Yardım Edin Gerçekten Önemli Bir Konu?

Eski sevgilimle hala takipleşiyoruz, ben yazıya verdim kendimi. Bazı gönderilerin altına yazıyorum öyle uzun uzun hasretimi, onun beğendiği gönderileri de görüyorum sanki bilerek yapıyormuşcasına benim yorum yapabileceğim gönderileri beğeniyor.

Biz severek ayrıldık, mecbur kaldık ha bu birazda benim mecburiyetim oldu, babası istemedi kimseyle konuşmasını, o da ailem kızar ailem baskıcı diye bıraktı beni. Babasının karşısına çıkmayı göze aldım dayak yerim belki ama dedim istemedi. Sonra ayrıldık İzmir'e taşındılar, biz hala konuşuyoruz.

Geçenlerde yine bir yerden konu açıldı, bana yazdığı şey şuydu "ben diğer kızlar gibi engelleyip bitirmiyorum" dedim ümidim kalmadı nasip kısmet dedi konuşmayı bitirdik. Şimdi içime oturdu, yine uyumadım sabaha kadar onu düşündüm. Seviyor mu beni yoksa benden mi bir adım bekliyor veya benim konuşmamı istiyor bilmiyorum.

Yemin ederim bir an olsun çıkmıyor aklımdan, basıp gidesim geliyor İzmir'e ama nerde bulacağım nerde oturuyor hiç bir şey bilmiyorum. Allah aşkına bir şey söyleyin kafayı yiyecem.

Yardım Edin Gerçekten Önemli Bir Konu?