Çok iyi biri çok seviyor ama bir türlü vagecmedi. Benim için o kadar herşeyi yapıyor. Mesela siyasi görüşünü değiştirdi benim için. Ona sürekli görüldü atiyorum ama o aldırmadan milyon tane mesaj atıyor. Bir kere heryerden engelledim intihar etti. Eski sevgilimle konustum ama yinede kizamadi. Ona milyon tane küfürler ettim bir kez bile bana küfür etmedi. Gecenin bir vakti ben uyurken aradi seni seviyorum dedi özledim dedi sen nasıl uykumdan beni bolersin diye hakaret ettim. Her dedigimi yapıyor. Çok seviyor. Beni nasıl bırakır? Ne yapsam bırakır?
Sevgilimi aldattim hatta ona kendim söyledim ama beni bırakmadı. Sizce ne yapsam bırakır?
Ya hadi kaydet kankini sonra yazış gel burada paylaş Kimse bu kadar G ODOŞ olamaz dünya üzerinde değil erkek kadın bile olamaz. Bir kadına istediğim kadınla yatarım sen evde köpek gibi beni bekleyeceksin de aşkından geberiyor olsa yüzüne bakmaz hadi kızım git başkalarıyla eğlen Liseli muhabbetleri bunlar sazan. avi bitti yemiyor kimse artık
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazilarin hepsi doğru. Daha bunlar hiçbirşey. Diğerlerini atsam galiba geberirsin sen😄
ilk öncelikle güzel hanımefendi, sizin var ya o hadi ordan popon ateşli * sokup çıkara sokup çıkara heder eder sonra ananla seni o fakir mahallenizdeki çalışmayan trafoya bağlar bir yandan vibratör sokup bir yandan ananın ve senin o narin * * * tahriş ederim. popon yanaklarına attıra attıra, zevkle mastürbasyon yaparım. umarım açıklayabilmişimdir. köpekte sensin bu arada ya iti seni. maymun kılıklı bacım, senin o daracık popon öyle bir * ki popon tır geçmişe dönersin * ya. o egonu var ya * daşşağıma sürüp yalatırım sana.
Uyarı da alsam yönetimden kendimi tutamicam, bir sktr git ak ucubesi çük kadar kız yaptığı işlere bak, köpeğim diye kayıt etmiş çocuğu bir de sen gibilere her türlü şey müstahak ;)
Sende insanlarla nasıl oynarım derdindesin bir arkadaşınla planlamışsın yazmış gondermiş sana bunları. Öyle değilse bile bu çocuk üzerinde egonu tatmin ediyorsun heralde.
Ya trol bu anlattığın ya da harbiden karaktersiz bir peynirsin canım. Ulan insan da hic mi insaf olmaz pes yani cidden Embesilsin
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lan benim ne suçum var? Iki saattir herkes bana kızıyor ben onu terkettim intihar etti şu an gitmesini istiyorum gitmiyo. Pardonda nen napayim? Suç bana kaldı ya
bence troll değil, gerçek olabilir :D çünkü senin için aynını bnde seve seve yapardım :)) bide köpeğim diye kaydetmiş :D şanslı eleman ya.. keske ben olsam onun yerinde, senin için herşeyi yapardım vallahi :)
hayır. evcilik oynarmış gibi bir havası var. ağırlığı yok. ilk iki yazdığını okudum , dedim bundan olmaz. gerisini okumadım zaten. kadına bu kadar yüz verilmez. verilirse olacağı budur.
islamda kadına şiddet diye bir şey yok. bir ayet var , onunda şartları var sadece. aldatırsa , veya bir erkekle arkadaşlık ederse önce gözlerinin önünde yalvarta yalvarta erkeği döverim. nikah varsa da düşer , o iş biter. çok kaşınırsa da , bunun islam ile alakası yok. eğer kaşınıyorsa kadın , nefsime mani olmam.
senin canım doğmanla başlamış zaten, tamamen kaza eserisin. yakın gelecekte hatalı ürünlerin birçoğunu denetleyip daha piyasaya sürülmeden men edecek sistemler geliyormuş. o sistemin boyutlarını * uyarlayıp 3d printerdan basıp bir kopyasını yapıp senin gibi kazayı * * men etmeyi planlıyorum bu hayattan.
En İyi Cevaplar