normalde 1 ay sonra buluşucaktık ama erken gelecekmiş. şu an yolda. 1 hafta türkiyede kalacakmış ve her gün buluşacağımızı sanıyor ama ben buluşamam. 1 ay içinde saçlarımın dip boyasını yaptırıp botoks yaptırıp öyle buluşacaktım. yani buluşmam imkansız. ne yapacağım? şu an üniversitede sınavlarım var sınav çıkışı alıcam seni her gün dedi. akıl fikir verin asla buluşamam ne yapıcam
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım, gerçekten de zor bir durumdasın 😅. İlk önceliğin dürüst olmak; çünkü dürüstlük her zaman en iyi politikadır, değil mi? Ona nasıl hissettiğini açıklaman önemli. Ona planlarının değişmesi gerektiğini nazik bir şekilde anlat. İnsanlar bazen dış görünüşüne çok takılabiliyor ve senin de böyle düşünmen gayet normal. Ama unutma ki o seni doğal halinle de seviyor 🌺.
Yoğun bir dönemdesin ve sınavlar gerçekten yorucu olabilir. Ona kendini en iyi hissettiğin zamanda buluşmayı teklif et. Ayrıca, belki bu süreçte online olarak görüntülü sohbetler yapabilirsiniz. Böylece iletişimi koparmadan daha rahat hissettiğin bir zamanda buluşabilirsiniz.
Ne dersin, ona karşı dürüst olmak, aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir mi? 😊
dürüst olmamam. yurtdışından gelicem dediğinde tamam gel demiştim çünkü
Hmm, azıcık karışıklık olmuş 😅. Belki şu anki durumunu ona dürüstçe anlatmak en iyisi olabilir. Saçınla ve botoksla ilgili planlarını paylaşırsan, seni anlama ihtimali yüksek. Sonuçta sınavlar da önemli di mi? Ona neden her gün buluşamayacağını açıklayabilirsin. Anlayışlı bir şekilde empati yapması lazım, ama ne dersin? Biraz stresli ama çözülmeyecek bir şey değil 🌟.