sevgilim askere gitti... ordan bir kız bulmuşş.. aldattı beni ayrıldık. üstünden 2 ay geçti bnde başkasından biraz hoşlandığım için biraz da onu unutmak için çıkmaya başladık.. sonra askerdeki gizlice tel kullanıyo ve beni aramaya başladı.. bana sürekli psikolojim çok bozuktu nasıl ayrıldığımı bile hatırlamıyorum filan dedi.. bnde ilk başta sevgilim olduğunu sölemedim ve ona moral verdimm tabi seni seviyorum filann demedimm.. iyi, güzel şeylerden bahsettim.. kapatırken kafana hiç bişey takma filan diodum.. sonra bana tekrar başlayalım filan dedi.. sevgilim olduğunu söledimm... bana küfür etti.. açıkçası bende ona ettim. sen beni aldattın ne hakla bana hesap soruyosun filan dedim.. ben şimdi napmalıyımm.. aradığında konuşayım mı yoksa hiç açmiyim mi.. sonuçta asker.. ve herkes bana asker psikolojisi çok bozuk filan diyo.. yorumlarınızı merak ediyorumm.. ( tabi bu durumdan sevgilime bahsettim ne diye arıyo filan dedi ama geçiştirdi.. yani tam bişey sölemedi aslında )
Cevabın nedir?
+1 yılBahanelerin arkasına sığınıp aldatan erkekten hayır gelmez barışsanız bile devamı gelir bence bu durumun daha fazla muhattap olup kendini de yıpratma sana yaşattıklarını onun için çektiğin acıları düşün bence şimdikinden de ayrıl sevse ve son derece güvense bile kıskanması gerekir bir erkeğin hepsini çıkar hayatından kolay olmasa da alışıyor insan unutabileceğine inan daha iyilerine layıksın sen.
33 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyo.. pufff :/ kötüyüm ya.. sevgilim de yanımda değil ki.. ondan da kötü oluyorumm.
- +1 yıl
Sen kendine yetersin canım böyle insanlar mutlu edemez iyi hissettirmez seni hiç bir zaman uzaklaş ikisinden de sosyalleş çık dışarı arkadaşlarınla gez dolaş kitap oku falan hem daha kolay atlatirsin hem de umursamadigini görünce onlar kotu hisseder bu sefer.
Soran+1 yılgörmezler :D çunku ikisde burada değil ki.. :P umurmda değiller be :D
En İyi Cevaplar
şu an ki sevgilin birsey söylemediyse seni sevmiyordur sevse kiskandigini belli eder sana baski kurardi..
Bence şu an ki sevgilinide birak ama askerdekiyle konusmak ne kadar saglikli bilemicem oda sana yapti sonucta ama ne akla hizmet zaten askersin :D bu erkekleri anlamak zor.. bak sen sevmesen onu hala pisikolojisini dusunmezsin ah ah..13 Yorumla
Soran+1 yılaskerdeki ilk aşkımmdıı.. bayağı çıkmıştık ve 3 yıl geçti ayrılalı o başkasıyla çımıştı ben başkasıyla.. ama ikimizin de biyerlerinde hep vardık.. sonra bu yıl tekrar başladık ama olmadı işte.. yani düşünüyorum tabi.. askerde sonuçta bir delilik yapar filann.. şu an ki sevgilimin aynen bende bişey dememesine şaşırdım. hatta üstüne bayağıda trip attım.. o da seni seviyrum filan dio ama bilmiorumm :/
Soran+1 yılyeni sevgilim burada değil..
+1 yılSalla gitsin niye ondan ayrıldığın zaman senin sevgilin olmicak mi üzerine damgamı koydu bu kız benimdir benden başkasıyla çıkamaz ben askerdeyim geldiğimde devam edeceğiz gibi vs salla gitsin rahatsız edersen polise şikayet ederim de askerdir yusuf Yusuf olur aramaz daha..
07 Yorumla
Soran+1 yılama işte asker.. herkes psikolojisi bozuk oluyo filan diyo. bnde o yüzden bişey demek istemiyorumm
- +1 yıl
Sen hala onu seviyorsun :) bide şimdiki sevgilin neymiş böyle sinir küpüne dönmedi mi ya kıskançlıktan o çocukta seni sevmiyor haberin ola..
Soran+1 yılaskerde ki çocukluk ve ilk aşkımdı.. ayrılmıştık bu yıl tekrar başladık ama yine olmadı.. sevgilimin kıskanması beni çok sinir etti.. sen beni sevmiyosun filan diye trip attım.. seviyorum dedi.. ama napim dedi.. onun telefonlarını açma bir daha dedi ama baskı yapmadı. normalde çok kıskanç ama bu konuda pek kıskanmadı :/
- +1 yıl
Öyle iş mi olur ya. Vallahi ben kuzenlerinden bile kıskanıyorum.
Kıskanmayan erkekten hayır gelmez hz. ali bulunsun aklında
Soran+1 yılbncede.. haklısınn.. yorum için tşkler :)
- +1 yıl
Rica ederim ;) askerdeki nerde askerlik yapıyor?
Soran+1 yılben erzurumdayım.. o da gümüşhane de şimdi..
Konusma bise deme yemisim oyle psikolojiyi aldatan psikoloji zaten sagliksizdir biz de yaptik askerlik eskidenmis o psikolojiler.
216 Yorumla
Soran+1 yılaskerlik te bekleyenini aldatmak hoşuna mı gtti acaba.. bende ünideyim ama çıkarken ne bir erkeğin yannda oturdum ne de erkeklerle muhabbetim oldu.. yolda yürürken bile kafamı kaldırıp kimseye bakmıyıodumm.. ama o aldattı ben burada kimsenin suratına bile bakmazken o bakmışta ayarlamışta çıkmışta.. değmiyomuş ben onu anladımm
Soran+1 yılevet haklısın ya.. herkes bana askerde onunda psikolojisini düşün filan diyo.. ilk başta da ondan konuştum yoksa hiç konuşmayacaktımm :/
Soran+1 yılhım anladım.. :/ teşekkür ederim yorum için.. :) + ladımm :D
Soran+1 yılsevgilimin beni az kıskanması da beni kuşkulandırdı.. ne diye aryo filan dedi bir daha açma dedi ama öyle çok sinirlenmedi.. normal bir şekilde söledi.. bnde trip attım sen beni sevmiyon filan diye.. buna ne dicen peki
Soran+1 yılçok trip atıomm ya.. o da sölüo bu huyunu hiç sevmiom diye ama napim elimde değil.. trip atmamk için bir yorumun var mı :D çok yardımcı oldun valla.. hadi buna da bir el at :D
Soran+1 yılyani katlanamıyo zzaten hemen sinir oluyoo ;) ama bnde sinirini hemen alıomm unutuyo hemen :D ama yine de bıkıyo :D bazen sırf sinir olsun dite trip atıomm :D
Soran+1 yıltm be :D azaltıcam inş :D ama napim o da hep trip atıcak şeyler yapıyo.. :D
Soran+1 yılişte o ayarı tutamıyomm.. yoksa o da sölüyo. az trip atman hoşuma gidiyo ama çok atınca bıkıyorum diyo :D ama ayarı tutamıyorumm :D başladı mı devamı geliyo :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
Şerefsizliğin luzümü yok şimdi! Askerde diye asker psikolojisine bürünüp yalanını haklı çıkartmasın.
Bırak ya birde utanmadan duygu sömürüsü yapmış.25 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa şerefsiz pislikk.. :/
Soran+1 yılacımıycamm -_- yorumm için tşkler.. +lıyorumm :)
Soran+1 yılevet haklısın da.. zaten çocukluk aşkımdı ilk çıktığım kişiydi.. tekrar deneyelim dedik.. olmadı.. onun yüzünden olmadıı..
+1 yılcevap verme aldatmış seni.. herşey askerlik psikoljisine iteliyorlar.. ya bzm psikolojimiz darma dağın oldu biz ne yapalım ya
213 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya.. tutturmuş psikolojim çok bozuldu diye.. pislik aldattı beni ya.. bide ayyrıldık kızın fotosunu atı hemen facesine kapak fotosu yaptı üstüne de yazmış değerlimm.. bnde küfür etim
- +1 yıl
şerefsizler çok canım ya kimseyi sevmeyeceksin kuran olsunlar bzm tek saçımızın teline
Soran+1 yılbncede :P şerefsiz pislikk.. :D
- +1 yıl
ibneler :D
Soran+1 yılpis mahluklar :D
- +1 yıl
ne kadar kötü söz varsa onlara gelsin benden :D
Soran+1 yılbnden de :D.. :D daha çok bnden
- +1 yıl
yoyo estğfrrlh benden de bende kurbanım yavrum :D
Soran+1 yılhadi ya.. askerde mi oldu snn de
- +1 yıl
asskerdeyken bir bahaneyle ayrıldı neyse bir şekilde grştk. yakın bir zamnda ihanet etti bir kızla 1 ay konuşmuşlar dökümadan yakaladım kızı aradım arkadaşıtık öyle konuşuoduk dedi.. affettim ama nie affettim. ben dökümanda görmeden önce konuşmayı kesmişti. bide kız dedi arkadaşız dedi.. o yzden affettim ama çok pişmanım keşke affetmesetdşm şimdi içim yanıyo çok acı çekyrm hep gecelerş konuşmuşlar gün boyuda mesaj
Soran+1 yılhımm kötüymüş cidden.. öyle bir arkadaşlıkta olmaz ya.. neyse sanırım bitmiş galiba.. hayırlısı diyelim o zaman kafana takma ya.. :) bende akıl veriom ha :P sanki bn çok biliomm.. kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermişş :D
- +1 yıl
yok bitmedi devam hala çok seviyorum onu. ilk yaptığı hataydı.. bide ayrıldım dökümanı göründe yalvardı aradı mesaj attı vallaha seni aldatmadım kimseye değer vermedim sana verdiğim gibi dedi bir dinle sonra istediğin yap dedi cevap verdim işte konuştuk. ikna etti beni. canım 6 yıl dile koay çok seviyorum onu böle bişeyi kabul edecek bride değilim ama işte
- +1 yıl
benim yaptığım hayatı yapma. * et bu çocuğu boşver güvenme kimsye şu an konuştuğun kişiyede deeğer verme bağlanma sakın ha
+1 yılHattini degistir ablacim. Sumuk olur boyleleri. Serefsizin de Allah belasini versin insallah 👺
14 Yorumla
Soran+1 yılannemlere ne dicemm :D yok ya bu yeni zatenn
- +1 yıl
Hak ediyo 😒
Soran+1 yılevet hak ediyo.. :)
+1 yılBence askerliğe sığınıp seni tekrar kazanmaya uğraşıyor. İstediği kadar psikolojisi bozuk olsun seven adam aldatmaz. Bu kadar duygusal yaklaşırsan yarın başka bir şeye moralim bozuldu falan der yine aldatır. Ne askerler vr ona bakılırsa sevgilisini görebilmek için sesini duyabilmek için can atan.
35 Yorumla
Sorandemi bnde öyle düşünüodumm öyle olur sanıyodum ama olmadıı.. haklısın galiba..
- +1 yıl
aynen yine sen bilirsin eğer seviyorsan tekrar birlikte olmaya değer ama sakın ipleri elinden bırakma taviz verdikçe illa aldatma konusu değil her olayda bahanelerin arkasına sığınır
Soran+1 yılbilmiorumm kafam karışıyo o aradıkça.. sevgilime de soğuk davranıyorum bazen.. ama onunla tekrar olmak mı.. cavebım hayır galiba.. o sadık olmaya başarsaydı çok iyi giderdi.. ama askere gitmeden önce konuştuk bana dediki beni bekle.. bnde sen sadık olduğun sürece bekliycem dedim.. olmadı
- +1 yıl
O zaman sorun yok :) şimdiki sevgiline de haksızlık etmeye gerek yok hakeden hakettiği yerde olsun.
Soran+1 yılsevgilimin beni az kıskanması da beni kuşkulandırdı.. ne diye aryo filan dedi bir daha açma dedi ama öyle çok sinirlenmedi.. normal bir şekilde söledi.. bnde trip attım sen beni sevmiyon filan diye.. buna ne dicen peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde olsa aldatmanın bahanesi yoktur. Asla konuşma. Yeni sevgilinle aranda açılır bu yüzden. Birden fazla dert... Gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılyorum için tşkler :)
+1 yılaskerlik psikolojisini kullanmaya calısıyor kendince. İlişkini tmamen kesmelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılhımm bncede.. yorum için tşkler.. :) +lıyorumm :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılrica ederimm :)
Siz kızlardan nefret ediyorum bazen yahu tamam birak ayrildiysa yeni sevgilinle tskil asker mis xd herkes her erkek askerre gidiyo kkizim
07 Yorumla
Soran+1 yıll*n askerdeki arıyo beni. o beni bırakmıyo..
Soran+1 yılbu yeni zatenn yeni aldım.. annemlere ne diycem..
Soran+1 yılabisi sevgilim var zatenn.. sadece o askerde olduğu için telefonlarını açayım mı açmayayım mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyril bitsin askerden sonra gene ayrilacaksiniz zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılaskerdeki ile birlikte değilim zatenn.
Cevap sahibi+1 yılİyi iste hic konusma hayatinin tamammindan engelle hic ulasamasin sende ulasmaya calisma
Soran+1 yılyorum için tşkler :)
Cevap sahibi+1 yılRca
Aldatmak biseyin sebebi olamaz doğru yoldasın devam et?
01 Yorumla
Soran+1 yıltşkler..
+1 yılbiz sivilken sevgili bulamıyoruz herifler askerdeyken bir kaç saatlik çarşı izninde turnayı gözünden vuruyor. saygı duydum şimdi adama
03 Yorumla
Soran+1 yılne saygısı ya :D tükürim onun sıfatına :D
- +1 yıl
yaptığı karaktersizlik orda hemfikiriz ama diğer yandan yani bravo herife
Soran+1 yılbnde dedim zzatenn bravo sana :D asıl buldun diye :D
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Cevap verme bnce gerek yok askermis pskolojisi bozukmus bilmem ne aldatmanin bahanesi olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Beter olsun her boku yiyip yine gelmiş bibide yüzsüz. Konuşma bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yıltm konuşmuycamm -_-
Bende askerim piskolojisi bozuk olması normal ailesinden sevgilisinden uzakta yani bence bir şans daha vermelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılo tekrar aldatır beni.. :(
Soran+1 yılyani güvenmiyorum tabi ki de.. bir kere aldatan bir daha aldatır.. affetmek yanlış olur.. sorum bu değildi zaten.. telefonlarını açayım mı açmayayım mı.. sonuçta asker. bilmiorum yani..
Soran+1 yılkalbimde çok gürültü var duyamıyorum ki :/
Son kez konuş yeni hat al bittir
14 Yorumla
Soran+1 yılbakcaz artık..
Soran+1 yılyorum için tşkler :) +ladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsker diye aldatması gerekmiyo boşver önüne bak.
15 Yorumla
Soran+1 yılya tekrar ona dönmücem zaten de.. telefonlarını açayım mı.
Cevap sahibi+1 yılAçma bence
Soran+1 yıltm.. yorum için tşkler :) + ladım
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı ;)
Soran+1 yılinşş :/
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAskerliğin arkasına sığınmasın yaptığı yavşaklık..
210 Yorumla
Soran+1 yılbncede.. pis şerefsiz.. :P benim gibi biri aldatılır mı ya :D bn onu burada bekliodumm kimsenin yüzüne bile bakmıyodumm :/
- +1 yıl
Senin gibi biriden ziyade siz kızların çektiği nedir bu askerlerden... İstisnasız %99 aldatıyor...
Soran+1 yılhadi ya.. :/ bn ilk defa duydmm..
- +1 yıl
Muhabbet hep kadın...
Soran+1 yılhımm üzüldüm şimdi.. :/ şerefsiz bide telde bana dioki kadınsızlıktan ölyomm dedim ne şerefsizsin ya. dio ki travesti görsem koluna girerimm.. dedim ki iğrençsin ya filan o da diyo ki şaka ya. benim kalbim sadece sana ait.. bnde küfür ettim
- +1 yıl
Onunla birlikte oldunmu?
Soran+1 yılhayır tabiki de
- +1 yıl
İyi sevindim👍
Soran+1 yılöyle bişey yapmam zaten
- +1 yıl
Valla yapsanda yapmasanda senin hayatın👍
+1 yılne yapsın orada yapayalnızmı kalsın çoçuk
01 Yorumla
Soran+1 yılkalsınn :D
+1 yılArama. Arasan ne diecen
03 Yorumla
Soran+1 yılo arıyoo...
- +1 yıl
Bitti de cnku böyle yaparak sadece kendine zarar verirsin ve onada ümit vermiş olursun
Soran+1 yıldedimm ama işte anlamıyo.. bazen de salak salak konuşuyo.. sinir oluyorumm.. bn erzurumda okuyorum o da gümüşhane de şimdi.. dio ki hafta sonu gelicem filann.. hayır diyorum diyo sen gel.. nişanlı mı görücem de yoksa izin vermezler de diyo
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim askere gitti beni orda aldattı ayrıldıkk,.. içeriği okuyun lütfenn.. ve yorumlarınızı bekliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım