çok üzüldü bir şekilde ikna ettim özür diledim ama cidden sadece sanaldandı, affetti beni ama vicdanım rahat değil ne uyku ne yemek hiçbir şey kalmadı ne yapacağım ayrılmadı ama ben çok pişmanım..
Güncellemeler
+1 yıl
açıklamada ama kelimesini ne de sık kullanmışım böyle 🤦🏻♀️
Sevgilim onu aldattığımı öğrendi ama ayrılmadık. Vicdanım rahat değil, ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aldatırken pişman değilsin ama sevgilin seni bırakmayıp devam ettiği için pişmansın. Yani ne desem bilemedim
ne demen lazım
“Seni çok seviyorum af etmek istiyorum” diyen erkekmi🥺 ahh böyle güzel sevilen kızlar niye hiç değerini bilmez?
of bilmiyorum napcam
O kişinin ahı göz yaşları umarım hayatından hiç eksik olmaz. Ve umarım ki sende yaşattığını yaşarsın
Aldatmak basit bı şey değil. Böyle olman olağan, olmasaydın bir açıklama gerekirdi. Sevgilin gitmiyorsa ya intikam alacaktır ya da seni seviyordur.
Bir daha aldat sevgilinin aklı başına gelmemiş belki o zaman gelir
ben ztn sevmiyorum onu ama yakamı bırakmıyor aldattım hala bırakmıyor ne yapacağım
seni çok seviyorum seni affetmek istiyorum diyo
İlk fırsatta senden faydalanıp atıcak hiç bişey yaşamadın onunla artık sana bskışları değişicek sevgisini saygısını yitirdin
Sanaldan nasıl aldatılıyor
Güven sorunu oluşmuş ayrıl
Bir daha aldat ayrılmamanın bedelini görsün
Olmasa iyiymiş tekrarlama artik
Tekrar aldat alışırsın 😂
Bir kere yapan bidaha yapar
Karsilik gelir hazir ol
Her insan hata yapar neden bu kdr abarttnız aldatma dediğim de asla bir temas olmadı sadece sosyal medya üzerinde kaldı..
Sen oyle san
yuh artık
noldu
devam et aldatmaya
fotoğraf attınmı
attım
çıplak?
evet🤦🏻♀️
burcun ne ki
baya şey merak ettim burdan doğru
hey
Neler ysptın öyle