Erkek arkadaşımın aşağılık kompleksi var?

Erkek arkadaşım çok fazla aşağılık kompleksine giriyor.. Yani tipinin güzel olmadığını dusunuyor. Bana 5 yıldır aşık ben onu bu sene sevdim öyle başladık ilişkimize. Sürekli benim çok güzel oldugumu ve bana yakışamadıgını soyluyor. Kendisinin zekasını ve gucunu yeterli gormuyor. Ve bana bu huyu çok itici geliyor. Onun ozguvenini nasıl yerine getirebilirim lütfen yardım edin. Evet gucu falan pek yok zayıf hiç kavga etmemis hayatı boyunca falan ama komplekse girip beni de bunaltıyor. Lütfen onu bu durumdan kurtarmak istiyorum. Erkek arkadaşlar sizce ben ne yapsam ozguveni yerine gelir? Hala bana diyor ki sen beni nasıl sevdin bana nasıl aşık oldun hala inanamıyorum sen benim kabul olunmus duamsın falan diyo :S
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bana şey dedi. Eğer birisi senin en ufak canını acıtsın ben onları oldururum gerekirse bende dayak yerim ya da olurum ama onların yanına da bırakmam..

Ben bilmiyorum onun değerini yeterince bilmeye çalışıyorum. Bu sözleri söyleyen biri mutlaka özgüvenli de olabilir. Bu konuma gelir yani
Erkek arkadaşımın aşağılık kompleksi var?