Yani bilmiyorum. Büyük konuşmak da istemiyorum. O ister miydi sırf o yanında olmadığı için senin birileriyle bişiler yaşamanı? Kabul edebilir miydi? Sadece kendisine özel olmasını istediği birinin başka tarafından tatmin edilmesine göz yumabilir miydi? Bana savunmasını erkek ama.. diye başlayan cümlelerle yapmayın. Erkek zinadan mesul deği mi? Sadece kadın yapınca niye kıyamet kopuyo. Yine de yanlış yönlendirmek istemiyorum. Sen daha iyi tanıyosun. Bunun istisnai bir durum olduğundan eminsen bir şans ver ama temkinli ol. Yok baktın ki pek sarmıyo hareketleri uzatmadan yol ver. Bunu alışkanlık haline getiren kolay sıyrılamaz.
115 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de kadınla erkeğin bu konu da eşit olduğuna inanıyorum yani benim yapmam ne kadar yanlışsa onun yapmasıda okadar yanlış benim tek düşüncem askerde olmasi
Soran+1 yıl5 ay
Soran+1 yılŞans eseri şifresini tahmin edip hesabina girdim mesajlari okudum
Soran+1 yılSanaldan konuşmuşlar sadece
- +1 yıl
Yani sen tüm o şehvetle yazılan mesajlara şahit oldun öyle mi? Çok yıkıcı. Bilmiyorum. Ben galiba çok kolay affedemezdim. Bana her baktığında o cümleler gözümün önüne gelirdi herhalde. Yediremeyebilirdim. Ama sevgi başka bir boyutu olayın. İnsan bir hata olduğuna bir daha yaşanmayacağına emin olmak ister. Bence seviyosan ve o da kendini affettirmek istiyosa seni ikna edene kadar güven duyman adına her türlü tavizi vermek zorunda. Tüm sosyal medya şifrelerini, rehberindeki kişi listesini, her şeyi açıkça ortaya koymak zorunda. Ve asla itiraz etme şansı tanıma. Eğer seviyosa seni ve o bir anlık gafletse bunlara katlanmakta zorlanmıcaktır. Akıllı ol, uyanık ol, duygusal davranma.
Soran+1 yılBenim için çok zor işte o mesajları görmek kaç hafta oldu ama hala aklimdan çikmiyo ne yapsam bilmiyorum ayrilimayi d7şundum ilk ama bana surekli derdini anlatiyo psikolojisi okadar bozuk ki şu an intihar etmesinden kortugum icin birakamadim yoksa hazmedilir gibi degil cidden.
Soran+1 yılVe butun hesap sifreleri var bende
- +1 yıl
Yaaa o intihar olayları vs abartı. Benim bir zamanlar bir erkek arkadaşım vardı. Sırf ondan ayrılmak istiyorum diye askerliğini hep öne sürerdi, yok orda işler karışıkmış, psikolojisi bozukmuş vs vs.. O kadar kafaları dolu da şeylerinin keyfini düşünmeye nasıl vakit buluyolar? Bence sen o dönene kadar onu temkinli bü biçimde izle. Vebalinden korkuyosan sabırlı ol, Allaha sığın. Allahım benim iyi niyetimi kullanarak beni zor durumda bırakacaksa onu bana nasip etme de. Eğer bir anlık gafletse insanların ve şeytanın vesvesinden sana sığınırım de. Çok içten dua et ve sabırlı ol. Hakkında hayırlısı olsun, sıkma canını. Değmeyecek biriyse Allah nasip etmesin zaten.
Soran+1 yılZaten butun hesaplarinda whatsapp da dahil ikimizin fotografini koymuş
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim gerçekten vakit ayırdığın için hep dua edicem inşallah hayırlısı olur
En İyi Cevaplar
+1 yılAskerden gelince ayrıl. Aldatılmak sindirilemez. Gerçekten seviyorsa çok pişman olur ki çok pişman olmadığı sürece onu asla affetme
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişman oldugunu nasil anlicam benim bildigimden haberi yok şu an
- +1 yıl
sen tepkini koymadan o kolay kolay pişman olmaz. ayrıldıktan sonraki hareketlerini izle napıyor hayatına devam mı ediyor yoksa sana kendini affettirmeye mi çalışıyor? tabi başlarda affettirmek isteyecek ama önemli olan sonrası. bir süre sonra bıkacak mı mesela? öyleyse zaten geçen zamanına yazık olmuş demektir
+1 yılYahu şu ihtiyaç olayını anlamıyorum. İhtiyaç giderdim ihtiyaçtan diye birşey yok erkek milletinin ağzına doladığı bahane ve maşallah bu bahaneyede kanan kızlar varya tebrik ediyorum.. Biraz kendinize gelin ya bu adam uçkurunu düşünmediği zaman ölmeyecek ne ihtiyacı tamam herkezde istek var ama herkez aldatmıyor. Sadık olanlarda o ihtiyaç yok mu sanıyorsunuz..
24 Yorumla
Soran+1 yılKanmak değil bu kendisinin benim bildiğimden daha haberi bile yok ki şu an napıcağimi gerçekten bilmiyorum
- +1 yıl
iş kanmaktan bahsettiğim şey bu.. O bahaneye kanmasan ihtiyaç olarak addetmessin bu konuyu ve şu an içinde herhangi bir tereddüt olmadan basardın tekmeyi. bu düpedüz aldatmaktır ve bunun istisnası olduğunu sanmıyorum açıkcası...
Soran+1 yılPişmanlığını hissetsem bile mi yani pişman biliyorum ya daha kötü hissederse yani askerde olmasi tek sorun şu an yoksa ne olursa olsun ayrilirdim bende
- +1 yıl
Herkez yaptığının bedelini öder... Onun düşünmesi gerekiyordu bunu senin değil...
+1 yılAdı üzerinde aldatmış
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkürr ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılŞu erkeklerin ihtiyac mevzusu hormonlarmz farklı mevzusu yok mu beni bitiriyor. Nefsine hakim olamayan zikinin psinden kosan erkeklerden nefret ediyorm ya saygıda duymuyorm. Adam dediğin nefsine hakim olur hicbi kızı ihtiyaclarm var dyerek ihtiyacını gdermek için kullanmaya kalkmaz. Bak bir arastrma yapılmş erkekler duygusal bosluktan aldatırmıs sevgisinin yetersizliğinden. Cinsellik adı altında.
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten farkli sehirlerde yaşiyoruz. Askerden iki ay once baslamisti. Sadece telefonla ya da goruntulu konusma. bir de ustune askerlik gelince tam taniyamama ve sevgi yetersizligi var sanirim haklisin belki de
- +1 yıl
Kesinlikle cinsel ihtiyac değil bnu bahane ediyolar sevgi yetersizliği erkeklerde aldatmaya sürüklüyor
Soran+1 yılKiz hatta sevgilinle neden yapmiyosunuz deyince sevgilime yapmam öyle şeyler demiş
- +1 yıl
Senin okuyucagnı bldiği için onlarıda söylemiş olabilir. Bilemem sen blirsin güveniyosan devam et bu olaydan snra. Güvenmiyosan bitir
Soran+1 yılTeşekkur ederim
Bu ne leşlik ya. İhtiyaçlarım var diye başka kızla konuşup sonrasında sevgilim var diye ayrılmak şerefsizliktir. Seni çok sevdiğinden falan değil yani.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan askerde olunca noluyo ya tamam erkeklerin hormonları ihtiyaçları var da insan eğer kendisine ve karşısındakine değer veriyosa evlenene kadar yapmaz bilmem askerdeymiş bilmem şurdaymış o hataya kılıf uydurmak aldatmanın asla ve asla bahanesi olmaz askerde değilken napıyodu bu çocuk her gün seninle mi birlikte oluyodu hassasiyetinizi bilmem ama eğer birlikte olmuşsanız da seni bekleyecek o kadar
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadık öyle bişeyi benle düşündüğünü de sanmıyorum hata mıydı yoksa başka kişilerle de mi konuşuyo bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden vermemekte çok doğru yapmışsın erkeklerin yorumuna bakıyorum da sana sen doyur başkasına gitmesin demişler evlenmeden kendini tutmak zorunda ha eğer dayanamıyosa bir an önce evlenin işin doğrusu budur
Soran+1 yılIkimiz için de evlilik çok erken
Cevap sahibi+1 yılHer insan hata yapar da karşındaki kişinin napacağı belli olmaz belki affedince bidaha hiç yapmaz belki de affetin diye iyice sapıtır hep affedeceğini düşünür falan bilemem nese hayırlı akşamlar
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum iyi akşamlar
+1 yılKonusmayla yetinmeyip baska seyde yapabilirdi. Cok sanslisin pismna olmus. Erkektir birde asker olabilir yani biraz uzul trip at ama kiyma gercekten her erkek boyle yapmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim bildiğimi bilmiyo şu an bu olay 3 hafta falan oluyo olali ve 3 haftadir bana karşi ilgisi falan artti pişman oldugunu hissediyorum
- +1 yıl
Pisman olmussa birdaha yapmaz. Askerdeyken erkekler hep boyle ama seninki farkli iste degerini bil. Basit degil bence ayrilma. Telafi etmesini bekle affettirsin kendini
Soran+1 yılAffetirme söz konusu değil şu an çünkü bildiğimi bilmiyo
- +1 yıl
Bilmedigin halde pismanim sevgilime asigim demis kiza ogrendigini dusun?
Soran+1 yılBildigimi söylemeli miyim? Ama soylersem de devam ettiremem bu sekilde
- +1 yıl
Bence soyleme itiraf ederse etmesini bekle eger soylersen bitme noktasina gelir
Ya erkekler ne kadar köpek dimi Şu an burdan ben üzüldum ya. Bak sen onun psikolojisini bile dusunuyorsun ama o ne yapmis. Ihtiyacmis bok yesin
06 Yorumla
Soran+1 yılSanirim bu yüzden kaybettim
- +1 yıl
Ihtiyac diye birsey yok kesinlikle. Uckuruna sahip cikamayan insan sana nasil sahip ciksin evlilik düşünmusmus. Pismanlik da birseyi degistirmez. Sen bir erkekle konusmus olsaydin Şu an birak kafasi karisik olmayi buraya yazmayi senin adini bacım cikarirdi millete anlata anlata. Hem biri yazmis cok hosuma gitti can tatlidir kolay kolay kiyamaz kimse. Alinmani istemem ama sen onun asker yolunu gozluyorsun bekliyorsun o sana ne yapiyor oyle sandigin kadar da cok sevmiyor seni hani ayrilsam intihar ederse asker psikolojisi diyorsun ya bunu da dusun derim
Soran+1 yılYa aslinda bu olaydan once hep ayrilmayi cok duşundum. Onun yuzunden kendime saygimi yitirdim bir ara bana saygisiz davranişlari surekli bunaldim falan demeleri.. ama hep askerlik psikolojisine verdim. Bu olaydan sonra dedim kesin bitti diye kendi kendime. Ama sonra bir degisti. Ne o saygisizligi kaldi. Surekli alttan almaya falan başladi herseyi. Ailesine falan soylemesi falan pişman mi oldu ya da vicdan mi yapti bilmiyorum ama bu davranişlari bir ayrilik kararimi duraksatti. Ama hep içimde kalicak biliyorum ve gururumu incinmiş hissediyorum ki bu olaydan sonrada hep şupheyle yaklaşiyorum ona sanki hayatim zehir oluyomuş gibi.
Soran+1 yılAyrılır mı sence de niye ayrılsın ki
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılLan ne saçma bahane bu ya ne ihtiyaciymis ekmeğini suyunu mu vermiş inanma bence
51 Yorumla- +1 yıl
kırtasiye yardımı yapmış olamaz mı :-)
+1 yılAyrilmamalisin ki hatasini anlamis telafi etmis. Sevmese devam ederdi bana gore :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bir de söyle bişey var kiza ilk başta işte sevgilimden ayrilcam demiş. Fotomuz vardi ikimizin kiz demis evlilik mi dusunuyosnuz diye o da fotograf olunca evlilik mi oluyo demiş bunlari nasil diyebilmiş anlayamigorum cidden
+1 yılasker psikolojisi cok farklı bence bırakma düzelir gelince
01 Yorumla
Soran+1 yılGelene kadar aklımda hep başkasiyla konuşur mu şüphesi olcak ne kadar güven olsada bir kere sarsıldı mi bidaha zor düzeliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılHi o askerde ihtiyaclari var yazik diye af mi ediceksin yani? Yok artik
Evlenincede farkli ihtiyaclardan aldatir o zaman goz yumuyosan buna devam et34 Yorumla
Soran+1 yılIntihar etmesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEee yapmasaydi o zaman
Soran+1 yılAskerdeki bir insanın hata yapması daha kolay oluyo diye duymuştum
Cevap sahibi+1 yılAlakasi yok
Simdi yapan her zaman da yapar sen onu affetmek icin kendini kandiriyosun bence
allah akıl versin sana birde soruyor ya evlen daha ne haltlar yer
00 YorumlaAyrıl ne olursa olsn yapmamaliydı sen yapsan tepkisi ne olurdu sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırim bitirirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım sevgilimde aldattı dul bir kadınlar sırf bazı ıhtıyaçlar ıcın affetmedım mıdem almadı sende affetme
01 Yorumla
Soran+1 yılSanalda mi yoksa gerçekte mi
askerde seni aldatsa aldatsa ancak hacı şakir ile aldatır :))) ellerini
00 Yorumla
+1 yılFiziksel temas yok sıkıntı da yok o zaman devam ama varsa da asker yani ne yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı boku bende yapmıştım. Affet çocugu yazıktır. Ayrılcaksan da askerde. Sonra ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye yazık. Hiç mi duşunmuyo ya hadi bana saygisi yok. kendisine de mi yok
Cevap sahibi+1 yılO onu düşünemez orda o durumda. Eğer birazcık seviyorsan onu. Askerde ayrılma. Gelince bas tekmeyi. Ama askerdeyken ayrılma!
Soran+1 yılYa bir de söyle bişey var kiza ilk başta işte sevgilimden ayrilcam demiş. Fotomuz vardi ikimizin kiz demis evlilik mi dusunuyosnuz diye o da fotograf olunca evlilik mi oluyo demiş bunlari nasil diyebilmiş bunlara ne diyosn peki
Cevap sahibi+1 yılKızla konuşabilmek için demiş işte.
+1 yılIhtiyacını sen gidermiş olsaydın bu sorun ortaya çıkmazdı
00 YorumlaNe leş insanlarla sevgili oluyorsunuz siz yahu.
60 YorumlaDirekt baş kıçına tekmeyi
30 Yorumla
+1 yılyarın öbürgün yine aldatır. aldatılan kadın olma
24 Yorumla
Soran+1 yılOrası doğru ama beni ayrılmaktan geri çeken şey askerde oluşu psikolojisi
- +1 yıl
acıma yetime döner koyar dötüne
Soran+1 yılIntihar ederse ya sürekli bunları düşünüyo
- +1 yıl
insanın canı tatlıdır unutma. edemez
Çok geniş ve midesiz insanlarsınız maaşallah ✌
10 Yorumla
+1 yılsevgilime aşığım demiş daha ne istiyosun.
00 YorumlaSonuçta hatasını anlamış affet
00 Yorumla
+1 yılseven konuşmaz.
meyilli demedi deme.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. sevgilime aşığım demiş öpte başına koy
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu yeterli mi aldatmasını hafifleticek kadar
Soran+1 yılBeni korkutan bunu mesajla yapan kişi ya gerçekte de yaparsa.
Ayrıl. Saçmalığa bakar mısın?
00 Yorumla
+1 yılhayır ayrılmamalısın bu sorun olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmamalı derken göz mü yummalıyım herşeye
- +1 yıl
askerde bu olur öenmli olan askerden geldikten sonrası
+1 yılAffet.
Askerlik psikolojisi de var onda şu an00 Yorumla
+1 yılÜstü ile aldattı ise sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ayrılma
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
cinsel hormaonları fazla salgılanmıştır karşı koyamamış az rahatlamış seni sevmese irtibatı koparmazdı ozaman ayrılırdın hazır ayarladıgı kızı seni sevdigi için silmiş daha ne erkeklere bu tarz işler olur çok büyütme az bagır çagır agla az ama ayrılma oglan seni seviyor
Soran+1 yılBenim mesajları okuduğumu bilmiyo bir de kızla konuşup sonrada çok pişmanım bidaha yazma demiş
- +1 yıl
sen oglanla iki konuşup mast yaptırma sonra başkasıyla yapmış de azda sen adım at oglan haklı bu duygu kadınlardaki gibi olmaz erkeklerde karşı konulması çok zordur ben kendimi çok zor tutyom mesela ama kadınlar öyle degil hisleri yani az erkek gibi düşün anlamaya calış azda telefonda cinsellik yaşa kurda kuşa kaptırma seviyosan
- +1 yıl
Sonra o.. Pu damgası vurun :D lan ne bçimsinz ya kzıım bnları dinleyip kndinş kullandırtma evliliği bekle. Nefsine hakim olamıyosa sktrsn gtsn
bişey olmaz burdanda yap
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
ihtiyaçlarını karşılamalısın çocuğun
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman da birbirimize karşı soğuruz biz evlilik düşünüyoruz böyle şeylerin geleceğimize zararı olacağını düşünüyorum. Olmasa bile ben bunu kendime yakıştırmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaç hayati olunca olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüründür
24 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılSen hala seviyor musun onu de bir önce
Soran+1 yılTabiki de seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman acıtasyon yap de işte bu yaptığını nasil kaldiracagim ben falan de ve empati yapsin ben senin bana yaptığıni yapsam sana ne yapardin de onu iyice vicdan azabina sok sonra zaten haklisin diye peşinden koşar vicdan azabından sonra tersleme sürekli ama fazla naz aşık usandirir
+1 yılohaaaaaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
üzüldüm :(
bırakmaaaaaaaaaaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılyapar
00 YorumlaÖnemsiz bir şey
00 Yorumla
+1 yılAskerde 😂😂😂😂