Aldatim nasil affeder beni?

Cok fazla kavgalarimiz oluyordu, bende o sira daha mutlu oldugum biriyle vakit geciriyordum, o kisiyle ilk arkadastik fakat sevgilimi sonrasinda o kisiyle 5 sene boyunca aldattim. Mesajlarimi okudu, yanima geldi, bana zarar vermek istedi ama cok seviyorum bir anda seni silemiyorum dedi agladi, o sira anladim kavgalarimizin ne kadar bos oldugunu, yaptigim hatanin telafisi olmadigini, aslinda benimde hala onu sevdigimi anladim. Şu an icin karsilasmak icin ellimden geleni yapiyorum, sessizce kendi kendince sitem etti, ilkte bagirdi Şu an her karsilastigimizda yanimdan gecip gidiyor, bagirip cagirsa icindekilerini dökse rahatlicak gibi, nisanlancaktik onunla sizce bu yaptigimi aileme soylermi? Nasil affetiririm kendimi herseyi denedim, bana asiri kirgin aradan zaman gecsin dedim ama dahada sesizlesti, karsilastigimda konustugumda rezil etmesinden korkuyorum, yanliz yakalayip icindekilerini nasil döktururum? ya da nasil yanliz yakalicam? Bagirip cagirsa belki rahatlicak belki beni affedecek fakat bu suskunlugu mutsuzlugu beni vicdanen rahatsiz ediyor bide bitirmedide hala seviyorum dedi ama konuşmakta istemiyor?

Aldatim nasil affeder beni?