç kaçırır miyim desene 😂😂😂
Aga güzel ya sksks asya hunu tekrar kuracağım akajs sonuçta o da köken olarak Türk asimile olsa da sksjs
Hahahahhaha kaçırma bak kız taktik uyguluyor dhdbdb
Taktik uygulayan kız iyidir sanırım önemsiyordur sksjs bu arada kızın bugün hiç yazmayım demi
Tabi iyidir sbshbs
Akşam yaz bence bir
Bence yazmamak daha iyi gibi çünkü üzerine düşüyormuş gibi olurum sence de öyle olmaz mı? Kendini onun yerine koy taktik uyguladın ama o sana o gün boyunca yazmadı ksjdjd trib girmez misin ya insan işi ne yaptın falan diye sormaz mı ya da napıyosun demez mi diye sksks yarına kadar yazmadığını düşün sksj
Doğru doğru 😂😂😂😂😂😂 daha çok bekler kafaya takar öyle
Taktik uyguladığı kişiye dikkat etsin hanımefendi sksjs tamam taktiklerine düşüyorum ama benim de uzman olduğumu bilsin sksjs
Valla uzmansin resmen maşallah 😂
Teşekkür :) bir şey olursa sana yazarım :)
Tamamdır 😃 bekliyorum
Kıza sabah 11 gibi falan 2 de buluşalım mı falan diyeyim mi yoksa 2-3'e kadar yazmadan kızın yazmasını m8 bekleyim? Sence ne yapayım :)
İkiye kadar bekle. Zaten buluşmak için müsait olursa o sana yazar şimdi boş yere yine müsait değilim diye kızdan red yeme. En iyisi bekle
Kız daha yazmadı. Kıza ne yazayım sence? Dün 4 ten sonra olur nerde demişti mesajıma. Geç uyanıyor galiba. 5 te buluşalım mı diye yazsam mı acaba?
Yaz yazz hemen
Uyanıksa bekliyor mudur sence ve 4 te buluşalım mı diyeyim yoksa 5 mi
5 de kız ancak hazırlanır şimdi 😂
Uyaniksa yüzde yüz bekliyordur
4-5 gibi buluşabiliriz olur mu dedim bakalım sksjd
Hadi bakalımmmmm😂😁
Uyanıksa arkadaşları yüzünden hemen cevap vermeyecek sanırım skdjdj lan ben bunun arkadaşlarınden çok mu çekeceğim aga karışmasınlar kıza sksjs kız dün saniyesinde olur nerde demişti geri çektirdiler kıza
Kız hâlâ cevap vermedi uyuyor mu yoksa ne yapıyor anlamadım ya
Bundan sonra çok geç yazma taktiğini yapma ama😂 kız istemiyor mu diye düşünecek
Kıza 2 saat önce yazdım zaten 4-5 gibi buluşabiliriz olur mu diye ama niye cevap vermiyor skdj yazarsa geç yazma mı diyorsun anlamdım sksjs
Yazarsa anında cevap yaz bu sefer
Bekletme. çok fazla bu taktiği yaparsan sogutursun 😂 dengeli olmak lazım
Kendi bekletiyor şu an ama jffj uyuyor mu acaba geç yattı belki de
Olabilir ya da arkadaşları ayartiyor 😂
Lan 4-5 gibi dedim zaten saat 5 oldu nerdeyse sksjs awk bu ne
Yuh ya bsbssb t ama böyle bilerek bekleten çok oluyor. Bir de sen geç cevap verdin ya önceden ondan da yapıyor olabilir 😂
Neyse artık gelirse akşam gezeriz daha iyi sksjs içiyorsa belki bira içmeye gideriz wkaja
Ben yeni kalktım bilmem diye cevap verdi az önce ben de dısardayïm gel istersen dedim ama görüldi attı 5 dk oldu ya
Of sinir etti ama bu kız artık ya
Yazı biraz önce. 11 de uyudum tekrar uyuyacağım herhalde zaten şu an tatil bi günü buluşuruz dedi. Ben de peki o zaman dedim sadece. Awk ne istiyor benden ne bekliyor? Sence iyi demiş miyim bu şekilde
İyi demişsin aman kendini ağırdan satıyor işte ya
Bir daha yazmayım demi? Kendi çağırır mı sence?
Bir daha yazma onun yazması lazım artık
Kendisi çağırır eğer isterse
Geçen olur nerde demişti hemen. Kızlara ne oluyor böyle awk. Hevesim gidiyor aga.
Pesinde çok kişi varsa seçeneği çoktur
Normal kız arklarımla olan fotolarım var barda falan. Sence ona karşı story atayım mı? Ona el muhtaç olmadığımı anlasın diye
Bak bu süper olur 😂 sen biliyorsun bu işi.
Awk beni ne hale getirdi. Ben karda geriz falan diye hayal kuruyorum hanımefendi bizi tribe sokuyor skdjjd gıcıklanıp çağırmamazlık gibi ters etki olmaz demi? Sen olsan daha da çok kudurur ister misin yoksa gıcıklanıp işine baksın mı dersin?
daha da çok kudurur isterim😂
Moralim çok bozuk ya. Karda bi kızla gezememiştim yağdığından beri. Sence kesin çağırır mı neden böyle davranıyor? Hoşlanan insan böyle yapar mı ki? Dün neden hemen olur nerde demişti? Sonra geri aldı ben de yarın da buluşabiliriz dedim tamam dedi bugün oldu bu sefer de uyuyacağım bi gün buluşuruz diyor. Ne zaman awk bari onu söyler insan. Gün de vermiyor.
Vaalla anlamadim ya reddetmek istiyor desem naptigi da belli değil ki of
Reddetmek istese neden ilk buluşmaya çağırdığımda yani dün neden olur nerde demişti? Ya da neden yarın da buluşabilriz dediğim de tamam diyor. Birden ne oldu awk. Genelde reddetmek isteyen insan olur nerde veya yarın ds buluşabiliriz diyince tamam demez ki.
Evet işte anlamadim ben de niye öyle yaptı. Ya peşinde olan çoktur bunun
Bi gün buluşuruz diyor. 3. Defa mı buluşma teklifi edeyim awk. 2 kere çağırdık işte. Ne kadar koşmamı istiyor. Bir kı daha vardı 3. Kez çağırdığımda gelmişti ama geldi güzel değildi. Bu güzel ama abi insanın zoruna gidiyor.
Güzel değil miydi 😂😂😂😂 çok komiksin sen ya seni nasıl kaçırırlar. Seni kaçıran üzülsün canını sıkma. Şimdilik tatil gününü bekleyeceksin artık haftaya kadar
Şu an zaten tatil komple çünkü yarı yıl oldu üniler o da boş ben de
O zaman sorsan mi acaba hangi gün diye
Senden mı bekliyor her şeyi anlamadım ki. Nasıl bir kız normalde
Benim salı ve perşembe sınav var okula gideceğim. Kıza şimdi yazayım mı benim salı ve perşembe okul var hangi gün çıkalım diyeyim mi?
Aynen de öyle bakalım bir. Şu story attın mı sen😂
Yok atmadım çünkü dün story attığımda çenemde sakal yoktu babyface idim ama onların hepsinde çenemde sakal var sksjsj yarın ya da salı atarsam mantıklı olur sskdjs bi gün buluşuruz ne awk aklıma geldikçe yazasım gelmiyor ve aklıma harvey spencer'in çünkü kıza seninle buluşması için yalvarmazsın o arar diyor sonra arkadaşı ya aramazsa diyor o da her zaman ararlar diyor. Aramazlarsa aramazlar ama bir kere ona muhtaçlığını sezerlerse sana saygıları kalmaz ve komple kaybedersin diyor. Ben iki kişilikliyim sanki bir tarafım arsız gurursuz zorlayan diğer tarafım gururlu ve boşveren ama genellikle arsız tarafım kazanıyor skksjs
Hahahaha daha yeni izledim onuuuuu. 😂😂😂 İlgi ver sonra uzaklaş taktiği o kesin işe yarar bak ama kız daha yaklastirmadi ki kendine
Awk bana bunu yaptı ya 1-2 kere buluşursak sonra göstereceğim ona ssjs yazmak aramak yok birkaç gün aksjsb kıza şimdi yüzsüz tarafım ağır bastığı için salı ve persembe sınavım var okulda olacağım hangi güne buluşalım diyeceğim sksks bu da 3. Ve son zorlamam eğer beklediğim cevap alamazsam gidip baskasının instagramını alırım akajs
Aynennnnn süpersin sennn😂
Şimdi bilmem yazar kesin awk sksks lan benden ne istiyorsun canımı vereyim diyecrğim artık aksjs bilmem derse yarın gel gezelim karlar erimeden diyeceğim
Türkçeyi mi bilmiyor ne 🤭😂😂〈(•ˇ‿ˇ•)-→〈(•ˇ‿ˇ•)-→ evet sen öyle de kararını koy eğer yine bahane bulursa sal
Sana yemin ediyorum bilmem dedi sksjsjsk
Yok bu kız Türkçeyi bilmiyor başka mantıklı açıklaması olamazz bunun
Biliyor da awk ben yabancı diye oh ne güzel dedim ama TC kızlarının başı gibk bu ne awk nakajaj yarın gel karlar erimden gezelim diyeceğim
De de çabuk 😂
Dedim ve belli kar topu savası yaparı diyip gülücük bıraktım o da gülücük bırakıp tamam bakarız dedi eğer işe çağırmazsa dedi evet yine bi belirsizlik skakaj
Offfffffff baydı ama ya neyse bundan sonra o sana haber edecek cagirmazlarsa. Eğer haber etmezse De istemiyordur. Bundan sonra yazma sen kesinlikle
Ok dedim bıraktım hadi çıldırsın sksjssj bu bir savaş demektir skaka ok mesajımı beğendi skaja
Bırak o düşünsün artık. Peşimden koşuyor nasıl olsa rahatlığı vardı. Oyle olmadığını görsün cildirir
Gece de bardan kız arkadaşlarla foto atayım kombo olur skskaj
Kesinlikleeeee efsana olur bak😂
Kız hâlâ yazmadı ya sksj
Ben yazmayım demi buluşuyor muyuz diye onun haber vermesi gerek
Hayır yazma sakın. Ne sıktı bu çocuk ya olur biraz geri cek kendini
Onun haber vermesi lazım
Yani öyle olması lazım ama yazmıyor. Az önce story attı bakmadım. Ne paylastı bilmiyorum. İstemiyor galiba ama o gün neden olur nerde dedi bilmiyorum beni heveslendirdi
Dediğim gibi başka biri daha yazmış olabilir 😶
Amaaan başka kız mı yok yazmazs elimden bir şey gelmez. Ben uğraştım doğru değil mi skdj
Kafeye gitmiş awk zoruma gidiyor o kadar uğraş ama görmezden gelsin. Ve oyalasın seni. Awk 3 gün başka kızlara yazardım sen oyalamasaydın. Şuna bak ya. Sonra abi kızlar ağlıyor erkekler aynı anda kaç kızla konuşuyor diye. Alınma ama kızların hakkı yok bu nedenle ağlamaya çünkü sen şahitsin. 3 gün başka kıza yazmadım. Yazmadım da ne oldu? Her zmaan alternatifin olacak aga.
Sen elinden geleni yaptın. Hiç üzülme. Herkesi de bir tutma bu sebeple, her insan aynı değil. :) Demek ki istememiş bahane bulmuş. boş ver böylesinden hayır da gelmezdi zaten. Sana kız mı yok
Aynen doğru diyorsun herkes aynı değildir ama işte insan bi an sinirleniyor akajs bakalım next yapacaz artık
Nextleeee aynenn👍😊
Storyisine bir işim var bir şeye ihtiyacın olursa gel yazmış rusça. Çeviri özelliğinden baktım instagramın. Sence benden mi bir şey bekliyor? Hani demişti ya işe basvurmuş çağırmazlarsa bakarız demişti. Yazayım mı?
Kendini çekmiş alta da bunu yazmış
Çok saçma bir story valla anlam. veremedim. exine mi gonderme mi ki sbsbsaw
Bak keşke sen şey deseydin gecenki bakariz dediğinde.; O zaman bana haber edersin. Senden bekliyorum haberi diyecektin o da tamam diyecekti
Yazayım mı sence ama insan haber vermez mi işe girdim diye
Yaz bakalım ise girdin mi merak ettim seni de
Ondan sonra buluşma meselesiyle ilgili senden haber bekliyorum müsait gününü bildir bana tamam mı de
Bir şey diyeyim mi olması gereken bu mu? Yapmam gereken bu mu? Hani alfa dediğimiz erkekler var ya onlar bu durumda yazar mıydı yoksa awk banane onunla mı uğraşacağın derdi? Şu an yüzsüz tarafım pek baskın değil. Awk demek ki koşmamı istiyor. Koşsam mı acaba sonra elde edince ben aynısını yaparım nasıl?
Alfa erkek yazmaz aslında bu durumda. ama senin aklında kalmasın diye dedim.
Kafan rahatlasın diye dedim
Burdan zor oluyor bana özelden yazsana soruyu beğeniyorum
Alfa erkek yazmazsa ben de yazmayım skaja sence alfa mı olmak kazandırır arsız olmak mı? Ben kazanmayı istiyorum. Arsız olmak kazandırıyorsa arsız olmak daha iyi ama sence?
Kız nasıl biri? Bana bir onu anlat? Cool mu? Çok mu erkek takipçisi var? Ark ortamı nasıl