Cok fazla kavgalarimiz oluyordu, bende o sira daha mutlu oldugum biriyle vakit geciriyordum, o kisiyle ilk arkadastik fakat sevgilimi sonrasinda o kisiyle 5 sene boyunca aldattim. Mesajlarimi okudu, yanima geldi, bana zarar vermek istedi ama cok seviyorum bir anda seni silemiyorum dedi agladi, o sira anladim kavgalarimizin ne kadar bos oldugunu, yaptigim hatanin telafisi olmadigini, aslinda benimde hala onu sevdigimi anladim. Şu an icin karsilasmak icin ellimden geleni yapiyorum, sessizce kendi kendince sitem etti, ilkte bagirdi Şu an her karsilastigimizda yanimdan gecip gidiyor, bagirip cagirsa icindekilerini dökse rahatlicak gibi, nisanlancaktik onunla sizce bu yaptigimi aileme soylermi? Nasil affetiririm kendimi herseyi denedim, bana asiri kirgin aradan zaman gecsin dedim ama dahada sesizlesti, karsilastigimda konustugumda rezil etmesinden korkuyorum, yanliz yakalayip icindekilerini nasil döktururum? ya da nasil yanliz yakalicam? Bagirip cagirsa belki rahatlicak belki beni affedecek fakat bu suskunlugu mutsuzlugu beni vicdanen rahatsiz ediyor bide bitirmedide hala seviyorum dedi ama konuşmakta istemiyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen olsan affeder misin? Niye yapiyosunuz abi boyle seyleri? Niyeee? Niye milletin cocugunun guvenini sarsiyosunuz? Hic mi allah korkunuz yok ya? Affetmez. Midesi varda affetmemeli sende defolup git uzak dur
Bilmiyorum o siralar dusunmeden yaptim, bilmiyorum diger kisiyle dadece fiziksel cekim gibi birsey vardi bukadar, ama sevgilimi seviyorum, dusunmeden yaptim bunlari ve duzeltmek icin ellimden geleni yazprim?
Cok gec. Kirilan bardak eskisi gibi olmaz. Sana bir sans daha verse bile hep suphelenecek. Bence kendi yoluna git.
Allah korkusu haklisin eger daha dindar olsaydim
Belkide bu
Hataya dusmekten cekinirdim, ama o siralar cokta normal dusunemiyordum o sira o yaptigim sey bana o anlar dogru geliyordu sonrasinda dogruyu yanlisi zaten tamamen kaybettim, hersey ortaya cikinca utandigimda anladim, bidaha yapmam, suphelenmesine gerek yok, hatta mutlu etmek iicin herseyi yaparim?
Oyle olmuyor ki iste. Keske zamani geriye alsan ve hic o hataya dusmesen. Bence bu yarayi kapatmak en iyisi. O cocuk sana guvenmez hayatida zehir eder. O yuzden kendi yolunda ilerlemen en iyisi
Deniyorum aklimdan cikmiyor ustelik son zamanlardahada takinti yaptim , onun ismi okadar aklimda kaldiki kuzenlerimle bile konusurken aklimda kaliyor ve ismini soyluyorum yanislikla, ederse etsin sadeec affetsin belki zamanla unutururum?
İyi halt etmişsin bir de affetmesini bekliyorsun. Bu yüzden yakın arkadaş saçmalığı diye bir şey çıkardınız zaten. Adamsa rezilliğine terkeder seni.
Sesiz kalip bitirmediginr gore oda hala teredute demektir? Arkadastik ama arkadasimin niyeti kotuymus benim bunalimda oldugulu gorup beni bu noktaya getirdi, pisman oldum?
Karşına çıkmıyorsa bitirmiştir zaten. bile isteye yattığın için niyeti kötüymüş demen çok komik çünkü bunu 5 sene boyunca yapmışsın.1 kez bile yapsan affı yok zaten sen her şeyi gayet bile isteye yaptın ve bunun farkındasın.
arkadasca bakiyordum duygusal bosluguma denk getirdi, sonrasindada zaten bilmiyorum sonrasindadz normalesmeye başladı,
Duygusal boşluk olunca suçsuz mu oluyorsun,5 sene altına yapmışsın.
Duygusal bosluk aslinda yaptiklarimin farkinda degildimki, tamam secimlerim oldu fakat o psikolojide olmasam yapcagim birsey degil, yani bilmiyorum aslinda onu kaybetmek istemedigimi gec anlamdim olamazmi?
Olamaz bu affedilecek yanlışlıkla ya da duygusal boslukla diyebileceğin bı şey değil.5 sene süren duygusal bosluk bı tek sende gördüm nasıl bir boşluksa en az senin kadar geniş.
boyle olacagini dusunemedimki o anlar guzel geliyordu yaptigim., heycanli geliyordu, sonrasinda yaptigimin nekadzr yanlis oldugunu anladigimda degisti, evet bes sene uzun bir zaman ama bilmiyorum kafam gercekten cok karisikti ailemle sorunlarim vardi, onunla sorunlarim vardi, zaten onu uzaktan akrabamla aldattim, simdi gorusmuyorum onunla. Akrabaligimda bozuldu, yani oyuzden biraz farkli turlu guvende vardi, ben aklimi yicem cikmiyor aklimdan gunluk hayatima devam edemiyorum? Ne yapacam?
Umarım cezanı çekersin her açıdan, hoşuna gittiği için devam ettin zaten duygusal boşluk diye kakalama burada millete.
Cektim cezami bunlari yaparken sadece hosuma gitmedi, mutsuzdumda yabi kendime niye yapiyorum veya diye sordugum cok oldu Şu an zaten toparlanamiyorum yani bilmiyorim kendimi tamamen kaybetmis gibiyim,
Aynen aynen tamam
Beter ol
Gercekten kafam cok karisik galiba baya bi vicdan azabi cekitroum aglamak istiyorum o bile olmuyor kendimi unutmus gibiyim
Kankana git alışısın.
:/ o zaman oyle yaptigim icin zaten bedel odedim, napiyim onunlami devam ediyim?
Ben olsam ben de affetmem aşkımdan ölsem bile. Evlenince de aldatmayacağın ne malum?
Pisman oldum neden birdaha yapiyim?
Ben affedemezdim açıkçası
Zamanla?
Sebepler ve şartlar ne olursa olsun aldatmanın asla açıklaması ve affı yoktur
kendimde degil gibiydim, stresteydim, kendimi yabliz hisettim, bilmiyorum duygusal veya fiziksel cekil aradaim, kafam karisikti fakat ortaya cikinca kendime geldim ve yaptiklarimin farkina vardim?
Senin bu söylediğin ortaya çıktığı zaman kendime geldim değil senin şu anda yaptığın tamamen vicdanını ve kendini rahatlatmaktır eğer ki arada kalmış olsaydın veya kendinde değilim Bir anlık boşluğuma geldi yaptım diyorsan bunun bile çözümü var söyleyebilirdin
Denedim, olmadi, anlar sandim, ama olmadi yapamadim
Soyleyemeyincefe telefonumu dusurdum ordan gormus
Kusura bakma ama bu konuda savunulacak veya haklı çıkabilecek hiçbir alternatifin yok suçlusun vicdanını kendini ve duygularını rahatlatmak için çaba gösteriyorsun ama bence bu çaba hiç gösterme ve özür dileyip karşı tarafın hayatından çıkarak ona son kez iyilik yapmış olabilirsin
Ozurumu kabul etmezse? ya da illerde gururuna yedireleyip kapima gelirse, iyi bi sekilde bitsin istyorum, aslinda bitsin istemiyorumda affedilmekbistiyorum amansenin dediklerin mantikli geldi, napiyim kapisinami gidiyim ozur dilemek icin? ya da ? Ne der ne yapar bilmiyorum? Ofkelenirmi ya da ofkesi gecmislidir belkide affedermi acab affetse belki zamanla sans verirmiki?
Olay ne zaman oldu bilmiyorum belki daha 2 gün önce oldu belki bir ay önce oldu bilmiyorum ama sana sadece şu kadarını söyleyebilirim sakın ama sakın kapısına kadar gitme ya da özür dileme sadece ona kızı açıklayıcı olmayacak şekilde kısa bir mesaj atarak onun hayatından çıkarak zaten özür dilemiş oluyorsun ondan
Çünkü sen ondan özür dilediğin zaman ve açıklama yaptığın zaman sana söyleyeceği tek kelime şu hala hangi yüzle bana yazıyorsun veya yaptığın şeyin açıklaması olmadığını bilmiyor musun diyecektim sana ve bu yüzden sen sadece ona şöyle bir mesaj atsan yeterli yaptığımın farkındayım ben sana layık bir insan değilim kendine iyi bak hoşça kal deyip onunla hayatından çıkman gerekiyor zaten o da bunu anlayacaktır
Cok agir oldu bu? ama birsey var, sesiz kaliyor fakat yolda karsilastigimizda o nefreti ne yaoacagiz? Nefret ediyorsa hala bi herde kirginlik var, ve hayal kirikligi var demektir, yani yarim mi birakmam gerekitor herseyi? Eger onu boyle birakirsam yarim kalmicakmi? Neden suskun neden kendi bitirmedi? Neden bana hala öyle bakiyor neden konusacak gibi duruyor, neden onu gorunce aci cekiyorum ve duzeltmek istiyorum niye bu hale getirdim bi hata herseyi mahfetti niye daha once farkina varamadim niye sacma sapan seyleri mutlu ettigini dusundum kendimede onada bunu yaptim
Ağır falan olmadı bak sen hala durumun ciddiyetinin ve durumun hastasının farkında değilsin ben de sana diyorum ki çok fazla kurcalama hatalısın sen de bunun farkındasın düzeltmeye çalışıyorsun ama şu şekilde düşün bir tahta içini çakarsın zaman izi orada kalır seninki de o şekilde hala güvensizlik sadakatsizlik ve hissizlik olacaktır
galiba bende sorun var, belkide gidip tedavi filan olmam gerekir hatam cok agir geldiginden kaldiramiyorum, ve buyuzden aklimca hafif oldugunu dusunuyorum, aslinda iyi degilkm
Sen gereğinden çok çok fazla bir şekilde kendini karşı tarafa inandırmaya ve anlatmaya çalışıyorsun zaten sana zarar veren de bu hatalarının farkına varman lazım yapacağın bir işlem varsa mesela evden çıkıp arkadaşınla buluşacaksan bunu 10 15 defa düşünüp bir defa hareket etmen lazım çünkü sen karşındaki insanı da kendin gibi görüyorsun ben inanıyorsan büyüklüğünün farkında değilsin
Takinti yaptim olmuyor insan bari bir kötu söz söyler? Icime oturdu, bilmiyorum toplanamiyorum, yani kendimi affedemiyorum ona yaptigim agir oldu ama o bana hicbirsey yapmadi, ve buna katlanamiyorum, kedke bagirsa kirsa cekse gitseydi bunu bile yapmadi, yani dengem bozuldu birseyler yarim kalmis gibi oldu tam
Bir kapanma olmadi yani dicer tarafi yarim birakmisim duygularini icinde birakmisim gibi geldi, ya da cezami cekmedil gibisinden geliyor Şu an icten ice kendimi yiyim bitirrerek cezami cekiyorum, yani isi biraktim eve kapandim butun gun telefona kapansim, olmuyor mantikli hareket edemez hale geldim, disari cikiyorum kuzenlerle konusuyorum onun adiyla sesleniyorum bazen onlara aklimdan cikmiyor her yolu denedim olmuyor, herseyi deniyorum ama aklimda bir yerde kaldi ve zamanla azalir dedim Şu an dahad beter bir hale geldim
Zaten karşı taraf kendine yakışanı yapmış susmak gitmek bazen daha kötüdür bagirsa küfür etse ya da kizarsa sana sen kendini haklı göreceksin ve bağırdığın için kızdığın için yaptım bunu diyip haklı durumuna geçersin
Simdi anladim galiba kendili hakli cikaramadim diyemi bu duygu, aslinda bilmiyorum, ben daha cok haksizlik ettigimi dusundugum icin saniyordum
Haksız olduğun zateb aşikar ama sen haklı çıkmak veya kendini olumlu görmek için tutunacak dal arıyorsun
:/ ne degisecekki benim icin?
Eğer sen kendine tutunacak dal bulursan vicdanın rahatlayacak duyguların hislerin modun yükselecek üzerinde olan ağırlık kalkacak beynindeki cevapsız sorular cevap bulacak
Bu dogru, cok guzel anlattin, baska türlüde vicdanım duzelmez galiba, keske baska turlu bir cozumu olsa cunku haksiz oldugumu biliyorum
Susarak ayrılmak gitmek en doğrusu
Yok iyi degil, o kisiyedeniyi degil diyemedikleri icin, herzaman belki diyemedim diye kendini yicek, banada iyi degil cok cik agir
Karşı taraf zaten unutmuş seni geriye sadece senin sessiz gitmen kalmış
Unutmuslu? Niye bakiyor bana ozaman
Nefret dolu bakmadığını nerden biliyorsun
Nefrete bir duygudur ozaman yinede bana karsi bazi hisleri var?
Boşuna uğraşma bence rutanacak dalin yok nefret duygusunu sevgiye ceviremezsin
hepmi nefret edecek ozaman bunun bana bi zarari var mı illerde korelirmi
Unutmak varken neden zorla affedilmez için çaba gösteriyorsun ko
O beni affetigi gun bende kendimi affedecegim
Böyle bir şey olmayacağı için ömür boyu kendini affetmeyerek bu vicdan azabı ile yaşayacaksın
Anladim simdi :/