Paylaşımımı okuyup cevap yazın. Eski Sevgilisi olan birisini seversem ne olur?

Arkadaşlar uzun süredir paylaşımlarınızı okuyor ve cavaplıyorum bu defa da Benim paylaşımıma iyi kalpli insanların cevap yazmayını istiyorum
Artık 1 yıla yakındır ki, Universiteden arkadaşca konuşduğum kız arkadaşım var. Aramızda 4 yıl fark var. Biraz Kızın geçmişini araşdırdım. Kızın çocukluk arkadaşı onu seviyormuş ama yakın günlerde aralarında sorun olmuş ve kız onunla konuşmuyormuş. Kızla bir ara beraber olduk elimden geldiği kadar maddi ve menevi yardım etdim. Universitesi için Türkiyeye gelecekdi sonuncu defa Kızı ve Annesini Hava Limanında yolasaldım. Sonra Bende Türkiyeye geldim. Sırf o kız universiteye yakın yerde kaldığı işin Ben ve arkadaşlarım onlarla komşu oldum.
Bizim dersler praktik olduğu için Hoca bir kişinin şort giymesini istemişdi şorta göre aramızda biraz sorun oldu Ben dedim derse şort giyinme. Kızla bir-iki gün konuşmamaya başladım sonra dözemedim instada store paylaşdım. Onun storesine gizli bakıyorum kendisi de biliyor. Biraz konuşdum aramızda böyle sorunun olmamasını istedim. Bir-iki gün sonra kız beni Instagram hesabımdan arkadaşlıkdan çıkardı zaten doğum gününde o Bana arkadaşlık isteği atmışdı. Yine dözemedim bu defa whatsappda hikaye paylaşımı yapdım. Kız okumuşdu ve cevapda yazdı cevapında Beni korumanı arkamca birisini göndermeyi fotoğrafımı çekmeyi istemiyorum. Bende böyle birşeyin olduğunu söylemedim. Kız zaten biliyor Bizim ekip bu işlerle ilgileniyor. Her zaman her yerde Kızla karşı-karşıya geliyorum.
Bazen yapay zekadan da yardım alıyorum.
Bu kız bunu isteyen eski arkadaşı ile konuşursa Ben ne yapmalıyım? O arkadaşla da bir defa telefonla konuşmuşdum Kızın kaldığı İl'e gelip onlarla beraber evde kalacakmış sonradan aralarında sorun oldu ve konuşmadılar
Şimdi Kızın haberi olmadan birazda araşdırma yapacayım eger kız eski arkadaşıyla konuşuyorsa Ben ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Sizin hayati tecrübenize göre Ben bu Kızı sevebilirmiyim?
Kızla daha yakın olmam için ne yapmalıyım yoksa O arkadaşını hayatdan silmeliyim ne yapabilirim?
Kız iyi kalp'li birisidir.
Paylaşımımı okuyup cevap yazın. Eski Sevgilisi olan birisini seversem ne olur?