Akrabamla nişanlıyım ama başkasını seviyorum?

Merhabalar öncelikle herkeze arkadaşlar benim çok büyük bir sıkıntım var öncelikle doğu bölgesinde yaşıyorum ve burada insanlar aile ne derse onunla evlenirsin denilen bir zihniyet. Var dayımın kızıyla da beni bu şekilde nişanladılar. Her şey normaldi her ne kadar istemesemde sadece onun mutluluğu için mutlu gözüküyordum taki son bir aydır Ankara da okuduğum üniversitede de hoşlandığım kız bana kendi duygularını açtı hoşlandığını söyledi ve bu saatten sonra film koptu benim için kızla konuştuk bir süre ve aşık oldum iş ciddiye binecekken kıza ailemle konuştum seni istemiyorlar ve ben aileme karşı gelemem dedim ( nişanlı olduğumu söylüyemedim ) şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Nişanı atsam az çok tahmin edebilirsiniz ailrler arası küslük olacak
Hoşlandığım kız benim gerçekten aile yaşantıma uygun olmayan bir kız ( maddi imkanlar ailevi yapısı onlar gayet rahatken biz otoriter gelenekçi ) kız büyüdüğü evde hizmetçi varken benim evime geldiğinde anneme babama bakmasını istemem gibi
Nişanı atsam nasıl yapacam bunu da bilmim
Ama tek bişeyi bilim o da bu kıza ailem seni istemiyor dedik ten sonra yanlız oturup ağladığım ben kimse için ağlamış değilim anlamadım da nasıl böyle bir ay içinde oluyo bunlar seviyorum ben galiba bu kızı
Akrabamla nişanlıyım ama başkasını seviyorum?