Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun net bir cevabı yok ki. Duyguların ağır basarsa affedilir, mantığın ağır basarsa hayır. Evliysen ve bir maddi güvencen varsa yine ayrılır kişi ama yoksa idare etmek durumunda kalıyor. Yani bunun örnekleri var. Gözlem yaparsan görürsün. Şunu net biliyorum ki güven net sarsılıyor. Öküzün altında buzağı arıyor sonra, insan.
Aldatma, ilişkilerde derin yaralar açabilen bir durumdur ve herkesin farklı bir bakış açısı ve değer yargısı bulunmaktadır. Bazı insanlar aldatmayı affederken, bazıları affetmeyi tercih edebilir. Çiftlerin ilişkilerindeki dinamikler, yaşadıkları durum ve kişisel değerleri affetmeyi belirleyebilir. Genel olarak, aldatma gibi bir konuda karar vermek oldukça karmaşık bir süreç olabilir ve her durum farklılık gösterebilir. Bu nedenle, aldatmanın affedilip affedilmeyeceği, ilişkideki özel koşullar ve bireylerin duygusal reaksiyonlarına ve değerlerine bağlıdır.
Ancak benim için soracak olursan affetmez
Cevap
21Cevap
Hayır affetmem ben
Aldatma iki taraf içinde kabul edilebilir bir durum değildir bir kadın aldatıyorsa o erkekten tamamen duygusal anlamda uzaklaşmış anlamına gelir. Bir erkek aldatıyorsa eğer Aldatan Erkek ilişki içinde bulunduğu Partnerini Tam istediği standartlarda değerlendiremiyordur. Kısacası aldatma iki tarafında birbirinden uzaklaşmasıdır affedebilecek bir şey değildir
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla
Asla affedilmez.
Affedersen yine aldatılırsın.
Aldatılmak lazım önce buna karar vermek için şu anlık affedilmez diyorum
Çok net bir cevabı yok, içeriği önemli... Yani duygusal bir bağ varsa affedilmez, fakat atıyorum bir gecelik bir kaçamak, tanımadığı biri, ücretli alınan bir servis... eğer seviliyorsa, pişmansa ne bilim, affedilebilir gibi
aldatmanın affedilebilecek bir yanı yoktur kişi ne kadar çok aşık olursa olsun bence gururu ağır basmalıdır eğer o kişiye tekrar şans verirseniz yine aynı hüsranla sonlanıcaktır
Cinsel anlamda aldaymayi erkek kabul etmez, duygusal aldatmayı da kadın kabul etmez. Cinsel aldatmayı kadın bazen affedebilir erkek seviyorsa hala
Hayır affedilmez.
Affi olmayan tek suç "ihanettir"
tamam işte aldatmak demek ihanet etmek
Hayır belkide affedilmeyecek tek olay budur.
Şartlara göre degişir :d
Böyle bir şeyin affı söz konusu bile olamaz.
hiçbir şekilde affedilmez
Manitan mı ihanet etti kank
haberli yapsaydı bari
bir kere yapan birdaha yapar
Hayır
ben malım affederim
Edilemez
Affetmem!
Hayır diyenlerin hepside aldatmistir kesin.
Edilmez
Evet
Birkere yapan bir daha yapar
Edilmez bence
Affedilmez
Hayır
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?