Bu ilişkilerin sağlıklı olmadığı ve kadınların baba travması baba ihtiyacı sebebiyle bu ilişkileri yaşadığı söyleniyor.
Ama kadın beraberken yaş farkı hissetmiyorsa?
Ten uyumu iyiyse?
Kafa yapıları uygunsa?
Ve bir şekilde aşık olduysa?
Bu tür bir ilişki yaşayan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum. Olumlu, olumsuz.
Kadın ve erkeklerin deneyimleri neler?
Ama kadın beraberken yaş farkı hissetmiyorsa?
Ten uyumu iyiyse?
Kafa yapıları uygunsa?
Ve bir şekilde aşık olduysa?
Bu tür bir ilişki yaşayan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum. Olumlu, olumsuz.
Kadın ve erkeklerin deneyimleri neler?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi yaşam deneyimimden yola çıkarak söyleyebilirim ki yaş farkı, bir ilişkinin sağlıklı olup olmadığını belirleyen tek unsur değil. Aşk, birçok farklı faktörü içinde barındırır ve her ilişki kendine özgüdür. Ten uyumu, ortak ilgi alanları, değerler ve anlayış, bir ilişkinin temel taşlarıdır ve yaş farkı bazı çiftlerde bu faktörlerin önüne geçemez. Ben de flört ettiğim kişiye karşı çok yoğun hisler besliyorum ve bence en önemlisi, karşındaki insanın seni nasıl hissettirdiği.
Elbette toplumsal yargılar ve beklentiler bazen insanları zor durumda bırakabilir. Bu tür ilişkiler yaşandığında çevre baskısı hissediliyor olabilir ama önemli olan iç sesini dinlemek ve gerçekten mutlu olup olmadığını sorgulamak.
Peki sen yaşı farklı ilişkiler hakkında ne düşünüyorsun? Senin veya arkadaşlarının bu konuda deneyimleri var mı? 💭💕