Kızlar lütfen yardımcı olun?

üniversite 1 deyim bizim sınıfta bir kız var kız ortlamanın üstünde bir güzelliğe sahip ve her erkeğe de bakacak şekilde durmuyor ama melek gibi bir kız neyse bu kızın bana bakacığını düşünmemiştim tipim kötü diye değil neyse ders de iken saçıyla oynuyordu benim olduğum yöne döndü bana baka kaldı sonra kafasını çevirdi bende baya şaşırdım sonra hemen bir daha baktı ikimiz de gözlerimizin içine bakıyorduk daha sonra hoca yemek yapmayı bilen var mı dedi ben de el kaldırdım fasulye tarifi sordu sonra da kız bana bakıp gülerek saysanaa dedi neyse sonraki günler sınıfta sürekli göz göze gelmeye başladık kafamı dönsem bakıyordu sonra geçen perşembe günü arkasına oturdum arkadaşlarımla konuşuyordum bi an dönüp bana baktı ve gülümsedi bir şey demedi sadece gülümsedi bana baktı ben de dedim go karta sende gelirsin diyip konuşmaya devam ettim sonra ders de arada bakıyordu arkadaşına bakıyormuş gibi yapıp belli etmemeye çalışıyordu neyse ders bitti kapının önünde bekliyormuş yanımdaki arkadaşım dedi ki olum kız seni bekliyordu dedi bi kaç ders çıkışı daha bekliyordu arada kaçamak gözlerle bakıyordu sonra ben de aklıma geldi o an uyandım mevzuya sonra arkamızdan yürüyüp önümüze geçtiler arkadaş git konuş kız seni bekliyor dedi normal de kızlardan hiç utanmam konuşurum özgüvenim yüksektir ama bu kızla konuşamadım sanırım aşık oldum daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey neyse dolmuşa bindik instagram hesabını bulduk arkadaşımda elimden alıp istek attı ben de geri çekmedim aradan 3 gün geçti hala kabul etmedi 81 takipçi ve takip ettiği var sevgilisi de yok ne yapmaya çalışıyor anlayamadım yüzyüze yanına gitmemi bekliyor sanırım lütfen yardımcı olun hanımablalarım

Güncellemeler
1 yıl
erkek dostlar yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Merhaba beyler.
Kız dediklerimi yapmaya devam etti.
İnstagram dan istek atmıştım kabul etmemişti.
Ben de çekilmiştim.
Şimdi o bana istek attı , ben reddettim.
Arkadaşları gelip yanlışıkla reddettiğini söyledi.
Ben de o işin artık olamayacağını söyledim, çünkü isteğimi reddettiği gün bir çocukla beraberdi.
Diğer hayatımdan dolayı neler yaptığını öğrenebilir ve görebiliyordum.
İsteğimi red ettiği gün o çocukla idi sonra da çocukla konuşmayı kesti, bu seferde bana istek attı.
Güncellemeler
1 yıl
Ve arkadaşları aracılığıyla dediğim şeyleri söyledi.
Ve tamamen bitmiş oldu en azından benim için görünce ya da yan yana geçişirken bakmaya devam ediyor. Ben de umursamadan gidiyorum.
Bi kaç gündür benden hoşlanan bir kız var.
Arkadaşlarımdan birinin arkadaşı tatlı bir kız beni görmüş ve beğenmiş , 2 gündür karşılaşıyoruz ben tesadüf zannetmiştim meğer değilmiş :)
Onu ben de çok beğendim, yalan söyleyemem.
Galiba nasibim oymuş ve istediğim de bu yüzden olmadı.
Teşekkür ederim 👋🏻
:)
Kızlar lütfen yardımcı olun?