AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Soru sikayet edilemiyo hayirdir mod sorusu falan mi bu :D
Anne şefkati ve sevgisi ile deneyim istemek de olabilir
Her konu da tecrübe farkı olduğu içindir bence. 🙄
Kadin kavramını anne üzerinden kurmak ve annesinin 40 yaşlarına denk gelmesi
Ne istediklerini biliyor her konuda tecrübeli ve olgun çünkü
Genç erkeklerin olgun kadın istemesinin sebebi belli değil mi? 😀
Kadınların olgun erkek 40-50 yaş erkek tutkusu neden özellikle 18 yaş grubunun
Genç kız kart adamı ne yapsin alaskina öyle olgun merakı olanların sebebi ya para için ya da baba sevgisi görmedikleri için
Bakma böyle büyük insanlar küçük kızları kandırıyor ondan sonra kızlarda kanıyor gidiyor ya da cinsel ilişki yaşadıktan sonra ayrılamıyor kendinden on yaş 20 yaşa adamlarla birliktelik yaşıyorlar bazıları metrese sürüyor burayı yazıyorlar vay efendim eşinden boşanacak da beni alacak😅😅
Yok efendim ben onu çok seviyorum bırakamıyorum
Valla o kızların canım ben 20 yaşındayım hep kendi yaşlarımda bi erkekle evlenmek istedim asla 40 lık kartlarla işim olmaz sonuçta herkes kendi değerini kendisi belirler gidipte 50 lik erkeklere gencecik bedenini verip sonra onların bi tarafını kaldıran kızlar sonradan dediğin gibi pişmanlığını çekiyor
@hullysa herkes aynı değil
ben 20 li yaşları daha çok seviyorum bu ara 😘 daha çekici geliyorlar
Her zaman değil aslında. Bazen tecrübeli ve anlayışlı oldukları için olabiliyor.
İşte genç kızlarda olgun erkek seviyor tercih meselesi
Hareketleri tavırları net be ayrı bir çekiciliği var
Yeni maya bira mı, yıllanmış şarap mı? Cevabı sen ver.
Değişikler işte ne olsun bunlarda böyle modellerden
İlk defa duydum daha çok kücük seviyolar diye biliyorum ama
Genç erkekler olgun kadınları olgun erkekler genç kadınları istiyor 😅
Hım iyi zaten çoluk cocuğun fikri bizim için önemli değildi
😅😅 senin odak noktasında ki yaş grubu belli o zaman
Reisim affetmemiş :D
24 benimki birde uzman çavuş çok sıkınttılı bitti
Biri
Hahahaha meslektaşım demek
Demmeki görev yerin neresi
Sizi böyle nası tokatlarım var ya üff (saygısızlık olarak algılama, pls)
Detayları buraya yazmayayım anlayışla karşılarsan sevinirim ☺️
Keyfin billir
Yazarım ben sna
Ama sen tk p atarsan 😅
bahsettiğin yaş aralığındaki kadınlar çok daha az sorgular ve çok daha küçük şeylerden mutlu olurlar buda biz erkeklerin inanılmaz şekilde işine gelir.
Va anasını işi çözmüş ler
@YesMama 10 yıl sonra görüşmek üzere
10 yıl yaşayacagimizdan eminmisin
@YesMama olayın makarasındayım bu kadar ciddiye alma elbette garantimiz yok
Sevgilimi her yönden doyuruyorum oda bana bağlı peşimden koşturmuyorum süründürmuyorum. Bana aşık genç yakışıklı bir erkeğim var bu yaşımda
Kaç yaşında
Keşke ben olsaydım
24 yaşında
çünkü ne istediğini biliyor. erkeğin erkek olduğunun farkında. kendi düşüncelerinin değil erkeğin düşüncelerinin daha ön planda olmasının farkında. kısaca ne istediğini bildiği için ona göre davranıyor.
Olgun erkeklerinde genç kız arzusu gibi sanırım
Bence olgun olunca bazı şeyleri genç bir kızla yaşamak çok daha mükemmel
Kardeşimi ayartıp 43 yaşında utanmaz kadın kendini... miş ti
Ama normal. Değildi bana göre
Kardeşim 18 yaşındaydı
Kendisi 43
genç kızlarla takılsa habire trip yiyecek yok aşkım ben bakireyim olmaz diyecek o yüzden milf takılıyorlar trip yok naz yok
Olgun kadın erkeğin hakkını daha iyi verebiliyor.
Bir de olgun kadını elde etmek, genç erkeğin egosunu besler.
Yok öyle bir şey. Genç kız bulamadıkları için olgun seviyorum plavraları atarak, yaşlı kadın düşürmeye çalışıyorlar.
32 yaşındayım 40 35 veya üstü aynı kafadayız o yüzden seviyorum
Genç kadinlar da olgun erkeklerden hoşlanıyor...
Sanırım tecrübenin tadına bakmak için
Evet k.. lar hoşlanır muhtemelen. Normal bir kızın yaşlılarla işi olmaz
Normalde olmaz, ben anormal durumları kastettim
Ben kendi görüşü söyliyim bana da böyle ağırbaşlı olgun oldukları için çekici geliyorlar diğerlerini bilemem
Sapıklık kadın içinde geçerli erkek içinde bu sapıklık
Olsa nolacak ki değer vermezler delik olarak görürler.
Hem daha çekici hem daha seksi hem de daha tecrübeli oldukları için
40 yaşında olmak milf kategorisine sokulacağı anlamına gelmez. Genç yaşlara göre ne istediğimizi bildiğimiz dönemdeyiz. Byez
Ne istediğini bilen kadın oluyo daha ağır duruyo daha oturaklı neyin ne olduğunu bilen halden anlayan oluyo
Kadının en prime dönemi 22-30'dur bence. 40 üstü yaş kadına anca kendim 45'e basınca bakarım.
Ben 43 yaşındayım milf kadınlara ilgi duymuyorum
Temel olarak aslında enerjilerini daha yüksek buluyorum ve çekici geliyorlar ayrıca yaşım küçük olduğu için beni daha kolay kabul edeceklerini düşünüyorum
Sapıklıktan ve çok fazla yetişkin içerikli filmleri izlemelerinden kaynaklı bir durum.
Kalça yapıları kadınsı olduğu için 40 yaşlarda o kalça yapısı ortaya çıkıyor sadece. Kıvrımlar belli oluyor ve 40 yaşındaki kadının ruhu çok seksi oluyor.
Şükür etrafımda öylesi yok hepsi aksine olması gerekeni istiyor.
Sınırsız ateşli olmaları, ne istediği ve ne yapacağını bilmeleri
Tribi yok, olgun, erkeği tanıyor, sevecen, paradan uzak, ortamın dibinde değil miss gibi iyi ki varlar
Çünkü genç erkekler çok sabırsız ve direk konuya gireriz kafasındalar
Cunku. Olgunlar. Dolgundurda. Elinizi. Attiginizda. Heryerinden. Kadina oldugunu. hissedersiniz.. Cunku. Olgunlar. " Dolgundur"
Bilmiyorum etli butlu olmalarından daha olgun vüxuda sahipler ayrıca daha seksiler ve yetiskinle yapma fikri ayrı cezbediyor
1) milf fantezisi
2) deneyimli olgun olmasi
3) parasini yemek istemeleri
4) anne problemleri
Dediklerin doğru olabilir, ama taş gibi kızlar dururken saçma geliyor
cinsellikten başka bişe değil 10yıl sonra kıçına tekmeyi vurur genelde erkek tarafı birbirlerini sevseler bile.
Seks yaparken güzel oluyor ama olgun güzel olacak öyle çirkin olgunla seks yapmam
Olgun derken 40 yaş üstü teyzeler değil 30-35 arası falan yani
Olgun halden anlar sohbeti iyidir gençle uğraşmak zor :))
Daha deneyimli ne istediğini bilen daha tecrübeli olduğu icin
Olgunluk tutkusu bu kadınlarda da olgun erkek seviyo
Trip yok naz yok adam akıllı muhabbet ediliyor flört ediliyor
Daha deniyimli olıyorlar ne yapacaklaeını nasıl dvranacaklarını iyi biliyorlsr
İstediğin her fanteziyi yapar sekste profesyonel olur
Ben milf seviyorum herkesin zevki başkadır buna karışamayız
Bir kadının en güzel en çekici çağı bende çok beğenirim
Adi ustunde olgun, her konuda tecrubeli ve cok iyi olmalaridir bence
Olgun kadının tecrübesi daha çok olduğu için kafası karışıktır bu yüzden ne istediğini bilmez. Kendine güvenmek de yaşla ve deneyimle değil karakterle alakalı. Olgun kadının daha özgüvenli olması için bir sebep yok çünkü gençlik bitince olumlu özellikler kaybolmaya başlar. Olgunluk ve deneyim gençlikten daha cazip olsa herkes genç kalmanın yollarını aramazdı ve gençler daha çok beğenilmezdi gençler kartlarla çıkardı.
Olgun kadinlarmi bilmiyor ne istedigini? Bence yaniliyorsun cunku olgun kadinlar bilitlr asil ne istediklerini, ve kafasi karisik olan da genclerdir, cunku genc olduklari icin kanlari kaynar ayran gonullulerdir, tek kisiye bagli kalamazlar
Bu ne kadar aptalca bir yorum. Genç olmak çokeşli olmaktır diyorsun basbaya. Gençlerin deneyimi az olduklarından dolayı kafaları karışık olmaz bu yüzden ne istediklerini daha iyi bilirler. Asıl yanılan sensin. Kanın kaynaması çokeşli olmak değildir kanı kaynayan daha hevesli olduğundan dolayı partnerini tatmin etmeye daha meraklıdır. Olgunların kanı kaymaz hevesini almıştır bu yüzden memnun etmeye de merakı olmaz. Gençlerin deneyimleri çok olmadığı için hevesleri kaçmış değildir çünkü daha yeni başlıyorlar her şeye bu yüzden de daha çabuk bağlanıyorlar ve hem duygusal, hem cinsel anlamda tatmin etmeye daha meraklılar çünkü heveslerini almadılar ve başlangıçta oldukları için de doymadılar. Bu kadar saçma sapan konuşan biri olarak senle dmde muhatap olamam boşuna takip ettin bu yüzden. Kanın kaynaması daha hevesli ve meraklı olmaktır çokeşli olmak değildir. Genç olmak ayran gönüllü olmak olsaydı bir sürü insan hayat arkadaşını çok gençken seçmezdi
Kan kaynamasi demek cok esli olmaktir demedim zaten, sadece daha iyisini ararlsr her zaman, elindeki ile yetinmezler
Öyle demedin ama dediğinden öyle anlaşılıyor. “Tek kişiye bağlı kalamazlar, ayrı gönüllülerdir.” demek çokeşlilik demek ama en büyük aşklar gençken başlıyor. İnsan yaşı ilerleyince aşık olamıyor mantık evliliği yapıyor. Bu en son yorumunda çokeşli bir insanın özelliği. Sen gençken öyleydin diye genç olmayı öyle olmak sanıyorsun. Genç birisi her zaman daha iyisini aramaz çünkü araması için bir sebep yoktur. Kanı kaynadığı için daha iyisini aramaz tam tersine kanı kaynadığı için hevesi, merakı daha fazladır bu yüzden tek kişiye bağlı kalmak aşkı ve cinselliği keşfetmek ister. Çünkü yolun başındadır hevesi çoktur ve kanı kaynadığı için aşka daha meyillidir gençken aşık oluyor herkes olgunken değil. İnsanların çoğu eşini gençken seçiyor ve gençken aldatmıyorlar yıllar geçince oluyor aldatma. Olgun olan kart olduğundan dolayı ona bakan olmaz ve yaşıtları da evli olur bu yüzden elindekiyle yetinmek zorunda kalır.
Kanları kaynadığı için daha meraklı ve hevesli olduklarından dolayı her anlamda memnun etmeyi daha iyi bilirler, tek kişiye odaklanıp her şeyi onunla yaşamak isterler ve ne istedikleri bellidir. Gençler ayran gönüllüyse neden aşk gençken yaşanıyor? Yaş baş alınınca aşık olunmuyor
Bence sen yaniliyorsun, genc erkek cinselligi oldu bittiye getirir, kadininin vucudunu kesfetmekle vakit kaybetmez, platformda bir soru sor istersen? Genc erkekler neden olgun kadiin ister diye, gelecek cvplari gorursun zaten
Artik ask yasanmiyor, cunku kadinlar dahi gunubirlik iliskileri kovaliyor farkindaysan, kadinlar dahi tek erkekle yetinmezken erkeklermi tek kadinla yetinecek?
Sormama gerek yok zaten birisi sormuş ve şu an o sorunun altında konuşuyoruz. Cevap yazmışlar ve ben de o cevapların doğru olmadığını açıklıyorum. Yaşın ilerlediği için beynin yıpranmış bu yüzden anlayamıyorsun. Genç erkek oldubittiye getirmez çünkü cinselliği daha yeni tattığı için cinselliğe doymadı, yeni başladığı için hevesi ve merağı daha fazla. Aynı zamanda da gençken libido daha yüksektir bu yüzden genç erkek sekse ve tatmin etmeye daha meraklıdır. Genç erkekler olgun kadın istese genç kızlarla sevişmez ve sevgili olmazlardı. O erkekler istisna. Sen aşk istemiyorsun tek gecelik istiyorsun diye herkesi kendin gibi sanıyorsun. Aşk yaşanmıyorsa yaşandığı dönemde gençken yaşanıyordu orta yaşlı insanlar dizilerde aşık oluyor gerçekte değil.
Sen genç erkekten daha çok tatmin edemezsin çünkü gençlerin libidosu daha yüksek ve cinselliğe yeni başladıkları için daha meraklılar
Neyse arkadasim bana aciklama yapmak zorunda degilsin, anlasilan sende genc bir kardesimizsin
Son msjinda cok yaniliyorsun, ben kendime sonuna kadar guvenirim
Evet, zorunda değilim ama açıklama yapmak istedim ve yaptım. Ben bunları genç olduğum için söylüyorsan sen de bunları olgun olduğun için söylüyorsun. Gençliğinde olduğu kadar iyi olamazsın.
Yasamadan bilemezsin ne kadar iyi oldugumu
Uzmanlar ve toplum yaş ilerleyince libidonun düştüğünü söyler genel konuşuyorum
Sen her soylenene inanma bence 😊😊
Dedigim gibi yasamak gerek
Her söylenene değil mantıklı ve gerçek olana inanıyorum. Yaşayanlar da aynısını söylüyor.
Bazi seylerde mantik aramqmalisin, yasayanlar diyosun da ben gibisiyle yasamamislar demek
canım oldukları için benim yengem abimden 8 yaş büyük ama anlasamiyorlar anlaşan varsa da çok nadir
geçen 40 yasındaki kadınla birlikteydim yasım 25. inanılmaz bir şeyler gerçekten...
cevaplar niyetleri belli etmiş🤣
Gercek bir iliskide oldugunu hissediyor insan, güvenebiliyor sevebiliyor , o ilişki denilen şey her ne ise işte, o yaşanıyor olgun kadınla.
Çocuksu değiller ondandır
anne şefkati istiyorlar
Bebek gibi sevsin bizi hdjxjs