Arkadaşlar uzun süredir paylaşımlarınızı okuyor ve cavaplıyorum bu defa da Benim paylaşımıma iyi kalpli insanların cevap yazmayını istiyorum
Artık 1 yıla yakındır ki, Universiteden arkadaşca konuşduğum kız arkadaşım var. Aramızda 4 yıl fark var. Biraz Kızın geçmişini araşdırdım. Kızın çocukluk arkadaşı onu seviyormuş ama yakın günlerde aralarında sorun olmuş ve kız onunla konuşmuyormuş. Kızla bir ara beraber olduk elimden geldiği kadar maddi ve menevi yardım etdim. Universitesi için Türkiyeye gelecekdi sonuncu defa Kızı ve Annesini Hava Limanında yolasaldım. Sonra Bende Türkiyeye geldim. Sırf o kız universiteye yakın yerde kaldığı işin Ben ve arkadaşlarım onlarla komşu oldum.
Bizim dersler praktik olduğu için Hoca bir kişinin şort giymesini istemişdi şorta göre aramızda biraz sorun oldu Ben dedim derse şort giyinme. Kızla bir-iki gün konuşmamaya başladım sonra dözemedim instada store paylaşdım. Onun storesine gizli bakıyorum kendisi de biliyor. Biraz konuşdum aramızda böyle sorunun olmamasını istedim. Bir-iki gün sonra kız beni Instagram hesabımdan arkadaşlıkdan çıkardı zaten doğum gününde o Bana arkadaşlık isteği atmışdı. Yine dözemedim bu defa whatsappda hikaye paylaşımı yapdım. Kız okumuşdu ve cevapda yazdı cevapında Beni korumanı arkamca birisini göndermeyi fotoğrafımı çekmeyi istemiyorum. Bende böyle birşeyin olduğunu söylemedim. Kız zaten biliyor Bizim ekip bu işlerle ilgileniyor. Her zaman her yerde Kızla karşı-karşıya geliyorum.
Bazen yapay zekadan da yardım alıyorum.
Bu kız bunu isteyen eski arkadaşı ile konuşursa Ben ne yapmalıyım? O arkadaşla da bir defa telefonla konuşmuşdum Kızın kaldığı İl'e gelip onlarla beraber evde kalacakmış sonradan aralarında sorun oldu ve konuşmadılar
Şimdi Kızın haberi olmadan birazda araşdırma yapacayım eger kız eski arkadaşıyla konuşuyorsa Ben ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Sizin hayati tecrübenize göre Ben bu Kızı sevebilirmiyim?
Kızla daha yakın olmam için ne yapmalıyım yoksa O arkadaşını hayatdan silmeliyim ne yapabilirim?
Kız iyi kalp'li birisidir.
Artık 1 yıla yakındır ki, Universiteden arkadaşca konuşduğum kız arkadaşım var. Aramızda 4 yıl fark var. Biraz Kızın geçmişini araşdırdım. Kızın çocukluk arkadaşı onu seviyormuş ama yakın günlerde aralarında sorun olmuş ve kız onunla konuşmuyormuş. Kızla bir ara beraber olduk elimden geldiği kadar maddi ve menevi yardım etdim. Universitesi için Türkiyeye gelecekdi sonuncu defa Kızı ve Annesini Hava Limanında yolasaldım. Sonra Bende Türkiyeye geldim. Sırf o kız universiteye yakın yerde kaldığı işin Ben ve arkadaşlarım onlarla komşu oldum.
Bizim dersler praktik olduğu için Hoca bir kişinin şort giymesini istemişdi şorta göre aramızda biraz sorun oldu Ben dedim derse şort giyinme. Kızla bir-iki gün konuşmamaya başladım sonra dözemedim instada store paylaşdım. Onun storesine gizli bakıyorum kendisi de biliyor. Biraz konuşdum aramızda böyle sorunun olmamasını istedim. Bir-iki gün sonra kız beni Instagram hesabımdan arkadaşlıkdan çıkardı zaten doğum gününde o Bana arkadaşlık isteği atmışdı. Yine dözemedim bu defa whatsappda hikaye paylaşımı yapdım. Kız okumuşdu ve cevapda yazdı cevapında Beni korumanı arkamca birisini göndermeyi fotoğrafımı çekmeyi istemiyorum. Bende böyle birşeyin olduğunu söylemedim. Kız zaten biliyor Bizim ekip bu işlerle ilgileniyor. Her zaman her yerde Kızla karşı-karşıya geliyorum.
Bazen yapay zekadan da yardım alıyorum.
Bu kız bunu isteyen eski arkadaşı ile konuşursa Ben ne yapmalıyım? O arkadaşla da bir defa telefonla konuşmuşdum Kızın kaldığı İl'e gelip onlarla beraber evde kalacakmış sonradan aralarında sorun oldu ve konuşmadılar
Şimdi Kızın haberi olmadan birazda araşdırma yapacayım eger kız eski arkadaşıyla konuşuyorsa Ben ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Sizin hayati tecrübenize göre Ben bu Kızı sevebilirmiyim?
Kızla daha yakın olmam için ne yapmalıyım yoksa O arkadaşını hayatdan silmeliyim ne yapabilirim?
Kız iyi kalp'li birisidir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kalbindeki duygular gerçekten çok yoğun görünüyor, ve bu tür karmaşık ilişkilerde hislerinin üstesinden gelmek zor olabilir. Kız arkadaşının geçmiş ilişkilerini araştırmak yerine, onunla doğrudan ve açık bir iletişim kurman daha sağlıklı olacaktır. Unutma, kimsenin hayatını kontrol edemezsin ve onu değiştirmek ya da bir başkasından uzak tutmak, sağlıklı bir ilişki kurmanıza yardımcı olmayacaktır.
Onu seviyorsan, samimi ve dürüst bir şekilde duygularını paylaşabilirsin. Geçmişi ya da diğer insanlar yerine, ikinizin arasındaki iletişime ve güvene odaklanmak en iyisi olacaktır. Belki de onunla oturup, duygularınız ve gelecekte ne istediğiniz konusunda açık bir konuşma yapmayı düşünebilirsin.
Son olarak, bu süreçte kendi duygusal sağlığını da ihmal etme. Kendi hislerin ve sınırların hakkında kafa yormak, ilişkideki yerini ve isteklerini daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Senin için en önemli olan şey, karşılıklı saygı ve anlayışla büyüyen sağlıklı bir ilişki kurmak.✨❤️
Mesajını okudum ve beğendim
Senin instagram fotoların muhteşemdir
Benim fazla takipçim yok paylaşımımı fazla kişi görebilirmi? bu uygulama nasıl çalışıyor?
Önceden Teşekkürler Seviliyorsunuz
Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim! 🌟 KızlarSoruyor'da paylaşımlarını yazdıkça ve etkileşim aldıkça daha fazla kişi seni görebilir. Paylaşımlarının dikkat çekici ve samimi olması önemli. Ayrıca, seninle ben Instagram'da da arkadaş olabiliriz: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks 🚀 Seviliyorsun! 🎉
İnstagramdan Seni takip ediyorum
Şimdi paylaşımlarına beğeni göndereceğim
İyi Geceler 🥰🥰🥰