Benden 17 yaş büyük bir adama aşığım?

İş yerinde sürekli dipdibeyiz desem yeri. Ve ben kendisine çok aşığım. Yaş farkından dolayı benden böyle bir şey ummayacağının farkındayım. Kendisi benim amirim ayrıca. Arada bana kaçamak bakışlarını yakalıyorum ama anlam yüklemiyorum bunlara çünkü gereksiz umuda kapılmak istemiyorum. Fakat ne zaman mesajlaşsak kalp emojisi atıyor, hayır o kadar heyecanlanıyorum ki yüreğim ağzıma geliyor resmen. O muhtemelen farkında değildir, masumane atıyordur. Geçen gene işle alakalı bir şeyler yazıştık gene attı kalp emojisini, ama ben nasıl sırıtıyorum görmeniz lazım. İş etiği olarak ve yaş olarak beraber olmamız da hiç uygun değil ve riskli. Başta hevestir geçer dedim ama kaç zaman oldu geçmiyor hala geçer diye bekliyorum. Bir de gizleyeyim anlamasın diye kırk takla atıyorum yanında istemsiz geriliyorum çünkü. Özetle mahvoldum kaç zamandır. Sizce heves midir bu, geçer mi? Kendisi çok kibar ve neşeli bir adam, belki de bu yüzden çok yakın hissetmişimdir. Aklım cidden karışık ve hem ona hem kendime zarar verecek bir hareket yapmak istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
(Not: Kendisi evli değil. Ben 27'yim o 44 yaşında)
Benden 17 yaş büyük bir adama aşığım?