Zamanında instadan tanışmıştık. İki senedir konuşuyoruz işte. Aramızda sek***ng te var. Ama şöyle foto moto yok asla. Sadece sesli konuşuruz çok detaylı da konuşmayız. Ve ben utanırım genelde tek bişey dahi o an diyemiyorum maalesef o konuşuyo genelde o anda. Şikayetçi de değil bu durumdan. Hani sen niye bişey demiyosun az sende de böyle olmaz demiyor hiç. Öyle biri değil. Kendi kendini gaza getirip bo***ıyor resmen dkdmd
Benim nefesimi duyuyor bir de bazen konuşuyorum bişeyler diyorum işte işveli cilveli. Sonrasında konuşma bitince kapatıp tekrar arıyor ordan burdan konuşuyoruz. Sizce hisleri de var mıdır bana? Bana göre var gibi çünkü bu tür konuşmalar sıkar ki iki sene birde ve ben bazen ağzımı cidden bozup ona eziksin vb şeyler diyorum buna rağmen geliyor. Bilmiyorum ya gerçekte yüzyüze gelemedikten sonra anlamı da var mı bilmiyorum hiççç sizce
Benim nefesimi duyuyor bir de bazen konuşuyorum bişeyler diyorum işte işveli cilveli. Sonrasında konuşma bitince kapatıp tekrar arıyor ordan burdan konuşuyoruz. Sizce hisleri de var mıdır bana? Bana göre var gibi çünkü bu tür konuşmalar sıkar ki iki sene birde ve ben bazen ağzımı cidden bozup ona eziksin vb şeyler diyorum buna rağmen geliyor. Bilmiyorum ya gerçekte yüzyüze gelemedikten sonra anlamı da var mı bilmiyorum hiççç sizce
Güncellemeler
1 yıl
Sek***ngle yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Çocuk ezik bakir ve özgüvensiz bi tip. Bi kadınla bunları konuşabildiği için kendini şanslı hissediyor. Cinsel anlamda yüksek ve cinselliğe düşkün birisi bununla yetinmez nerden biliyorsun diye sorma😅.
Evet bir de güzelim fiziğim güzel vb sohbetimde iyi işte.
Fiziğini paylaşmadıktan sonra güzelliğin ona nerde yardımcı olucak? Ben bu tarz sanal birliktelikte nude heyecan verici buluyorum. Cunku ister istemez rollendiğinde şöyle böyle bahsediyorsun ona hukmedebılmen ıcın de bi harita çizmen o haritayıda ezberlemen gereklı. Onun kusur gordugu yerlere ılgı gosterıp domıne edersen kadın kadınlıgı yasar. Ancak böyle bir erkekle ne sen dişik enerjini yukarıya tasıyabılır nede o gercek bır erkek gıbı davranabılır. Zor bi süreçtesiniz umarım hersey yolunda devam eder
Nude felan atamam ben sevmem zaten sesli konuşuyoruz bu yeterli bize. Ama seslide de sürekli o bişeyler diyo kendi kendini tahrik ediyor resmen ben işve cilve yapıyorum sadece bundan şikayetçi değil de sence neden ona sesim nile yetiyo mudur
Ses benimde önem verdiğim bir şey ses tonundan insan hakkında karsındakı hakkında az bucuk tahmınlerde bulunabılırsın. Cocuk yoklukla ona ses atmasan yazsan dahi eli cebinde çekmeye gidicektir. Ama belkide dişil enerjisi yüksek olan sen cilvenle ses tonunla o sesinde iştahını ve ilgilini ona göstererek onun heyecanlanmasını sertleşmesini demir gibi olmasını sağlıyor olabılırsın. Aranızda yaşananları bilmediğim için sadece tahminde bulunabılırım😂
O da öyle diyor dayanamıyorum sana diyor. Ama azgınlıktan mı hani laf olsun diye yoksa cidden mi dayanamıyor bilmiyorum 🤷♀️ bir de ses tonu nasıl değişiyor kuduruyor böyle tuhaf sesler geliyor telden😅😅
Normal. Erkek azdığında sesi kalınlaşır dişlerini sıkar. O sakin tondan saldırgan ava çıkmış moda bürünür
Ezik biraz hani çok özgüvenli değil ama o anında yanında olmak istemem onun
Kendını kontrol edemez diye korkuyorsun değil mi
Evet. Bir deşey sorcam düşünüyorum bazen acaba beni arkadaş olarak mı görüyordur diye? Hani bu tarz şeyleri konuşacak bir kız arkadaş yani
Olabilir konunuz sadece cinsellik mi? Sadece birbirinize azdıgınızda mı iletişim kuruyorsunu?
Yok ya komu o değil normalden de konuşuyoruz hani beni düşünecek şeyler söylüyor vb
İlgisi hoşuna gidiyor ama😂
Evet ya bir de küçük ya benden yzakta işte daha çekici geliyor niyeyse
Sende yüksek birisin benim gibi. Ona sadık mısın peki? Tam anlamıyla sahiplenilip domine edilmek belki dişil enerjini daha üst noktalara çıkarır😂
Bunun yükseklikle mü alakası var ki
Tabikide var
Kole ruhludur belki ezmen hosuna gidiyordur hatta hayran olmuştur belki de birakamiyordur. ya da seviyodur
Yani bunları başka erkeğe söylesem sövüp engeller daha da yazmazdı dimi
Ikinizi de karakterinizi bilmiyorim net bir yorumda bulunmam olmaz. Ama ihtimaller bunlardi bence
Peki bi erkek sırf cinsellik için iki sene konuşur mu tüm olumsuzlaklara tağmen
Özel durumlar yoksa ortada sanmam sıkılır çünkü
Ne gibi özel şeyler
Nadir olan iliski turleri varden bdsm vs gibi orneklemeler yapabilirsin. Uzun bir arayıştan sonra bulmussa birakmaz daha. ya da ne bileyim cok etkileyici bir vücut ses vs birsey varda hayran kalmissa gibi seyler
Sesli arıyor hep sesimi beğendiği anlamına gelir mi? Fiziğimi kişiliğimi de beğeniyor zaten
Dediğim gibi 3. sahis olarak net sudur budur diyemem ben sana. Benim söylediklerim ihtimaller
Anladım ben seni musaitsen konuşalım