Bir aptallık ettim ama telafi edemiyorum beni istemiyor?

Arkadaşlarımız aracığıyla bir çocukla tanıştım çocuk ziraat işiyle ilgileniyor ikimiz de olgun yaşlardayız. her şey iyi gibiydi ama birden bazı problemler baş gösterdi. Birgğn tarlada kullandığı arabayla geldi gelmeden önce binmek istemezsen alınmam dedi. Bende okulda öğretmenim yanlış anlamazsan binmiyim bayağı kötü durumda şimdi dedim. Sonra o gün ben çokk pişman oldum ayıp ettim dedim kendime de çok kızdım ama çocuğa bişey demedim artık olay kapansın diye. Diper arabası da güzel bir arabaydı. Ben ona binmedim diye demekki yarın birgün benim işlerim kötüleşse sen bana destek vermeyeceksin paragöz gibi nitelendirdi beni. Daha sonra şakasına da ben tarla da çalışmam demiştim ona alınmış. Halbuki bi ara dedim ki aaa sizin yevmiye iyiymiş gelip ben çay kahve yapıvereyim diye konuşmuştum.3. olay ise bir ara tartışmıştık bana küfür bile etmedin dedi bende kızgınlıkla hak ettin demiştim. Ama bunlar her ilişkide olabilecek şeyler sadece araba konusu hariç onda tamamen sen haklısın dedim. Ama böyle paragöz gibi nitelendirilmek çok ağırıma gitti daha 3 haftadır tanışıyoruz ama hoşlanmıştık birbirimizden. Bu problemler olmasa devam edebilirdi dedi bana ben yine yanlış anlaşılmak istemedim. Her akşam birinin evinde kalıyordu ben hiç bunları problem etmedim sonuçta erkek yani aklıma başka şeyler gelmedi değil. Yani evet tamamen suçsuzum demiyorum ama bunlar ilşkide olabilir şeyler değil mi? Yani ileride daha büyük problem olsa beni yarı yolda bırakıp gidecekti demekki bilmiyorum. Ama en çok araba konusuna çok üzüldüm çünkü asla böyle biri değilim anlık boşluğuma mı geldi bilmiyorum pişman oldum

Bir aptallık ettim ama telafi edemiyorum beni istemiyor?