Sevgilimle aramız bozuk. Ona cevap vermeyerek doğru mu yapıyorum?

Çok uzun bir süredir bana sürekli ilgisiz alakasizdi işte sabah yazardı akşama kadar yazmazdi akşam yazardı bazen yazmazdi falan hikaye atardı cevap vermezdi bende normal bir şekilde dile getirdim rahatsız olduğum konuyu konuşalım diye hep aynı seyleri yapmaya daha çok devam ettti ben çok yoruldugumu hissettim artık tek ben tarafından ilerliyor sanki oda benim zorumla oluyor gibi hissettim hiç değerli hissetmedim bu şekilde bende o yazdıkça cevap vermemeye başladım hatta görüldü bile yapmıyorum hiç bakmıyorum ama durum, hikaye atmaya fotoğraflarımı paylasmaya devam ediyorum bunları görüyor neredeyse bir haftadır peşime düştü hep yazıyor hatasını biliyor çünkü o yüzden hiç sormuyor bile neden yazmiyorsun bişey mi oldu diye sürekli yazıyor ama cevap beklemeden ben bakmamaya devam ediyorum beni anlayana kadar bana istediğim şekilde gelene kadar sizce hiç cevap vermeyerek doğru mu yapıyorum bu şekil biraz daha devam ettirmeli miyim yoksa yeterli midir

Güncellemeler
1 yıl
Bu ilk şans değil bide ondan bu kadar uzun süre cevapsiz kaldı yoksa daha öncesinde on kere konuştuk bunları anlamayincabbende istemsizce böyle bir şey yaptım çünkü artık ne yapacağımı şaşırdım ve bana zarar veriyordu kendimi kötü hissediyordum
Sevgilimle aramız bozuk. Ona cevap vermeyerek doğru mu yapıyorum?