Gerçekten bir ilişki de kadın çok severse o ilişki asla yürümüyor. Erkekler kovalamayı çok seviyorlar. Erkekler sevildiğini hissettikleri an dötü başı ayrı oynuyor. Test edildi onaylandı. Bu erkekler kovalamaya birisi için mücadele etmeye neden bu kadar meraklılar ya. Gerçekten çok merak ediyorum. Ben senin seviyorum dedim o bunu dibine kadar kullandı sonuç asos sevmedi. Sonunda da başkasıyla evlendi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir kadın bir erkekle beraber bir yola , ilişkiye çıkmadan önce onun amacını, niyetini sorgulamalı Bunu nasıl yapar vücut dilinden, karşılıklı konuşmalarda ki tavırlarından az çok belli olur ayriyeten bir erkeğin bir kadına ısınabilmesi o kadın için mücadele etmesi de önemlidir diğer bir konu ise nasip kısmet her şey olacağına varır derler
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen başta beni zaten kullanmak için gitmişti sonra kullandı yani o prenses oldu ben prens roller değişti velhasıl kelam sonra başkasıyla evlendi ama ana avrat küfür ettim mesaj attım.
En İyi Cevaplar
1 yılDenge önemli çünkü ikili ilişkilerde. Karşındaki arkadaşın bile olsa onun da sana adım atmasını beklemek gerek bazen eğer onun yerine de bazı adımları sen atarsan ve onun bu ilişki icin hiç çaba sarf etmesine fırsat tanimasan vazgeçmesi de o kadar kolay olur. Hiç emek vermediğin zaman ne olursa olsun kolay gözden çıkarırsın. Bu dengeyi kurmayı öğrendiğimden beri sorun yaşamadim. Karşımdaki benim icin çabalamadiysa anında o noktada bırakıyorum tüm çabamı. Bu sayede yol yakınken tatsız bir durum yaşanmıyor. Neticede herkesle bir ilişkiye baslayamazsın o kişinin özel olması için bir farkı olması lazım ki farkı yaratan da seni kazanmak için gösterdiği çabadır diye düşünüyorum
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten cevabı yazmışsınız. kadın sevince çok verici oluyor. Duygusal olarak aşırı düşünüyor üstüne düşüyor her şeyi o oluyor kıskanıyor merak ediyor vs. Adam aynı kafada olmayınca bunalıyor.. denk olan nadir. Sonra da daha özgür hissedip köpek edildiği birine gidiyor
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılHayır saçmalamışsın. Ben tam tersi kadının daha çok sevdiği ilişkileri seviyorum. Bence kızlar daha çok seven, erkekler de daha az seven taraf olmalı. Eğer bi iliskide ben daha çok seven tarafsam bir süre sonra o ilişkiden sıkılıyorum, o ilişki bana çekici gelmiyor. Eğer karşımdaki kız daha çok seven taraftaysa ve beni kovalayıp duruyorsa, bu ilişki benim daha çok dikkatimi çekiyor ve o kıza güvenip bir şans tanıyorum. En güzel ilişki, beni kovalayan ve beni çok seven bir kızla yaşadığım ilişkidir.
05 Yorumla- 1 yıl
Bu soruyu soran şahsın dedikleri kadınlar içinde geçerli. Test edildi onaylandı. Bir erkeğin daha çok sevdiği ilişkiler hiçbir zaman yolunda gitmiyor, günümüz kızlarının çoğu, kendisi seven bir erkeğin değerini bilecek kapasiteden yoksun olabiliyorlar.
- 1 yıl
@Urannsyss Bence tam tersi kız sevmeli, erkek değil. Sevmek kıza yakışır. Kız erkeği severken erkek de kendisini her türlü geliştirip, para kazanıp ev ve araba sahibi olmaya çalışmalı. Lan zaten düğün parasını erkek ödüyor, balayı parasını erkek ödüyor, ev satın alma ve ev dizme parasını erkek ödüyor, araba alma parasını erkek ödüyor, bütün bunları erkek yapacaksa eğer sevme işini de bi zahmet kız yapsın.
- 1 yıl
Yok öyle olmuyor erkek sevmeli kız sevilmeli kıza sevmek yakışmaz erkeğe yakışır ki erkek tek birine bağlı olsun kız sever erkek sevmezse olmaz her daim erkek sevmeli koşmalı yoksa sonu ayrılık olur kadınlar ilgiyle beslenir erkekler değil ilgi görmeyen erkeğin sevmediği kadın olmaz kadın ilgi sevgi ister doğanın kanunu bu erkek sevmeli ki uzun yollar devam etsin aksi halde erkeğin sevmediği işler yürümüyor bitiyor kadın ilgi görmüyor mecbursunuz ilgi yoksa kadın yok
- 1 yıl
Haklısın bizde roller farklıydı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bazen gerçekten çok sevdiğimiz bir ilişkinin yürümesini beklerken hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. Erkekler, kovalamayı severler klişesi her zaman geçerli olmayabiliyor. İnsanlar farklı; kimisi ilgi gördüğünde karşılık verirken, kimisi de bunu kendi lehine kullanabiliyor 😕. Senin de bahsettiğin gibi bazen biri diğerinin duygularını yeterince ciddiye almaz ve yollar ayrılır. Ama unutma bu kesinlikle senin hatan değil; sadece uyumsuzluk. Hayat devam ediyor ve sen aşkı o büyük kalbinde yeniden bulacaksın! 💫 Peki, sen aşkı bir oyundan mı ibaret görüyorsun yoksa gerçekten derin bir bağ mı arıyorsun? 🤔
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmem ben de şöyle bir durum var ne yazık ki 🥴 biri beni sevince ben sevmiyorum sevdiğimin üstüne de çok düşüyorum kaçıyor. 😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh, bu aşk oyunları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor! 😂 Sevgilerin frekansı tutmayınca işler sarpa sarıyor. Ama unutma, doğru insanı bulduğunda bu denklemler anlamını yitirir. Etrafında bir sürü keşfedilmeyi bekleyen insan varken moralini bozma! 💪 Senin de azıcık naz yaptığın olur mu? 😜
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
67Cevap
u 1 yılEvet, bu sorunun cevabını bulan bana da söylesin.
15 Yorumla- 1 yıl
Bu soruya yaptığım yorumda, bu soruyu soran kişinin ağır bir şekilde saçmaladığını açıkladım.
- 1 yıl
Ben buldum
- 1 yıl
@Leanardio41 ?
- 1 yıl
Engel var
- 1 yıl
Ne engeli
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Erkek çok sevince de yürümüyor
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılyürür neden yürümesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok seven sevdiğini belli ettiği zaman karşı taraf söyle düşünür. Kendini ona karşı daha üstün görmeye başlar. Nasıl olsa beni çok seviyor bu yan ceptedir. Ben bunu elde ettim bisey olmaz der.
Her işte olduğu gibi tutarlı olmak lazım. Sevgi kesinlikle karşılıklı olmalı.
Ben de birisini aşırı derecede seviyordum hatta sevgimi de çok belli ediyordum. Onun için dua ediyordum çünkü ona bisey olur diye inanın aşırı korkuyordum. Onun için iyilik yapıyordum ki Sadaka belayı def eder. Bu şekilde onu manevi olarak korumaya çalışıyordum. Sürekli aklıma geliyordu çıkmıyordu. Onu çok sevdiğimi de söylüyordum. Ona çok iltifat da ediyordum. Gerçekten insan sevdiği kişiye karşı çok iyi oluyor. Ona bir kere olsun bel altı, cinsel anlamda en ufak ima dahi yapmadım ki öyle bir şey hayatta düşünmedim. Gerçekten sevdiğin kişi için böyle bisey düşünmüyosun. Sanki benim kızım., sevgilim, eşim gibi görüyordum onu güzel olan her şeydi.
Tamam bu mantıken olmayacak bir ilişkiydi ama indns duygularına inan söz geçiremiyor. Sonra ne oldu benim saf ve temiz duygularımdan aşırı emindi zaten beni çok güvenilir buluyordu. Bu sevgi onu iyi hissettirdi, egosunu yükselti kendini tedavi etti ve en ufak bir yanlış anlamada sildi gitti beni.
26 Yorumla- 1 yıl
Onun karakterine.. el sallıyorum
Cevap sahibi1 yıl@sevdayadahil bu işler çok karışık hele kafam nasıl karışık bilmem
Cevap sahibi1 yılİşin garip kısmı kimi seveceğine kimi güzel bulacağını sen seçemiyosun bu kendiliğinden oluyor
- 1 yıl
Ay skaa gibi ben sevilmek için canımı veririm bende hep aldatıliyorum ya ona bir çözüm yok mu 😑😑
Cevap sahibi1 yıl@Mervemzehram karısık işler. Ne yapacağım bilmem
- 1 yıl
Ne kadar doğru dedin kendini üstün görüyordu. Evet benim ki de aynen öyleydi ama benden hiç bir üstün yanı yoktu. Hatta benden çok aşağıdaydi o hapise girip çıkmıştı babası üç evlerde lokal işletiyor orada kumar oynatıyor. Benden çok aşağıdaydi ama ben onu o kadar yücelttim ki kendini benden üstün gördü.
1 yılBu durum gerçekten sıkça karşılaşılan bir mesele. Bazı erkekler, ilişkide peşinden koşmayı seviyor ve bunun getirdiği heyecanı tercih ediyor olabilir. Sevgi gösterildiğinde, bazıları bu durumu istismar edebiliyor ya da ilişkiye yeterince değer vermiyor. Belki de insanlar, mücadele ve zorluklarla kazanılan duyguların daha kıymetli olduğunu düşünüyor. Sonuç olarak, bu tür ilişkilerde duyguların karşılıklı olması çok önemli; bir tarafın aşırı sevgi göstermesi, diğer tarafın ilgisini kaybetmesine yol açabiliyor. Kendine değer ver ve bu durumdan ders almayı unutma
12 Yorumla- 1 yıl
Ben sadece çok sevdim çok fedakarlık yaptım bu kadar çok sevdikten sonra şimdi iliklerime kadar nefret ediyorum ve bu beni çok üzüyor
- 1 yıl
Hangimiz yaşamadık ki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSeçim ve tercihlerimizin farkına vardığımız an bütün cevapsız soruların cevapları kendi kendine verilmiş olacak.
Yapılan yanlışlar kabul edildiği ölçüde gerçekler görülebilir aksi halde her zaman yapılmış olan bir taraf hep diğer tarafı suclamakla başrolü oynar.
Sonuç olarak yer yüzünde binbir çeşit insan var bunun bir kısmı kadın diğer kısmı ise erkek.
Neyi kimi neye göre kendinize doğru kişi olarak seçtiğiniz veya sevdiğinize göre değişir.
Birini seviyor olmanız onun sizi de aynı ölcüde seviyor olacağının garantisi yoktur.
Bu kadın için de , erkek içinde aynı ölcüde ilerler.
Gerçekler bu maalesef.
O zaman bende şunu söylerim eğer sizin baktığınız gibi bakarsak.
Kadın sevildiğini anladığı andan itibaren kendine çıkan bütün yolları kapatır.120 Yorumla- 1 yıl
Ben birini çok sevdim aşırı derecede çok sevdim o beni sevmedi hiç sevmedi hep ezikledi küçük gördü hor gördü aşağıladı kullandı dövdü sonrada evlendi işte.
- 1 yıl
Sevgi karşılık bulursa değerli olur.
Kişilere mutluluk getirir.
Buna erişmek istiyorsanız.
Sevginin yanında birazda mantık koymak zorundasınız.
Aksi halde akıntıya karşı kulaç atarsınız.
Yoruldugunuzda boğulmak kaçınılmaz bir son olur.
Hayatınıza gerçek ve doğruyu koyduğumuzda işte o zaman herşeyi güzel yapıyor insan. - 1 yıl
Ya çok Mantıklı konuşuyorsun ben sana başka bir meseleden bahsedeyim mı şu an bir sorunum var
- 1 yıl
İlişki sorununa çözüm konulu bir soru değil ise gayet tabi yardımcı olmak isterim.
- 1 yıl
Yok ilişki ile alakası yok arkadaşımla alakalı
- 1 yıl
Olabilir sizi dinliyorum.
- 1 yıl
Arkadaşıma yazmaktan çekinerek yazıyordum bugün yine öyle oldu dün eve gelirken Suriyelilerin saldırısına uğradım bizimde mahallede aşırı var bunu da arkadaşıma anlatmak istedim Damla senin derdin yokken gerçekten kendine dert çıkartıyorsun yazma bana bunaltiyorsun dedi kızdı iki Instagramım var benim bir tanesinden engellemedi ama diğerinden engelledi watshaptan engelledi bunaltiyorum diye yani
- 1 yıl
İşte şey yazdım kendi yaşadığım mahalleden nefret ediyorum yazdım yani şöyle oda yaşama o zaman Damla dedi benim istememle olmuyor tabi
- 1 yıl
burada yazdıklarınızın haricinde , yazamadiklariniz da var mı?
Konu bu kadar olamaz. - 1 yıl
Ya işte sadece yaşadığım mahalleden iliklerime kadar nefret ediyorum çok kötü mahallede yaşıyoruz dedim fazla yazmadım aman ne büyük dert yazdı bende seninkinin yanında değil tabi yazdım sonrada o cevap yazmadı bir daha üstüne mesaj attım kizdirdiysam seni özür dilerim diye Damla yeter yazma artık bunaltiyorsun yazdı engellemiş sonra ben arka arkaya annemin telefonundan kendi telefonumdan çok mesaj attım.
- 1 yıl
Bu konuşulan konudan bunalmış.
Sende konuyu uzatınca engeli basmış.
Bence yazmaktan ziyade yüz yüze konuşabilirsiniz. - 1 yıl
Evine mı gideyim Çat kapı yani affeder mi sence
- 1 yıl
Bilemem aranızdaki sohbeti ve bağı.
Belki - 1 yıl
Aramız çok iyi ya da 1 hafta sonra arayım meloşum beni affet yazayım.
- 1 yıl
Affeder mi
- 1 yıl
Bunalttım için kızdı boş boş sohbet ediyorum diye
- 1 yıl
Tamam teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu dediklerinin hep tam tersini gördüm. İnsanlar bu yüzden sürekli EFENDİ ERKEK , SERSERİ ERKEK tartışması yaşıyor. Kovalayan kadının bir dediğini iki etmeyen Efendi erkekler niye bu kadar ağlayıp zırlıyor madem burada g, ötü başı oynayan taraf Uzaylılar mı o zaman Kadının çok sevdiğini görmedim. Sürekli çıkarcı davrandıklarını gördüm. Özetle sen böyle diyorsun ama Biz sürekli tam tersini görüyoruz. Serseri pi, ç erkek değer vermiyor peşinden koşmuyor hatta şiddet uyguluyor. Ama deli gibi seviyorsunuz. Efendi erkek ne yapsa yaranamıyor. CİDDEN SORUYORUM CEVAP VER EMİN MİSİN?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl%1000000... Katılıyorum yazdıklarına sonuna kadar. 16 yaşındayken birini sevdim ama ne sevmek. Ona da söyledim sevdiğimi, beni beğendiğini söylediği halde tutmadı elimden. Beni hep yedekte tuttu, en son da duygularımla oynayıp başka kıza gitti. burada bu durum iki taraf için de geçerli diyenlere inanma. Erkeklerde bu durum daha fazla. Senin de dediğin gibi kovalamayı seviyorlar, bizim gibi gerçekten sevenleri de yedekte tutuyorlar nasılsa bana aşık gitmez bi yere, dursun bi köşede mantığıyla. Yalnız kaldığında ilk aradığı insan oluyorsun ama başka kız bulduğunda da ilk seni şutluyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru tespit
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekleri kullanın gık demezler hatta daha da bağlanırlar çünkü kendilerini kanıtlamayı seviyorlar. Siz de kendini kanıtlamasına izin verin. Bırakın sizin için alsın, sizin için yapsın. Sizin için ne kadar uğraşırsa o kadar değerli olursunuz.
Onlar kadınlar gibi dip dibe romantik sevgi dolu bir ilişki hayal etmiyorlar. Kadınlar için ilişki başladığında sevgi, güven, bağlılık vb. duygular salınırken onlar için kovalamaca ve tüm eğlence bitmiş oluyor.
Aşkınızdan ölseniz dahi belli etmeyin. Aman hayatım ne gerek var demeyin. Ben bunu istiyorum deyin. Bakmayın buralarda tam tersi yazdıklarına genlerinde var bunların. Uğraşmadığı kadını değersiz görür kullanır atarlar. Bunu tek gecelik anlamayın bu psikolojik, fiziksel, ruhsal tamamen kullanılmak. Bakın evlenen ve mütevazi davranan çoğu kadına hepsi bin pişman çünkü ne eşlerinden ne de eşlerinin ailesinden değer görmüyorlar. Unutmayın değerinizi siz belirlersiniz. Kendinizi düşünün karşı tarafı değil.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. En çok seven en çok üzülür, bunun cinsiyet ayrımı yoktur. Gereksiz birini haddinden fazla sevip değer verirsen o ilişki yürümez. Herkese hakettiği kadar sevgi değer önem verirsen iyi bir ilişkin olur. Çoğu insanlar büyük ve çok sevgiyi taşıyamaz bu yüzden seveni üzer. Erkek ya da kadın farketmiyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle alakası yok kadınların sürekli yaptığı bir hata ne satın alırsa alsınlar asla merak edip kullanma kılavuzunu okumazlar ve ilişkilerde aynı kafadalar karşısındaki adamın kullanma kılavuzunu okurlarsa işte o zaman uzun ömürlü bir ilişkiye sahip olurlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru. Tabi bu karşılıklı.
çocuklar duymasında haluk cevabı vermiş saten (not kendinizi melek sanıpta herşeyde erkekleri suçlamayın kötülüğün cinsiyeti olmaz)
https://www.youtube.com/embed/LOyGdraL46400 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. o algıya nasıl kapıldın ki. yani erkek cinsi de tek tip değil ki.
evet işin doğası biraz öyle. hatun nazlanır erkek uğrasır. cok seviyorsanda cok belli etmicen. keza erkek olarak da kıza fazla değer verirsen kız zaten cepte der sallar seni.
asos abi sana ders vermiş işte ogrendin artık. raconuna göre işi yapcan artık. bedava eğitim
00 YorumlaAynısı kadın içinde geçerli. Test edildi onaylandı.
Mevzu cinsiyet değil. Iliskide birisi kendisini vazgeçilmez olarak görünce her tarafı oynuyor.
Aynı zamanda biranda kendisinden vazgeçince neye uğradığını şaşırıyor. Aynısını yapın sizde çok keyifli00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla sene kaç olmus ne m4l adamlarsınız biraz büyüyün çocuk gibisiniz hala çünkü kadın severse erkek tepermiş erkek şey yaparsa kadın şeyini şey yaparmış aynen 5 yaşındaki çocuk bile sizden zekidir herkes farklıdır her erkek şeyini şey yapınca ya da kadın şeyini şey yaptırınca aynı kalıplarınız olmayacak şu çocuk kafasından vazgeçin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLütfen yardımcı olun. Ben de bu konuda bir şey sormak istiyorum herkese. Sizce kendisi yazına kadar kendime vakit ayırmak istiyorum diyen birini aradan haftalar geçtiyse ve çok özlüyorsak nasıl olduğunu merak ediyorsak içimden geldi diye nasıl olduğunu yazmak olur mu sizce
00 Yorumla
1 yılBunlar hep şehir efsanesi. Kadın gidip de serseri it köpeği severse bir zahmet yürümesin. Karakterli, kendi babası gibi insana gönül verse mezara kadar gider o ilişki
36 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler sayın yav Paşam
- 1 yıl
Anaa, Atatürk'ün adını "yav" diye sansürledi
- 1 yıl
Aynen beni de bir kadın çok seviyodu, ama konuştuğu erkek serseri idi. Benden buna tahammül etmemi bekledi bende senin gibi kadın nasıl bir serseri ile sohbet eder diyerek tepki gösterdim ve kadın beni hayatından çıkardı o serseriyi çıkarmak yerine.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılErkekliğine güvenen yanında kadın ister kız değil. Kızlar çok aşığım ölüyorum sana tribine girer, kadınlarsa sen bana kapanırsan ben sana kapanırım der. Yani sorun ne kadar sevdiğin değil, sevgini nasıl gösterdiğin. Bu erkeler için de geçerli.
10 Yorumla
1 yılBir söz var
Bir erkekle mutlu olmak istiyorsan onu az sevmeli ama çok anlamalısın;
Bir kadınla mutlu olmak istiyorsan onu çok sevmeli ama anlamaya hiç çalışmamalısın
02 Yorumla- 1 yıl
Çok güzelmiş
- 1 yıl
Son soruma gelir misin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle ya. Bugün bir çocukla buluştum ben pek hoşlanmadım, o aşık oldum falan diyor. Ama beraber olmam imkansız hiç bana göre biri değil
022 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin sevdiği ilişki de olmuyor bak örnek sensin kim çok sevilirse g0tü kalkar bu değişmeyen kuraldır kadın için de geçerli yani. Sen nerden tanıştın bu arada merak ettim? 😃 fiziken mı çok kötüydü neyini beğenmedin tam olarak? 😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık popo kalkması değil ya. Kendi nedenlerim var boş ver
- 1 yıl
Ya onu genel söyledim ben, senin hoşuna gitmeyen neydi onu merak ettim ama gerçekten, bide nerden tanıştınız? :)
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık hemen aşık olduğunu söylemesi hoşuma gitmedi. Demek ki başka bir kadına da bu kadar kısa sürede aşık olur
- 1 yıl
Başka peki görüntüsü falan normalde iyi mi sana göre yani sadece bunu demesi mi olumsuz sende? Sanmıyorum genel olarakta beğenmemişsindir bence sonuçta ilk buluşmada direk yüzüne aşık oldum demedi sonradan dedi
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık yoo yüzüme söyledi. Yakışıklı ama benden biraz olsun uzun olmasını isterdim
- 1 yıl
Hmm kısa yani senin boy kaç? Bide sosyal medyadan mı tanıştınız siz
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık hayır 160 benim
- 1 yıl
Nerden tanıştınız? 1.60 dan kısa da değildir heralde 😃
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ben topuklu giyince kısa olmasın
- 1 yıl
Ozaman oda 1.60 mış 🤣 evet kısaymış ama sen bunls nerden tanıştın 50 kere sordum bi cvp ver artık soruma yahu
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ne yapacaksın
- 1 yıl
Ya merak ettim işte ne var sanki, tanışırken hiç fotosunu falan görmedin mi ya da ne bileyim boy muhabbeti falan geçmedi mi
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık gördüm boyunun kısa olduğunu da söylemişti ama bu kadar beklemiyordum. Ayrıca o gözle de görmüyordum
- 1 yıl
Yine görmüyorum zaten de dudaklarima yapıştı birden. Karşılık vermedim 🤦😅
- 1 yıl
Çüş sen kimle buluştun ya ilk buluşmada yüzüne aşık oldum diyor dudaklarına yapışıyor nasıl oluyo bu? 😂 buna kimse cesaret edemez biraz attın gibi geldi 🤣
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık istersen inanma
- 1 yıl
Garip geldi mantıksız yani hangi erkek ilk kez buluştuğu kadını dudağından öpebilir?
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ikinci kezdi. Aslında ben de cinsel birşeyler hissettim
- 1 yıl
Son sorduğum soruya gelir misiniz
- 1 yıl
Hem fiziken beğenmeyip hem nasıl cinsel bişey hissediyosun ya 😃 yorumun ilk buluşma gibiydi ama boyu kısaysa beğenmediysen tekrar niye buluştun ki?
- 1 yıl
Gidip özelden konuşur musunuz bu benim sorum bildirim gelip duruyor
1 yılAlakası yok. Kadınlar sevdiği erkeğin kendilerini kıskandığını görmeyi seviyor, çok sevdiği adamı bunaltana kadar kıskandırmaya çalışıyor, adamda bir müddet sonra ya bıkıyor ya da yanlış anlıyor ve bitiyor.
00 Yorumla
1 yılEhline denk gelmek tabiri.. bundan dolayı çıkmış olmalı
21 Yorumla- 1 yıl
Ben birini çok sevdim o beni o kadar eziklerdi ki benden utandırdı oysa ki normal bir kızım ama utandırdı o kadar sinir oldum ki okudumu bilmiyorum küfürlü bir mesaj attım geçen.
1 yılErkekler annesi gibi düşünen kollayan kadın sevmez. Böyle nazlı ve çıtkırıldım ya da ayarsız çirkef olanları seviyorlar. Ortasını seven akıllı erkektir zaten.
00 YorumlaKadın değil de çok sevdiğin zaman bence olmuyo en çok kim severse kırılan o olur ve genelde en çok da seven kişi sensindir belki de doyumsuzluk ya da nankörlük işe el atıyordur
00 YorumlaKadın ya da erkek farketmiyor sanırım. Taraflardan biri çok sevince diğerinin dötu kalkıyor. Sevgiyi, ilgiyi sindirebilen güzel kalp sahibi çok az insan var
00 YorumlaKovalayan erkek iliskisi bir zaman sonra kabak tadi vermesi lazim. Bu doganin kanunlarina ters. İliskiyi kimileriniz cok yanlis degerlendiriyor. İliski dediginiz sey kibar dusuncelerden olusur.
00 Yorumla
1 yılErkek sevecek kadın saygı duyacak kadın sevip erkek saygı duyarsa ya kadın adamı ya da adam kadını terk eder bu anatomik bir kuraldır yaradılış dan gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü biz kadınlar partner olmaktan çok anne olmayı seçiyoruz o sevgilimiz değil çocuğumuz gibi davranıyoruz buda karşı tarafı sıkıyor erkekler sizler hiç bir şey haketmiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılSevmek sevilmek güzel de fazlası bunaltıcı olabiliyor, iki taraf içinde.. Bende sevilmekten yoruldum bende severken yordum bu böyle.. Kıymeti o an bilinmez ama aşk harika bir his
01 Yorumla
1 yılAşk iki kişiliktir. Alma verme dengesi olan ilişkiler yürür gider. Kendini sevmeyen insanlar eninde sonunda cepte görülüyor.
10 Yorumla
1 yılSevgi herşeyin içinde var, uyumsuzluk söz konusu olabilir, çok sevmek bazen sevgi eksikliğine neden olabilir, duğru sevmek diyelim
00 YorumlaAslında çok seven taraf yalnız kalmaya mahkum erkeği kadını yok bu işin çok seven elinde sonunda terk ediliyor
00 Yorumla
1 yılEnayimisin biliyodun madem niye kesmedin ilgiyi? Haketmissin kardesim sorry
01 Yorumla- 1 yıl
Çünkü çok aşık oldum o sevmeyincd inat ettim hırs yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek mücadele etme ihtiyacı duymuyor çünkü..
03 Yorumla- 1 yıl
Demi mücadele etmeyi seviyorlar
- 1 yıl
Son soruma gelir misin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanlış bir cümlen yok. Çok sevmediğin biriyle ben olmak istemiyorum. Diğer türlü de olmuyor. Bu konu derin bir girdap.
00 YorumlaKadını erkeği yok bunu anlayın. Maalesef karakter meselesi bu. Karşı taraf nankörün teki oluyor.
00 YorumlaAslında yanlış kişiyi sevdiğiniz, yanlış kişiye değer verdiğiniz için.
02 Yorumla- 1 yıl
O en mükemmel yanlıştı. 😭😭
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılFazla ilgi, sevgi erkekleri şımartıyor çünkü. Güzelce sevip sevilmek varken o verilen sevgi ağır geliyor erkeğe.
00 Yorumla
1 yılBence kadını erkeği yok bunun sevilmeyi kaldıramayan herkes orasını burasını oynatıyor asalak tipler yapar bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBelki öyle denk gelmiş olabilir ya. Öyle demeyin bence... Tamam kötü bir izlenim olmuş belki sizin için ama.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğanın kanunu böyle, her zaman erkeğin sevdiği ilişki yürür o yüzden kadının sevmesi birşeyi değiştirmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılKeşke birileri de beni sevse öyle değerini bilirdim ki. Beni arkadaş olarak veya kanka olarak sevse onun için her şeyi yapardım.
00 Yorumla
1 yılErkek çok sevilmeyi hazmedemiyor bana göre. Derdi de çoook sevilmek değil zaten..
01 Yorumla- 1 yıl
Evet tuhaf yaratıklar
1 yılÇünkü kadın çok sevince erkeğin totosu kalkıyor 🤣🤣🤣
02 Yorumla- 1 yıl
Bende onu yazdım.
- 1 yıl
Valla detayı okumamıştım. Kopya gibi olmuş. 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çünkü yanlış kişiyi sevmiş kadın erkek fark etmiyor bir ilişkide iki tarafta birbirini sevmeli tek kişi ise o iş nanay
00 Yorumla
1 yılkadın ne kadar severse sevsin erkeğin sahip çıkmadığı ilişki yürümez böyle bir iliskiyi kadında istemez çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Erkekler sevilmeyi bilmiyor. Sevenden emin olduktan sonra saçmalamaya başlıyorlar.
01 Yorumla- 1 yıl
popolar kalkıyor sevildiklerini anlayınca
1 yılBence bu iki taraflida aynı kim daha fazla seviyorsa öteki taraf yurutemiyor sevgiye alerjisi oluyor
04 Yorumla- 1 yıl
Hayır erkekler kovalamaya çok meraklı hayır lafını duyunca hırs yapıyorlar..
- 1 yıl
Bilmem ama herkes aynı değildir çok genel konuşuyorsun o konuda
- 1 yıl
Yoo çok kişide denedim
- 1 yıl
Doğrudur
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler soğuk, kadınlar sıcak sever kitabını okuman lazım.
01 Yorumla- 1 yıl
orada bu konudan mı bahsediyor
İki tarafta sevgisine sahip çıkmalı. Yoksa o birlik birlik değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçünkü biz onlara değer veriyoruz adam yerine koyuyoruz onlarda adam zannediyorlar hopp başkalarıyla evlenme ben çok yaşadım bunu en sonunda da benimle evlenmek isteyenle evlendim maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAlakasi yok ya. Siz degisiyorsunuz sonradan ondan dolayi
00 Yorumla
1 yılAbi istemiyorum dediyse bırak. Erkek de insam
00 Yorumla
1 yılErkekler sevilmeyi hak etmeyen nankörler olduğu için yürümüyor
00 Yorumla
1 yılErkeklerin çok sevdiği ilişki de yürümüyor. burada iki cinsiyetinde dengede olması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekler o kadar çok sevilmeye gelmiyor çünkü
00 Yorumla
1 yılErkeklerin ağzına edecen ki kiymetn olsun demişler el üstünde tutunca böyle oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Alakası yok keske ben çok sevilsem ve saygı duyukdam hiç bir tarafın oynamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBence o sana hiç bir şekilde uygun biri değil.
Mevzu burada sevmek değil aslında
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevene değer verilmez çünkü. Doğanın kanunu bu. Kız, erkek fark etmez..
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem