Sevgilimi aldattim hatta ona kendim söyledim ama beni bırakmadı. Sizce ne yapsam bırakır?

Çok iyi biri çok seviyor ama bir türlü vagecmedi. Benim için o kadar herşeyi yapıyor. Mesela siyasi görüşünü değiştirdi benim için. Ona sürekli görüldü atiyorum ama o aldırmadan milyon tane mesaj atıyor. Bir kere heryerden engelledim intihar etti. Eski sevgilimle konustum ama yinede kizamadi. Ona milyon tane küfürler ettim bir kez bile bana küfür etmedi. Gecenin bir vakti ben uyurken aradi seni seviyorum dedi özledim dedi sen nasıl uykumdan beni bolersin diye hakaret ettim. Her dedigimi yapıyor. Çok seviyor. Beni nasıl bırakır? Ne yapsam bırakır?
Sevgilimi aldattim hatta ona kendim söyledim ama beni bırakmadı. Sizce ne yapsam bırakır ??
Sevgilimi aldattim hatta ona kendim söyledim ama beni bırakmadı. Sizce ne yapsam bırakır ??
Sevgilimi aldattim hatta ona kendim söyledim ama beni bırakmadı. Sizce ne yapsam bırakır?